Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zjistila jsem, že přítel měl třičtvrtě roku vztah s kolegyní v práci. Přišla jsem na to z výpisu účtu, kde jsem našla její jméno a hotely, kde spolu byli. Mne vždy tvrdil, že má školení, a to potvrdila i poloha, kterou spolu sdílíme. Nevim, jak to udělal s tou polohou. Nemáme děti, ani nejsme svoji, jen spolu máme dům. Ale už jednou jsme se rozešli pred 10 lety, nicméně se ke mně vrátil. Myslím, že to není první nevěra, ale nikdy jsem neměla důkaz, velmi dobře to podle mě dokázal schovat. Nejdřív jsem si myslela, že to nepřekousnu, ale teď to chci ještě zkusit. Polohu stále sdílíme, ale mívám někdy školení a nejsem doma. Co když v tom bude pokračovat? Nechci mu lézt do telefonu a kontrolovat, s kým si píše. Řekl mi, že chce být se mnou a že nechce být s jinou a slíbil, že už to neudělá. Má to ještě smysl?
Nějaké sdílení polohy je ti k ničemu, když to zvládnul i předtím a ty jsi to netušila
teď se bude více hlídat a ty hotely bude platit hotově abys na nic nepřišla…..
@Joelsjokekids píše: Více
To nechápu. Nejste svoji, nemáte spolu děti, on to táhne s kolegyní, a není to první nevěra. A toto už snášíš deset let? A to vás ten společný barák tolik spojuje, nebo co tě teda drží ve vztahu s takovým vadným kusem?
Jasně že v tom bude pokračovat. Ten ti věrný nikdy nebude. Ztrácíš v tom vztahu akorát čas a roky života.
Ked ti to nevadi tak v tom kludne pokracuj, ked ti to vadi tak sa zariad tak aby sa to nemohlo opakovat.
Toto su zakladne povahove crty a ludia sa v nich rozhodne nemenia! Rovnako ako sa z cholerika nestane flegmatik sa z nevernika nestane vernik.
Pripustam ze mozu existovat iste specificke velmi zavazne pripady kedy clovek prehodnoti svoj postoj k zivotu. ALE zenske pindanie ziaden chlap medzi (velmi) zavazne pripady nepocita, zvlast ked si mu uz jasne a opakovane dala najavo ze ti to nevadi.
Navyse tvoja otazka je velmi zle polozena „Co když v tom bude pokračovat?“ nieje spravne znenie, spravne znenie je „Za jak dlouho v tom bude pokračovat?“ a odpoved je „hned ako ta blbka prestane pindat a naskytne sa prilezitost“.
To ci za takychto podmienok chces pokracovat vo vztahu je ciste len tvoja volba.
Ty to chceš zkusit, ale on to akorát začne líp tajit. 12 let spolu a nic, taková doba s kolegyní po hotelech není nejaky úlet na školení.
Nemate spolu deti, pustila bych ho k vode. Uprimne chlapy s pritelkyni bez deti beru trochu volneji takze chapu, ze to neproziva. Pust ho k vode ![]()
@izabe píše: Více
Sdílel polohu s někým jiným, akorát v posteli.
Ztrácíš nejlepší roky života s vadným kusem a vůbec si sebe nevážíš. Rozchod je v tomto případě jediné správné řešení, pokud nechceš být za blbku, kterou on bude vesele podvádět a ty to budeš jen kousat. Jsi na něm evidentně závislá, jinak by ti hrdost a láska sama k sobě nikdy nedovolila uvažovat tak, jak uvažuješ. Rozchod a terapie.
Muž mě taky podvádí, já jeho sice taky, ale přišla jsem na další ženy, se kterými to táhne. Taky tvrdí, že chce jen mě. Navrhuje manželskou poradnu. Já těm poradnám moc nevěřím, tak nevím, co dál, každopádně on to už s těmi ženami žene do extrému.
@Klopotkova A neženete to do extrému náhodou tak trošku oba dva? ![]()