Partner na potvrzení těhotenství

15
7.12.21 00:17

Partner na potvrzení těhu

Je možné vzít partnera sebou už na první vyšetření po domácím pozitivním testu? Tedy na vyšetření na potvrzení/vyvracení těhotenství. Dělá se to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1375
7.12.21 00:45

@Nicky87
No stejně tam nic neuvidí, fakt na ultrazku nebudou ještě tvary miminka. Ale když s tím doktor nebude mít problém, tak ho vzít můžeš. Ale myslím si, že když pockas do 1.screeningu po 12.tt,tak to pro něj bude lepší zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
7.12.21 00:56

Vzala bych ho až na 1. screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
7.12.21 00:57

Záleží na lékaři, jestli to dovolí. V dnešní době k doprovodům obecně vstřícnost není, z pochopitelných důvodů. A jak píše Umík, ze screeningu bude mít lepší zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
7.12.21 02:10
@Nicky87 píše:
Je možné vzít partnera sebou už na první vyšetření po domácím pozitivním testu? Tedy na vyšetření na potvrzení/vyvracení těhotenství. Dělá se to?

Na mě partner čekal v čekárně, kde jsou kamery a dr říká, to je tatínek? Ano. Sestřicko, zavolejte ho, ať si jde poslechnout srdíčko a podívat na obrazovku. Šlo o první návštěvu a potvrzení těhotenství. Byl z toho na měkko, i když miminko byla fazolka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
7.12.21 03:07

Myjsme byly oba ale byla jsem pozvana az v nějakém 7tt a byl to krásný zážitek. Viděli jsme fazolku a jak ji skáče srdíčko jako v animaku. Bylo to krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
7.12.21 05:53

Osobně mě to nějak nenapadlo a asi to moc nebývá zvykem. Ale jestli nemá problem s vnitřním utz :D což jestli půjde k porodu je houbeles, i když trošku něco jiného :think: tak proč ne. Nicméně důležitý je taky, co na to tvůj Dr. Můj se tvářil tak prapodivně, když jsem vzala manžela na utz ve 20tt… Na screening nemohl, byl v práci a tusili jsme, že ve 30tt to bude taky tak, chtěl vidět aspoň nějaký. (Můj Dr je zvyklý na tatínky právě až na tom posledním utz.)
U druhého těhotenství asi neuvidí žádný, páč vždycky hlídá to první mládě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
7.12.21 06:20

Ja byla na potvrzeni v 10tt, to se mnou manzel nebyl, na dalsi kontrole jsem byla ve 12tt a to uz se mnou byl a od te doby chodi na kazdou kontrolu vcetne screeningu, vynechal zatim jen 1×, kdyz mel dulezitou pracovni schuzku. Ale moje doktorka je k pritomnosti otcu na prohlidkach vstricna, coz ne kazdy doktor byva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
7.12.21 06:23

Brala jsem až na screeningy (a jednou jsme si střihli taky pohovor na genetice, to je teprv zážitek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
7.12.21 06:38

Tak když byl u toho tvoření ;) Tak klidně může i na tohle vyšetření.
Ale v dnešní bláznivé době to má každý doktor jinak.

Nejlepe by chtěli aby u porodu nebyla ani matka a dítě se jen objevilo v postýlce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
7.12.21 06:47

Záleží na Dr, jeslti ho pustí, ale já bych ho nebrala, fakt nepotřebuji, aby viděl jak mě vyšetřují vnitřně a na utz stejně nic neuvidí, max nějaký flíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
7.12.21 07:11

@Kriss Tina myslíš že partner uvidí něco co ještě neviděl :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
7.12.21 07:12
@JiříkMazlík píše:
@Kriss Tina myslíš že partner uvidí něco co ještě neviděl :mrgreen: :mrgreen:

Běžně strká cizí chlap do tvoji ženy ultrazvuk?

• Citovat
  • Upravit
555
7.12.21 07:24

Jak už psaly holky výše, záleží jestli ho vůbec na nějaké vyšetření nebo screening pustí. Mě bylo líto, že manzel nemohl být u 2. screeningu, kde doktor řekl pohlaví :,( na 3D jsme se ani neobjednala, protože bez manzela by to nebylo ono..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
7.12.21 07:34
@chelsinka1988 píše:
Na mě partner čekal v čekárně, kde jsou kamery a dr říká, to je tatínek? Ano. Sestřicko, zavolejte ho, ať si jde poslechnout srdíčko a podívat na obrazovku. Šlo o první návštěvu a potvrzení těhotenství. Byl z toho na měkko, i když miminko byla fazolka :srdce:

Pěkný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky