Partnerova sestra je samý problém

Anonymní
15.2.22 20:13

Prosím anonymně - důvěrné rodinné informace.

Ahojky, na úvod napíšu, že s partnerovo sestrou byly problémy tak nějak vždy, ale co předvádí poslední dobou mi hlava opravdu nebere.
S přítelem jsme 5 let, máme tříletého chlapečka, máme pohodový vztah. Jeho sestru (20let) jsem osobně poznala až po skoro třech letech vztahu (jsou z cizi země) a to když přijela do ČR s matkou (se kterou mají oba velice špatný vztah, ale evidentně doufala, ze se to třeba umoudří) kvůli práci. Bohužel se neumoudřilo nic a na jejich denním pořádku byly samé hádky, zle, naschvaly. Tak já (ano idiot všech idiotu :zed: ) jsem ji nabídla, ze muže jít na čas k nám, ze ji zařídíme práci a dopomůžeme ji k novýmu startu. Už si vše plánovala, koukala jaké tu nabízíme byty. Práci jsem ji zařídila, nastoupila, ale za!!4 DNY!! už brecela, ze se ji práce nelíbí, ze tam u nich je lépe, ze má zle kolegyně, práce moc těžká (skládání komponentu - navlíkání gumiček), pořad si stěžovala, ze ji bolí hlava, ruce, ze má mozol na prstu a ze s tím nemůže pracovat :poblion:
Přítel se ji snažil domlouvat, ať tomu da šanci, ze se to změní až přijde výplata. No půl měsíce do práce nechodila, furt si nasla něco co ji bolelo. Přišla první výplata (fakt minimum vzhledem k její absenci),byli jsme domluvení, ze bude přispívat na jídlo a nájem, jenže ona VŠE ještě ten den utratila za kraviny. Jasne, její peníze, ale já ji nabídla pomoc s tím, ze aspoň něco bude přispívat, ze nejde byt u nás zadarmo. Takže po každodenním stezovani si, poslouchanim, jak všechno tady stojí za ho*no jsem bouchla. Řekla jsem ji, ze ji dam na cestu domu, ze ji tady nikdo nedrží, ze nemám na to poslouchat její řeči a ať jde. Přítel ačkoliv je to jeho sestra souhlasil, ze takhle to nejde a doma ji bude jistě lip, když furt tak naříká.
Odjela, doma klid, jupí..

JENŽE týden na to, co přijela zpátky zase volala, brecela, ze nemá peníze, ze nemá za co žít. Tak příteli říkám, ať ji řekne, ze si má najít práci. Pořad brecela, ze nic sehnat nemůže, ze to nedává.
Po tom na Facebooku vidim, jak s kamaráda chodí chlastat, na stole má 3 krabičky cigaret, ale brachovi do telefonu brečí, ze nemá na jídlo. :poblion: já v tu dobu byla ve 4 mesici těhotenství a takhle volala každý týden. Přítel už měl taky dost, ale pořad je to jeho sestra, takže chápu, ze ho to trápí.
Bohužel nedávno těhotenství ve 23tt skončilo, o malého jsme přišli.. ALE, zase jedno velké ale.. ona 4 dny na to, co se to stalo volala, jestli ji nemůže pomoc opět najít práci v Česku, ze už nemůže a ze nemá peníze… ani jednou neřekla, ze ji je líto co se stalo, zase jen vše o ni. Je mi z ni na bliti. Přítel mě tentokrat ale naštval, protože není schopný ji říct, ze teď opravdu není vhodné nás s tímhle otravovat… Nechápu její chování, je mi taky 20, doma mám chlapečka (ano byl brzo), ale vše zvládam, vzdělání mám dokončené, malej šel do skolky tak jsem se vrátila do práce (zdr. sestra v nemocnici) a ani v těch letech co jsem malého porodila jsem pořad svoji rodinu s ničím neotravovala. A už vůbec ne v takových situacích.
Proste mi přijde jako někdo, kdo čeká, ze vše dostane zadarmo, ale asi by si měla uvědomit, ze bez práce nejsou koláče. Ano to vzdělání nemá ukončené z důvodu, ze se ve druhem stupni na gymnáziu rozhodla, ze lepší je pářit s kamarády.
Myslím, ze nejsem jediná, komu přijde jako sprostý nemakačenko.
Diky všem za dotčení, aspoň to šlo ven

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35837
15.2.22 20:31

Ty už si sem jednou psala, že? Asi bych se do toho nemontovala a řekla partnerovi ať si se sestrou dělá jak myslí, ale že o tom nechceš vědět, slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
15.2.22 20:35
@JancaS84 píše:
Ty už si sem jednou psala, že? Asi bych se do toho nemontovala a řekla partnerovi ať si se sestrou dělá jak myslí, ale že o tom nechceš vědět, slyšet.

tak se mi to nezdálo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
15.2.22 20:43

Holky, citovat! citovat! citovat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
15.2.22 20:45
@Keyllah píše:
Holky, citovat! citovat! citovat!!

to jsem zase něco zameškala
@admin nemůžete to vrátit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
15.2.22 20:48
@Kristyna030 píše: ..

@admin vraťte diskuzi, jinak založená diskuze nemá smysl. Děkuji T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35837
15.2.22 20:57

No, mám hluboký minus já vím. Ona psala, že to chce anonymně a nejspíš anonym nezasrtla, tak to asi smazala. Ale našla jsem ten předchozí příspěvek https://www.emimino.cz/…vora-446165/

Příspěvek upraven 15.02.22 v 20:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
15.2.22 20:59

Prosila ze začátku o anonym, no nezatrhla ho.

Sestra přítele (20let) je nemakcenko. Ubytovali ji u sebe a pomohli ji najít práci, ale tam vydržela jen 4 dny a furt kecela o tom, jak ji všechno bolí a nic nebaví. Pořád prndala, až se zakladatelka naštvala a dala ji na jízdenku zpátky domů (do zahraničí). Odjela, ale pořád volá bratrovi a stěžuje si, ze nemá peníze. Bratr, zakladatelcin přítel, ale souhlasí s tím, že si musí najít práci. Žádný dotaz ani prosba o radu myslím tam nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
16.2.22 09:26

Dobrý den,
zakladatelku jsem anonymizovala a příspěvek jsem vrátila.

S pozdravem,
Klári :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
16.2.22 21:01

Spíš se potřebuje vykecat.
Zakladatelko, v první řadě upřímnou soustrast s miminkem :hug: Máte teď s partnerem opravdu těžký období a od partnerovy sestry je opravdu hnusný, že na to nebere ohledy a sobecky vyžaduje, abyste místo truchlení řešili její problémy. Partner si to s ní ale musí vyřešit sám. On musí chránit svou rodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.22 11:33

Ahoj všem, po delší o odmlce odpovídám a diky za reakce. Omlouvám se za to, ze jsem příspěvek smazala, ale zalekla jsem, páč jsem nezaškrtla anonym a mám tu plno známých, tak jsem nechtěla, aby to někdo z nich četl. Moc diky za přidání příspěvku a zanechání anonymu. Chtěla jsem se hlavně vypsat, už mi to lezlo na mozek, bylo toho na mě za poslední 2 měsíce moc, ztráta malého, bylo těžké se zase vratit k normálním věcem (i když jsem kvůli synovi musela), samé trable, vše se nabalovalo a poslední kapka byla opravdu to, ze ta pipina ze sebe dela největší chudinku a v takove situaci se zajímá pouze o sebe a neustále otravuje, vola, píše. Kdyby aspoň zavolala, jak se máme, co malej, ale vždy jen když něco chce a nebo má pruser :zed:
A kdy to ve mě bouchla nejvíc.. Dva dny zpět mi volala a ptala se, jestli ji tady nemůžu domluvit práci ve fabrice (Já tam ani nedělám, pracuji v nemocnici :zed: )
Tak se ji ptám, jestli už ji to není blby a i kdyby se ji práce nasla, kde jako bude bydlet. Slečinka mi na to odpověděla, ze ji snad bracha (můj přítel) zaplatí na ten měsíc ubytovnu (7500kč :zed: ), než bude mít výplatu. Chápete to, tu drzost?? :cert:
Jako v tu chvíli jsem ji řekla normálně ať jde do prrrr… a najde si práci tam kde je, ať si ušetří a pak může jet třeba do ….. :pocitac:
Přítel se taky naštval a nebere ji mobil.
Opravdu chápu, ze je to jeho rodina, sestra, ale tohle je taková drzost, myslím, ze už jsme pro ni udělali až až.. vyžírka :poblion:

• Citovat
  • Upravit
430
21.2.22 17:57

Ahoj zakladatelko, s miminkem mě to moc mrzí… jen Ti chci napsat slova útěchy. Mojí sestřenici se stalo to samé, ve 24tt. Bylo jí tehdy 33 let. A do pěti let se jí narodili ještě dva zdraví chlapci…
Přeju Ti hodně štěstí do budoucna.
Jinak sestru Tvého přítele bych definitivně vyloučila z okruhu svých přátel a nechala komunikaci s ní čistě na příteli.
Je to jeho sestra, ať řeší svoje problémy s ním. A on, jako její bratr by jí měl jasně nastavit mantinely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.22 18:05

@Piju čaj moc dekuji :srdce: Je mi líto, co se stalo tvé sestřenici, už jsem mnohokrát pod různá taková témata psala, ze tohle by se proste stávat nemělo. :( Na druhou stranu je krásne vědět, ze teď má dvě zdravé dětičky :srdce:
Já mám doma taky prcka, jsou mu 3, tak jsem vlastně hned musela nějak normálně fungovat. I když to bylo teda pekelně těžký. :roll:
S ni jsem já už definitivně skončila, dnes volala opět, jestli ji nemůžeme poslat 3000 kč, ze nemá jídlo.. Jasne, ze nemá.. Ona totiž (naprosto zdravá mladá holka :pocitac: ) nemuze pracovat.. chce se mi z ni blejt :poblion:
Nechápu, jako někdo muže byt taková vyžírka, hlavně po tom všem, co jsme pro ni udělali. Chce víc a víc a víc.. No Jo, ne nadarmo se říká, že podas prst a utrhne ti ruku :roll:

• Citovat
  • Upravit
5379
22.2.22 04:08

Holka, přijdeš o decko v pokročilém těhotenství a resis úplně jiné věci. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí