Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
janinka4444 píše:lucie.t píše:no právě kdyby to šlo naplánovat no zkusím ještě tchyni ale nevím jestli bych strachy o malou porodila! A hlavně manžel taky nechce malou nikomu dát. Třeba to ještě dopadne jinak.janinka4444 píše:ja se take bala, ze nebude kam dat malou. Ale podarilo se, cestou do porodnice jsme ji nechali u manzelovi kolegine z prace. ona ji nikdy nevidela, ja teke ne, ale bylo to OK. Vazne by nekaky kolega, znamy nepohlidal? Kdyby slo rict, bude to v pondeli od 2 do 8 (treba), tak se bude hlidani hleda lepeMarkéta34 píše:ano to je pravda,mně třeba mrzí že manžel u toho druhého teď nebude,protože nám nemá kdo hlídat malou,co bych za to dala kdyby zase šel!
Ahoj, souhlasím s Lucií, takových okamžiků v životě mnoho není a využij toho, že je můžete prožit spolu.
Jani, a kam jedete do porodky? Třeba ve Vrchlabí může být malá s vámi.
Helbell:Ahoj já sem to stejný prožívala taky,ale už je to za mnou,s mužem,se kterým mám malou.On už jednu dceru měl a u porodu byl u bejvalky a pak i u mě,já sem ani nemyslela na to zda ho tam mít nebo ne,on prostě chtěl,tak došel.Akorát,že celý těhotenství a i po porodu sem měla takový jiný,byla sem týraná a omezovaná úplně ve všem,ale to je fuk…už je to zamnou…Naštěstí už s ním nejsme a teď čekáme mimi s novým přítelem,který se na mimi strašně těší,má mojí dcerku 21měsíců moc rád a nijak mě neomezuje nic.Nemysli na bevjalku…jen to ne.
Monika H. píše:janinka4444 píše:Jani, a kam jedete do porodky? Třeba ve Vrchlabí může být malá s vámi.lucie.t píše:no právě kdyby to šlo naplánovat no zkusím ještě tchyni ale nevím jestli bych strachy o malou porodila! A hlavně manžel taky nechce malou nikomu dát. Třeba to ještě dopadne jinak.janinka4444 píše:ja se take bala, ze nebude kam dat malou. Ale podarilo se, cestou do porodnice jsme ji nechali u manzelovi kolegine z prace. ona ji nikdy nevidela, ja teke ne, ale bylo to OK. Vazne by nekaky kolega, znamy nepohlidal? Kdyby slo rict, bude to v pondeli od 2 do 8 (treba), tak se bude hlidani hleda lepeMarkéta34 píše:ano to je pravda,mně třeba mrzí že manžel u toho druhého teď nebude,protože nám nemá kdo hlídat malou,co bych za to dala kdyby zase šel!
Ahoj, souhlasím s Lucií, takových okamžiků v životě mnoho není a využij toho, že je můžete prožit spolu.
já jdu do Kladna a co jsem četla na jejich stránkách tak dítě ubytovat můžou pouze na dětském a bez nároku na stravu ![]()
Ahojky,taky bych se ráda svěřila s tím co mě vrtá v hlavě jestli můžu.Můj manžel u prvního porodu byl,chtěla jsem ho tam(on sice moc nechtěl ale nakonec šel),jenže od té doby mi pořád vykládá že tam byl k ničemu,že mi vůbec nepomohl.No vykládat mu pořád dokola že pro mě tam byl důležitý a jsem ráda že tam byl mu jaksi nepomáhá.Teď před druhým porodem pořád přemýšlím jestli vůbec chci aby tam byl,on teda zase moc nechce a já mám strach že budu zase poslouchat ty řeči a že budu přemýšlet nad tím co si on o tom myslí a tak.Nevím si nějak rady.Co si o tom myslíte?
![]()
Dobrý den chtěla jsem se zeptat partner chce být u porodu rozmyslel si to a já jdu v listopadu na sepsání porodopisu stačí to oznámit tam nebo už je pozdě děkuji moc
Když nebude tak nebude. Hodně chlapů to třeba z práce nestihne (můj případ), takže vědu z toho dělat nebudou ![]()
@Simule 39 píše:
Dobrý den chtěla jsem se zeptat partner chce být u porodu rozmyslel si to a já jdu v listopadu na sepsání porodopisu stačí to oznámit tam nebo už je pozdě děkuji moc
Ahoj,
muže u porodu dopředu hlásit nemusíš. Někdo ho tam má a někdo ne, některý si to rozmyslív průběhu porodu ![]()
Přeji krásný a pohodový porod ![]()
Závidím, můj přítel nechce k porodu za žádnou cenu. Já bych ho tam moc chtěla mít. Ještě těhotná nejsem, plánujeme snažení na letní prázdniny, ale už se o takových věcech bavíme. Stále doufám, že změní názor, až budu těhotná.
![]()
V klidu ten muj cele tehotenstvi delal, ze nepujde a pak sam rekl, ze tam se mnou pujde a odejde az to bude na nej moc a bude na chodbe a podiva se na miminko, nakonec zustal. byl ode daleko, ani jsem ho nechtela u hlavy, ja byla rada ze mu muzu beztrestne nadavat. ![]()
@Klarka1993 píše:
Závidím, můj přítel nechce k porodu za žádnou cenu. Já bych ho tam moc chtěla mít. Ještě těhotná nejsem, plánujeme snažení na letní prázdniny, ale už se o takových věcech bavíme. Stále doufám, že změní názor, až budu těhotná.![]()
Jojo, jen ho k tomu donut a potom ale neplakej, az s tebou nebude po porodu chtit spat. Pocti si neco na tema „Madonin komplex“. Sama dite taky nemam, ale s timhle jsem se setkala v blizkym okoli. Bylo to z duvodu ne tak uplne dobrovolny pritomnosti u porodu.
edit - hrubka ![]()
Příspěvek upraven 04.02.18 v 10:14
@Klarka1993 píše:
Závidím, můj přítel nechce k porodu za žádnou cenu. Já bych ho tam moc chtěla mít. Ještě těhotná nejsem, plánujeme snažení na letní prázdniny, ale už se o takových věcech bavíme. Stále doufám, že změní názor, až budu těhotná.![]()
Ono neni o moc stat, pokud se neciti, vezmi mamku, kamaradku, dulu…
@Azeretereza píše:
Jojo, jen ho k tomu donut a potom ale neplakej, az s tebou nebude po porodu chtit spat. Pocti si neco na tema „Madonin komplex“. Sama dite taky nemam, ale s timhle jsem se setkala v blizkym okoli. Bylo to z duvodu ne tak uplne dobrovolny pritomnosti u porodu.edit - hrubka
Příspěvek upraven 04.02.18 v 10:14
Ježiš
Tak teď ho tam snad radši ani nechci
Bože chlapi…
@Klarka1993 A musí být rozhodnutý teď hned? Nějaké věci přicházejí s časem, jak přijde touha po dítěti, radost z těhotenství, těšení na miminko, může postupně přijít i touha být u porodu. Můj muž k prvnímu porodu šel a k druhému už jít nechtěl, že už to viděl. Já si to moc přála, aby tam se mnou šel, ale respektovala jsem ho a měla domluvenou kamarádku. Rozhodl se, až když jsme odjížděli do porodnice. Tak to nech teď být.
Já být chlapem, tak taky nechci k porodu
Můj manžel u porodu byl, ale on má silnej žaludek ![]()