Partner na potvrzení těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6654
7.12.21 11:04

@Čičorečka @Capricorn61 @thalasan Aha, tak me teda asi nikdy nenapadlo, ze by mi to melo pripadat ponizujici. Pro me je kontrola na gynde asi na stejne urovni jako kontrola u zubare :nevim: Jasny ster z cipku neni zadny vrchol blaha, ale trva to asi sekundu, takze rypani do zubu u zubare je ve vysledku mozna neprijemnejsi, protoze to trva dyl. Asi je to predevsim i te psychice, ja mam velice prijemnou doktorku, ktere plne duveruju a pak asi kontrolu nevnimam jako neco neprijemneho a ponizujiciho, ale jako naprosto beznou rutinni zalezitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
7.12.21 11:09
@Ivusska777 píše:
@Capricorn61 já třeba v těhotenství (nyní 19tt) na koze ještě nebyla. Vždy byl jen ultrazvuk. První dva byly vaginální, kdy u mého doktora lezim na lehátka s pokrcenyma nohama a pak už klasika přes břicho. Mimochodem me i na screeningu dělali i vaginální, některé věci tam viděli lip než přes břicho. A takto na lehátku me ani manželovi na vaginalnim ultrazvuku nepřijde nic špatného, vidět nic není.

Hned pri zjistovani tehotenstvi jsem byla na koze, pak az jsem chodila na lehatko. A jeste 2× v tehotenstvi jsem znova byla na koze taky. :nevim: Takze jde videt, ze kazdy doktor ma jine taktiky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
7.12.21 11:10
@Capricorn61 píše:
@g.sandova Myslela jsem to samozrejme ze srandy. 🙂 Protoze s tebou souhlasim v tom, ze dneska je tatinek naprosto u vseho. A za dalsi mi prisla blbost prirovnavat nakupovani k takovym vecem. :mrgreen:
Edit: Presne jak jsem psala - mi je neprijemny vysetreni, nevim, proc by tam u toho mel nekdo byt. Uz vidim, jak chlapi budou hrde brat sve partnerky na vysetreni proststy :mrgreen:

Ja tě pochopila, neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
7.12.21 11:18
@Capricorn61 píše:
Hned pri zjistovani tehotenstvi jsem byla na koze, pak az jsem chodila na lehatko. A jeste 2× v tehotenstvi jsem znova byla na koze taky. :nevim: Takze jde videt, ze kazdy doktor ma jine taktiky :lol:

Tak i tak můžou partnera zavolat jen na ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
7.12.21 11:18
@g.sandova píše:
Ja tě pochopila, neboj

Bojim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
7.12.21 11:29
@Capricorn61 píše:
Bojim. :mrgreen:
:mrgreen:
Zápis si za usi, že u všech vyšetření musíš mít chlapa a ty budeš u všech jeho, nebo nemáte pevnější vztah
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
7.12.21 11:33
@g.sandova píše: :mrgreen:
Zápis si za usi, že u všech vyšetření musíš mít chlapa a ty budeš u všech jeho, nebo nemáte pevnější vztah

Aha, tak to musime napravit. My jsme ve vztahu ma facebooku, tak jsem myslela, ze to je vlastne ten nejvetsi tmel vztahu. :mrgreen: Ale jo, az pujde k obvodacce na krev, pujdu tam s nim za ruku. To bude romantika. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.12.21 11:36
@Capricorn61 píše:
Aha, tak to musime napravit. My jsme ve vztahu ma facebooku, tak jsem myslela, ze to je vlastne ten nejvetsi tmel vztahu. :mrgreen: Ale jo, az pujde k obvodacce na krev, pujdu tam s nim za ruku. To bude romantika. :srdce:
:lol: :lol: tak facebook je nejvíc, tak můžeš zůstat v klidu. :lol: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
7.12.21 11:37

Já vám nechci zavádět diskusi jinam, ale poté co jsme s manželem společně prožili pár velmi nepříjemných střevních chřipek, mi nějaké vaginální vyšetření připadá směšné - ne že bych si ho tam vodila, ale řekněme že už jsme se vzájemně zažili v horších situacích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
7.12.21 11:39
@Dara90 píše: :lol: :lol: tak facebook je nejvíc, tak můžeš zůstat v klidu. :lol: ;)

To jsem si oddechla. Super! :dance: Ale i tak budeme spolu chodit za rucicky k doktorum. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
7.12.21 12:21
@Nicky87 píše:
Je možné vzít partnera sebou už na první vyšetření po domácím pozitivním testu? Tedy na vyšetření na potvrzení/vyvracení těhotenství. Dělá se to?

Ja abych odpověděla na tema zakladatelky, tak ne, na první utz bych chlapa určitě nebrala. Ne, ze bych to chtěla nějak přivolat, ale taky můžeš odcházet se špatnou zprávou … Případně bude na ultrazvuku vidět nějaký neurčitý flek, který mu toho taky moc neřekne.
Ale tak samozřejmě je to na tobě, ja obecně módě chlapů na gynde moc nefandim :D
Jinak manžel se mnou byl v prvním těhotenství na screeningu ve 20.tt a v druhem těhotenství na prvním screeningu, ani z jednoho nebyl nějak,,na měkko” :D To až když se děti narodily. Myslím, ze pro většinu chlapů, dokud to mimino neni reálně na světě, to neni až takovej zážitek (i když partnerce by to nepřiznali :D ), tím spis několik mm velký zárodek v nějakým druhým měsíci. Ale možná to vidím málo romanticky :D

A ke zbytku diskuze, NIKDY bych sebou chlapa na vnitřní utz na gynde nevzala. U obou porodu byl a fakt bych to nesrovnavala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
7.12.21 12:30

@Ernais no já bych chlapa nechtěla ani u toho zubaře, jsou prostě věci, co si nechám pro sebe a je jedno jestli se mi někdo vrtá tam dole nebo v puse :D já muže taky nedoprovazim na trhání zubů nebo urologii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
7.12.21 12:37

Bože já nevím, že bych jako potřebovala aby na mě chlap ziral s roztaženýma haksnama kvůli čemusi, co má pár centimetrů. 8o jako přes břicho tě tak brzo vyšetřovat nebude. Počkala bych si až tam aspoň něco uvidí a ne jen čočku nebo jak to tady nazýváte. :roll:
A ano, chlap byl u obou porodu, vím, že viděl nevídané, tak či tak si nemyslím, že musí bejt u každýho prdu. Ale proti gustu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
7.12.21 14:44

@hospodki to jsem spíš myslela tak, že některým chlapům by mohlo být nepříjemný, že se jiný chlap před nimi čímsi šťourá v partnerce… Ale tuhle otázku mají oni určitě vyřešenou, jinak by se neptala… :think: taky jsem to srovnávala s porodem… Ale některy chlap by to mohl přece jen vnímat jinak. Porod je celkem cvrkot, lidí víc, myšlenky jinde. Vyšetření taková pohodička. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
7.12.21 14:48

Zakladatelko ještě jen malá poznámka. Já jsem minulý týden byla na gynde a byl tam zákaz doprovodu i do čekárny. Prostě v čekárně jen pacientky, doprovod musel ven, opatreni kvůli kovidu. Zavolej si tam, ať kdyztak nejde chlap zbytečně a pak stejně nečeká venku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí