Partner u porodu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
581
3.9.11 21:02

partner u porodu

Ahoj vím, že tohle téma už tu je ale já mám problém jinde. Manžel chce k porodu. Asi bych měla mít radost ale spíš na opak. Proč? Mám takový dojem, že žárlím nebo co. On už je rozvedený a u porodu své první dcery byl, proto považuje za normální že půjde znova. Vadí mi to protože bych nechtěla aby mi tam nějak radil jako, že předtím to šlo tak a tohle pomáhalo a tamto. Jestli mi rozumíte. Stačí, že vše s čím jsem příšla (látkové pleny,mám stejnou porodnici jako jeho bejvalá) mi odsoudil a že už to má vyzkoušený. Vím, že mě s exženou nesrovnává a naopak jsem podle všech úplně jiná ale tohle mi vadí od začátku. Shrnu to asi takhle moc bych ho tam chtěla už pro to pouto s malým, ale nemůžu překousnout, že se neptá jestli chci a bere to samozdřejmě a proto jsem mu z trucu řekla několikrát, že tam nebude. Měli jste někdo podobnou situaci. Jsem asi pitomá ale nemůžu si pomoci. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4989
3.9.11 21:09

chapu te, ale zbytecne si tu krasnou chvili komplikujes a kazis. vykasli se na bejvalku a ten krasny okamzik prozijte spolu. je k nezaplaceni, mit tam nekoho, o koho se muzes oprit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
3.9.11 21:11

Nechces ho k porodu jen proto,ze byl u narozeni prvniho ditete z predesleho vztahu? :roll:

To, ze pritomnost u porodu bere jako samozrejmost,bych brala jako velke plus.A ty ho tam vlastne chces,tak nechapu,co resis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
3.9.11 21:14

Ahoj, souhlasím s Lucií, takových okamžiků v životě mnoho není a využij toho, že je můžete prožit spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
3.9.11 21:19

Není to ani tak proto, že byl u porodu předtím ale proto, že na vše co bych chtěla mi je řečeno nebo naznačeno, že to už vyžkoušel a prostě skazilo mi to celé těšení. Nevím, ale snad každá maminka si to chce na poprvé udělat podle svého ale pokud je předem vše daný a jasný stratí to kouzlo ne? Mě by stačilo jen kdyby se zeptal jestli chci(protože se samozdřejmě taky stydím,je to dost intymní). Chápu, že to působí malicherně ale prostě nevím co s tím pocitem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
3.9.11 21:27

Po pravdě řečeno, já si ani neumím představit, že bych tam v tu chvíli byla sama, ale nejsem ve stejný situaci jako ty a neznám tvé pocity, ale určitě o tom ještě popřemýšlej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
3.9.11 21:27

jééé…to mi něco připomíná :lol: ..naprosto Tě chápu :palec:

Tvé pocity jsou přirozené, taky jsem měla strach ze srovnání…zvlášť když mi chlap porod prvního syna popisoval, jak byla ta jeho u porodu statečná, že ani nepípla atd atd :cert: …na to konto jsem si s ním promluvila…na rovinu jsem mu řekla , že se cítím nepříjemně z toho, že by mě s ní srovnával, že to nemusím zvládat jako ona..že je mi to líto a že mě to stresuje..no popsala jsem mu veškeré pocity, včetně toho kecání do výbavy a péče apod. Ten můj měl pro to pochopení a od té doby pak nepadlo o bývalce ani slovo…doporučuji si o tom promluvit.

Můj přítel u porodu byl a doporučovala bych to i Tobě, jednou bys třeba i mohla litovat, že jsi to udělala z trucu…v mém případě mi sice kdoví jak nepomohl, měl se sebou co dělat, ale byl u narození svého druhého syna a mohl si jej pochovat…(ale ze všeho nejvíc vše dokumentoval aby se nesložil :twisted: )..ono právě po porodu se na vše díváš jinak :wink: …jsi plná emocí a ještě budeš ráda, že to tam spolu budete moct prožít…nebo alespoň tak jsem to po porodu cítila já.

A jinak ohledně péče o dítě …byla jsem to nakonec já, kdo se ho ptal jestli neví to nebo ono a pomale ho sprdla jak to ,že to nebo ono neví když už má jedno dítě :mrgreen:

Řekla bych, že nyní je to záležitost emocí, zvlášť když jsi těhotná…to jsou ty hormony :wink: .
Promluvte si…určitě je manžel rozumný chlap a že vše pochopí jako ten můj. Nestresuj se a užívej si těhotenství :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
3.9.11 21:28

Tak to uplne stejne,jako to rikas nam tady,prober i s nim..mluvte o tom spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
3.9.11 21:42

Helbell, prostě si s mužem o tom promluv, řekni mu co tě trápí a o co ti jde, když mu to nepovíš, tak to nezjistí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
3.9.11 21:47

No vidíte a já si říkala jak jsem divná, a ani sem se mi nechtělo psát. Stejně někde v duši vím, že tam s nám a bude ale musela jsem se vypsat :palec: . Taky jsem doufala, že to jsou hormony protože předtím jsem neměla věcma týkajícíma se ex problém. Holky jak mě je teď fajn po duši :-D . Akorát se stydím s ním o tom mluvit protože vím, že tohle by ho ani nenapadlo. :zed: Ale udělám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
4.9.11 07:22

Dobre rano.
Omlouvam se, ale popravde by mne zajimalo jak se muze zena stydet pred svym partnerem kdyz spolu cekaji dite. Sex je preci take velmi intimni zalezitost a tam problem neni. Aleto je vec jina.
Chtela jsem napsat ze ja jsem hysterka, mam nizky prah bolesti. U porodu jsem vyvadela, nadavala. Manzel byl u toho a i pres to vsechno mne chvalil. Kdyz mluvil s mou mamkou rikal jak jsem byla statecna atd. Myslim ze kdyz je chlap u porodu vidi ze to neni zadna sranda, ze to neni jen to dite „vyprdnout“ a pokud je chlap normalni tak vzdy rekne jak jsi byla skvela a uzasna. Das mu to nejkrasnejsi co muzes a tim je dite. Nezalezi na tom jestli je prvni nebo pate. Deti jsou dar a zazrak a je krasne kdyz to partner umi ohodnotit, coz ten tvuj zda se umi!!!
Takze pokud ho tam chces bud rada ze chce jit, netrap se zbytecnostma a hlavu vzhuru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
4.9.11 08:55
helbell píše:
Ahoj vím, že tohle téma už tu je ale já mám problém jinde. Manžel chce k porodu. Asi bych měla mít radost ale spíš na opak. Proč? Mám takový dojem, že žárlím nebo co. On už je rozvedený a u porodu své první dcery byl, proto považuje za normální že půjde znova. Vadí mi to protože bych nechtěla aby mi tam nějak radil jako, že předtím to šlo tak a tohle pomáhalo a tamto. Jestli mi rozumíte. Stačí, že vše s čím jsem příšla (látkové pleny,mám stejnou porodnici jako jeho bejvalá) mi odsoudil a že už to má vyzkoušený. Vím, že mě s exženou nesrovnává a naopak jsem podle všech úplně jiná ale tohle mi vadí od začátku. Shrnu to asi takhle moc bych ho tam chtěla už pro to pouto s malým, ale nemůžu překousnout, že se neptá jestli chci a bere to samozdřejmě a proto jsem mu z trucu řekla několikrát, že tam nebude. Měli jste někdo podobnou situaci. Jsem asi pitomá ale nemůžu si pomoci. :nevim: :zed:

jen kvůli mindráku z exženy se ochudit o první okamžiky s partnerem a dítkem, jeho se synem mi příjde zbytečné… ho tam vezmi, páč když to neuděláš už to nikdy nezměníš a když ti potom řekne něco na srovnání s ex tak ho pěkně seřvi ;)

• Citovat
  • Upravit
1288
4.9.11 09:43
Markéta34 píše:
Ahoj, souhlasím s Lucií, takových okamžiků v životě mnoho není a využij toho, že je můžete prožit spolu.

ano to je pravda,mně třeba mrzí že manžel u toho druhého teď nebude,protože nám nemá kdo hlídat malou,co bych za to dala kdyby zase šel! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
4.9.11 10:51
janinka4444 píše:
Markéta34 píše:
Ahoj, souhlasím s Lucií, takových okamžiků v životě mnoho není a využij toho, že je můžete prožit spolu.
ano to je pravda,mně třeba mrzí že manžel u toho druhého teď nebude,protože nám nemá kdo hlídat malou,co bych za to dala kdyby zase šel! :cry:

ja se take bala, ze nebude kam dat malou. Ale podarilo se, cestou do porodnice jsme ji nechali u manzelovi kolegine z prace. ona ji nikdy nevidela, ja teke ne, ale bylo to OK. Vazne by nekaky kolega, znamy nepohlidal? Kdyby slo rict, bude to v pondeli od 2 do 8 (treba), tak se bude hlidani hleda lepe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
4.9.11 11:31
lucie.t píše:
janinka4444 píše:
Markéta34 píše:
ano to je pravda,mně třeba mrzí že manžel u toho druhého teď nebude,protože nám nemá kdo hlídat malou,co bych za to dala kdyby zase šel! :cry:
ja se take bala, ze nebude kam dat malou. Ale podarilo se, cestou do porodnice jsme ji nechali u manzelovi kolegine z prace. ona ji nikdy nevidela, ja teke ne, ale bylo to OK. Vazne by nekaky kolega, znamy nepohlidal? Kdyby slo rict, bude to v pondeli od 2 do 8 (treba), tak se bude hlidani hleda lepe :mrgreen:

no právě kdyby to šlo naplánovat no zkusím ještě tchyni ale nevím jestli bych strachy o malou porodila! A hlavně manžel taky nechce malou nikomu dát. Třeba to ještě dopadne jinak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí