Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Muj manžel u porodu chtel byt a byl. Ja ho tam chtela jako oporu a blizkeho cloveka - nemela bych koho jineho tam vzit. Bala jsem se, jak to cele vezme a vzda bude chtit mit se mnou pak zas sex. Porod byl rychly, nestihl se klystyr, takze to bylo se vsim vsudy. ma strach z krve, bylo ji dost. Ja rvala jak podsvince. Vse ustal v pohode, mel parádní zazitek, pochoval malou, ja bych ji ani neudrzela. Nafotil ji. A byl za to rad, ze tam byl. O celem porodu jsme spolu bez problemu mluvili, smali jsme se nekterym trapnostem a se sexem jsme nevydrzeli ani na konec sestinedeli ![]()
@Klarka1993 muj pritel na tlaceni odesel, hned jak byl maly venku tak pro nej dosli.. Vyhovovalo to nam oboum.. Pred tam se mnou byl a dve hodky po porodu na sale taky.. Jen nevidel to nejhorsi ![]()
U prvniho pri tlaceni taky nebyl, protoze to nestih ale prisel zrovna kdyz mi malyho dali na bricho, ja ho poslala pro fotak kterej jsem mela naproti takze kdyz se vracel tak stejne videl uplne vsechno
moc hezky to prej nebylo ![]()
Tak treba by tvymu taky vyhovovalo neco takovyho
ja tam teda pri tlaceni nikoho nepotrebovala pro me byly dulezitejsi pokyny doktoru nez pritele ![]()
Muj muz u porodu byl, ale domluva znela, jen po lokty
dodrzel ji, poplakal si, pochoval syna jako prvni a zadny problem pote v sexu nebyl.
Dej tomu čas. Ještě ani nejsi těhotná. Pak budete mít devět měsíců se na všechno připravit. Můj manžel byl u všech tří porodů a ustál to skvěle. A to ten prostřední byl hodně špatný. Ale žádný z nich v něm nevyvolal odpor k sexu se mnou. Ani v mém okolí se to nikomu nestalo. To spíš holky přestaly chtít.
Můj manžel taky nechtěl, nechtěl a nechtěl. Když jsem byla těhotná, přišel sám s tím, že půjde. Prohlásil, že když byl u toho, když šlo dítě dovnitř, chce být i u toho až půjde ven.
Nevim co je to za módu nutit chlapa k porodu. Manžel je skvěly a stará se o všechno ale nemusí mě vidět v téhle situaci. Bude tam se mnou a pak odejde před tím než půjde do tuheho.
rozhodně bych muze nikdy nenutila pokud by k tomu měl nějaký bytostny odpor…
Manžel taky nechtěl a pak šel. Nic na tom neni, i pupeční šňůru strihal
Staci si dobre sednout a nekoukat zbytečně míč kam clovek koukat nechce ![]()
Muj manzel byl a chtel byt. Ptal se on me jestli budu chtit aby tam byl. Stoupl si tak aby pekne videl vsechno a povazuje to za zazrak stvoreni. Rozhodne z toho nema trauma, i pupecni snuru prestrihl
je to ale o povaze, chapu ze kazdej chlap na to nema
@Vladimirovna A já píšu, že ho nutím??? Jen jsme se jednou o tom bavili a mně přišlo líto, že by u toho se mnou nebyl. Nechci aby se koukal, ale aby u mě stál a držel mě. Samo když bude mít odpor, tak ho nepřinutím. Nevím jak to funguje u vás doma, ale my se do ničeho nenutíme.
To je dost předčasný řešit, když ještě ani nejsi těhotná
Muj muž je celkem cita co se tohohle týče, udelalo se mu špatně i na výstavě Bodies
A ještě v prvním trimestru tvrdil, že k porodu nejde - ok, nepočítala jsem s ním. Ale pak si to rozmyslel, byl tam se mnou celou dobu a byl velkou oporou a to i přesto, že to byl celkem masakr. Odnášel i zakrvácený vlozky v průběhu, při tlačení taky nakonec koukal mezi nohy
A nijak negativně ho to nepoznamenalo, ani náš vztah ![]()
@Vladimirovna píše:
Nevim co je to za módu nutit chlapa k porodu. Manžel je skvěly a stará se o všechno ale nemusí mě vidět v téhle situaci. Bude tam se mnou a pak odejde před tím než půjde do tuheho.rozhodně bych muze nikdy nenutila pokud by k tomu měl nějaký bytostny odpor…