Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych teda s dovolením poradila vyrazit do obchodu se sportovními potřebami, tam si koupit běžecké boty..abys mohla utíkat hoodně daleko. Žiješ s mamánkem a lepší to nebude.
Obvykle se lidé po dvacitce osamostatní a vztahy s rodiči se omezi. To, co tvůj 36-lety pritel (!)předvádí, není normální. Pochybuji, že se to v tomhle věku nějak zmeni.
Prostě je to mamánek, co musí být u maminčiny sukně no
Já bych takhle trávit svůj čas nechtěla, ikdyby byli tchanovci úžasní - kde pak máte čas pro sebe? A časem to bude HORŠÍ, to si uvědom.
Jinak můžu se zeptat? Tím “udělám si vlasy, nehty, zuby”, tak co děláš s těmi zuby tak extra zajimaveho?
napadá mě tak bělení
Příspěvek upraven 02.02.25 v 13:46
Nooo to je těžká situace, takhle to bylo od začátku vztahu? Nebo proběhla nějaká nemoc o rodičů? Kolik je rodičům? Oni bydli koisek od vás? Jako každý víkend mi přijde šílený, pokud ještě u vás tráví čas mamka i v týdnu na zahradě..tohle jsou těžký situace, pokud ti chlap jinak funguje podle představ, určitě bych nešla do velké hádky za každou cenu. Možná šla na to nějak chytře a omezovat to tím, že vymyslis ze pojedete na celý den někam, nějaký program, atd…treba mu dojde ze ten cas s tebou sam, je taky fajn nez sedet o vikendu s rodici na obede…ale urcite bych se nenutila do toho s nima travit cas a klidne argumentovala tim, ze nemas toho casu tolik pro sebe, ze chces i cas sami spolu a i vuci tvym rodicum ze se s nimi tak nevidis tak casto
Taky jsem ráda za volné víkendy a ty chci mít i podle sebe, nejen podle manžela a stálé návštěvy bych fakt zakázala ![]()
Rodice uz tu nemusi pristi vikend byt? Oni jsou nemocni? ![]()
Nejsem jeste zrala na zahradniceni, je mi 24 ![]()
Rekni, ze nebudes jeho rodice kazdy vikend vyzirat. A on by taky nemel.
Tak to tě chápu a lituju zároveň…
Mně by tohle vadilo hodně a líbit bych si to určitě nenechala.
Není přece tvoje povinnost mít jeho mamku pořád za zadkem, kamkoliv se hnete. ![]()
Všechno má svoje hranice, přes které člověk už zkrátka nejde.
Příteli jasně řekni, že návštěva dvakrát za měsíc je pro tebe dostačující. Nutit tě nemůže. Buď to bude akceptovat nebo ne.
To už je jeho věc, jak si to zařídí.
Ten „pravý“ milující životní partner se mj. pozná i podle toho, že bere převážně ohledy i na svoji partnerku. Tím chci říct, že by se měl naučit rozlišit a oddělit lásku k rodičům a lásku ke své partnerce… ![]()
A pokud to neumí nebo to odmítá pochopit, není zcela ještě mentálně vyzrálým jedincem. Bohužel…
@PaníBovaryová píše: Více
a každý týden si dělá zuby
![]()
a „tchýně“ furt stříhá kytky na zahradě - i teď od října do února, na té zahradě to úplně přerůstá, půjdu také nějaké kytky ostříhat ![]()
trollolo tralala
@Černá Madonna píše: Více
někteří chudáci nejsou ani v 24 letech mentálně vyzrálí na práci na zahradě
![]()
@stinga píše: Více
@stinga co je na tom divného, mě je 40 a taky na to nejsem zralá, tzn nebaví mě to, i když bohužel zahradu máme. Ve 24 jsem měla jiný zájmy než nějakou zahradu.
@Lutern píše: Více
ale tak řekneš normálně, že tě to nebaví, ne že na to nejsi zralá
Ji
Příspěvek upraven 02.02.25 v 15:32