Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ztratila jsem se v půlce kdo kde spal a kdo nespal a s kým, a že jsi „zapomněla“ odepsat (tomu sama nevěříš, chtělas mu to vrátit), chováte se jak malé děcka.. ale už jste rodiče, takže by to chtělo nastolit klid a rozum.
Neřešila bych to, nic se nestalo. To, že se nevrátí z pracovní kalby ve 21.00 ti asi mohlo být jasné (taky bych se nevrátila, i když bych to ani neslibovala) a že přespal se všemi, tak se prostě nechtěl odtrhnout no.
Nech ho trochu dýchat, je dospělý, jel jen s kolegy, nelezl na Mount Everest.
K čemu Vám pomůže, když Vám napíšeme co si o tom myslíme?… zjistit nevěru už s nim dávno nejsem… a už vůbec bych po nevěře, nebyla překvapena, že neměl problém někde přespat a že by se tam vyspal s někým jiným… nevim, co ma tahle diskuze za ucel ![]()
No jo, tvůj chlap je ještě dítě, tak musíš vydržet.
Ty se chovej jako dospělá žena, t. j. omluv se mu, že si zapomněla odepsat, ale jinak že trváš na tom, aby ti oznamoval co a jak- samozřejmě že máš být informovaná o tom, jestli vůbec večer přijde domů nebo kde bude spát.
Pokud ho budeš moc vychovávat, začne tě vnímat jako matku, takže váš vztah půjde do kytek. Nevím jestli existuje příručka " jak se stát dobrým manželem a otcem od rodiny" stejně by to muži dobrovolně četli až léta po rozchodu. ![]()
Ano chováme se jako fagani. Nevím jestli já se chovám jako děcko, když čekám doma s dcerou se kterou jsem pořád sama až se nám tedy vrátí táta z večírku na který jde po práci, který dal slovo že na 9. Večer dorazí. Který se ani neozve sám od sebe, že nedorazí domu za svou dcerou a partnerkou a který mi lže o tom kde stráví noc.
Mně přijde že se jako fakan chová on když si pak nakráčí domů jako co hrotím, tak přespal s kolegyněma na akci u známé. O tom ale reč nebyla…
Být sám dobrý, nemít rodinu a barák dobrý ale opravdu by vám ženy přišlo v pořádku když by vás partner a otec vašich dětí prespal mimo domov na akci s kolegyněma a řekl vám to až druhý den?
A ne, jela jsem do města s malou kde mi běhala po obchodě a zouvala si tam boty 😁 😁 😁 a pak tu měla návštěvu které jsem se věnovala až do večera, takže na sms jsem opravdu zapomněla. A chuť odepisovat hned jsem neměla to je pravda
😁Dcera je docela náročná a na telefon mám čas hlavně večer ![]()
@Anonymní píše: Více
On se chová jako fagan a Vy jako hňupka
šlápnu do lejna a ještě se divím, že smrdí co? ![]()
Ano psala jsem mu ať tam přespí… ale myslela jsem že u rodičů ( bydlí 3 minuty od domu kde byl ten sraz ) nenapadlo mne že by spali tam všichni pohromadě ![]()
@KristynaD998 takže by jste byla v pohodě jo? Mně to prostě zklamalo. Já mu vždy říkám kde jsem a přespat by tam mohl, scény by se nekonaly. Jsem tolerantní až dost si myslím. Chodí si s nimi běžně posedět ale to že lže o tom kde spí mi ok nepřijde vzhledem k tomu že má rodinu
a to že mne nazýváte hňupkou mi taky nepřijde ok ale proti gustu Paní ![]()
Že se nevrátí z kalby včas bych asi tušila předem a nehrotila…ale jestli na večírku s přespáním byla i ta kolegyně, se kterou měl románek, tvé rozčarování chápu
.
Nebyla bych s takovým v první řadě. Ono, kdyby jste tu svoji diskuzi četla a viděla z pohledu jiné osoby, nenazvala by jste se jinak
Uplne nerozumím tomu co od nás očekáváte? Chcete slyšet, že on je neskutecnej hulvát a vy jste největší tolerantní chudinka? Bohužel… co se změní? Nic ![]()
A já ti rozumím.
Obyčejná SMSka, heleď nestrachuj se, nic se mi nestalo, jen je to tu fajn a zůstanu tu do rána. Dobrou noc a vynahradím vám to, holky.
Něco podobného znám taky, ale to jsou noční zdržovačky v práci atd. Napsat jednoduchou SMS, hovor ani být nemusí… Problém nadlidský. Teď jenom mít možnost to obrátit a nastavit fešákovi zrcadlo…
@AnastazieB Ano psala jsem mu ať tam přespí… ale myslela jsem že u rodičů 😁 ( bydlí 3 minuty od domu kde byl ten sraz) nenapadlo mne že by spali tam všichni pohromadě
a mne nejde o to že tam přespal, ani tak o to že mi to neřekl asi.
Být na večírku s kolegy muži a mít možnost jít spát o ulici vedle k mé rodině asi určitě tam nezůstanu spát s muži a partnerovi to nedám vědět když na mě s dcerou čekají doma.. ale buď slušně odejdu k rodině a nebo mu dám vědět zda mu nebude vadit že se tam zdržím a že tam přespím že mám nachystanou nahoře např. Postel.
Nevím přijde mi že vztah je o komunikaci a když mi řekne že se jde jen mrknout a na 9. Bude doma protože ráno vstává a ve finále tam přespí bez domluvy se mnou mi nepřijde prostě ok.
Tahle diskuze mne i zajímá z vašeho pohledu, jak by jste to braly vy a zda by jste nad tím mavly rukou ![]()
Urázět se tu fakt nechci viz jiná komentující
![]()
Ahoj holky, máme s přítelem dceru 2,5r a dum… chodí do práce, snaží se i o malou se stará jen je to takové věčné děcko ve 30 letech. Vztah máme v pohodě, semtam nejaka neshoda, mame oba trochu jine nazory a pohledy na svet a povahy ale myslim ze se mame radi a jsme rodina.
V době otěhotnění jsem zjistila jeho poměr s kolegyní ale to odnesl čas a ja mu odpustila v ramci moznosti po tom čase ale obcas se chova divne jak kdyz by neměl mozek. Jsem tolerantní, nic nezakazuju ale například včera ( pracuje se samejma kolegyněma) a jedním gayem měli rozlucku s 2 odchazejicimi kolegyněmi a teď ten problém, rekl ze tam chce jit a ze se pokusi prijet na 21:00 h ať vidí malou že se tam pújde jen kouknout.
V 22h mu pisu ze jdeme spat a ze se mala bohuzel nedockala a ze jestli chce at tam prespi u rodicu protoze dalsi den sel zase na denni. Ale ze mi mohl dat vedet ze tohle se mi nelibi kdyz ma rodinu a nekomunikuje a my cekame a na to napsal že se bál mi říct že neprijede domu a ozvat se a ze to tak bude asi nejlepsi.
Rano mi psal sms a na tu jsem zapomnela odepsat, prisel dom a ani nepozdravil sel rovnou za dcerou a dal mi proslov ze ze nemam delat co sama nechci a mam odepisovat. Rejpla jsem si ze on nechodi po praci domu a ja jen zapomnela odepsat a ze po tom co 2 dny nebyl doma bych cekala z jeho strany privitani. Optala jsem se zda pro kolegyni prijel partner a on ze ne… rikam jak jako ne? Tak kdo? A on mi oznamil ze tam VSICHNI SPALI u kolegyně ale ze spal s tim kamaradem gayem nahoře. Je to pravda nebo ne, nevim!
A ted to zaclo. Vztek, nejistota, nenapsal by mi ani ze neprijede domu kdyz bych se neozvala, pry se mne boji?? 😁 😁 😁 nakonec prespi s kamosema a nerekne mi to predem a pritom par kroku od toho mista bydli jeho rodina a navic ma nas, svoji rodinu ktere nic nerekne ( me sve ženě a dcera kterou ani nepotřebuje už 3. Den vidět)
Nechápu to a naštvalo mě to jeho přístup a ego jako že nic neudělal a že mi nelhal, že mi teď říká pravdu. Ale až je po všem je pro mne už pozdě.
Neumím si představit po práci jit s kolegy slavit a chlastat a ozvat se mu az v 22h po tom co me nahani… ze nebudu spat doma ale u mamky a pak prespat s kolegy muzi na akci kdyz bych mela moznost spat u mamky 100m vedle a jeste se po navratu chovat jako co to hroti a ze o nic nejde a poucovat ho at nedela druhym to co sam nechce at delaji druzi jemu viz neodepsani na sms.
Co si o tom myslíte?
Poslala jsem ho pryč a zlobím se, že lže a chová se jak fakan.