Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Není to normální, navic píšeš, že je chorobě žárlivý a ještě nedrží slovo a dělá b*blce z tebe. To ti za to ten skvělý sex stojí? ![]()
Ne opravdu to cele není v pořádku. Aspoň ten případný rozchod bude jednodušší, když spolu nebydlite a jste tak daleko od sebe
Fuj… prijde mi ponižující s někým takovým zůstávat. Ani omylem.
Řekla bych, že vám to klape hlavně z důvodu, že máte denně sex. Ale co kdyby si najednou sex mít nějaký čas nemohla (zdravotní důvody, libido…). Myslím, že by tě partner nepodržel a naopak by si hledal uspokojení jinde.
Za mě to není dobrý otec pro budoucí rodinu.
Třeba ale ne. Nikdo z nás s vámi nežije, tohle si bohužel musíš rozhodnout sama
Ukaž mu záda, (naposledy si tě odfotí
) a zmiz.
Když víš o jeho úchylce a žiješ s ním- si ve vztahu, tak pro okolí působíš, že si s jeho úchylkou v pohodě a akceptuješ mu to. Souhlasíš s tím. Si téměř spolupachatel.
Fotit kohokoliv ze zadu…pch!..příště to bude kamera ve sprše, sklep s tajnou místností?
Pryč! A to bych se rozmýšlela, jestli ho neudat na policii, kdoví co všechno by u něho našla.
@Cinderella1978 píše: Více
Bydlí spolu. Konec druhého odstavce.
Tohle focení dělal manžel té francouzské paní, jak jí nechal znásilňovat ![]()
Tak na něj vlastně přišli.
Není to v pohodě, je to prase.
Nohy na ramena a utíkej, okamžitě.
Nemá to v hlavě v pořádku, je nějak sexuálně pokřivený. Kolik je ti let?
@Anonymní píše: Více
Hm, on od začátku vztahu chorobně žárlí, ale ty ze sebe nemáš dělat chudinku jo? Je to prase.
Úchylky můžou být různé a určitě se s tím dá žít. Píšeš, že tě miluje, máte sex každý den a že je jinak dobrý partner. Kdyby k tobě dokázal být upřímný, otevřel se a uměli by jste se domluvit co a jak, tak v tom nevidím takový problém. Ale není to pro každého, pro mě by to taky nebylo a vztah bych ukončila.
Ahoj holky, jelikož se nemam kde svěřit, tak musim tady, potrebuju slyšet něčí názor na věc..
S přítelem jsme spolu chvíli přes rok, bydleli jsme od sebe nějakých 200km, takže jsme se neviděli tak často, většinou jednou za měsíc na víkend, někdy i po dvou měsících..a nějak po půl roce jsem zjistila, že přítel používá snapchat, telegram s buh vi co všechno, všude samé nahé ženské, na snapchatu si snad i on sám posílal svoje fotky, tak jsem ho konfrontovala a to mi nasliboval hory doly jak toho necha..(ale nejak lítostně se nejevil, spis byl jeste uražený) a to musim dodat, ze on byl ten, kdo od začátku našeho vztahu chorobně žárlí.
Nechala jsem to nejak byt a věřila mu, ze to nedela a nastehovali jsme se k sobe.
No a ted po roce a neco, jsem zjistila, ze muj přítel ma asi nejakou úchylku nebo nemoc? Me samotné je z toho na zvraceni a ani nedokážu popsat co to je.
Ve fotkách mel snad pres 5000 fotek nahých holek, dámských přirození.. ale to bych si řekla jeste ok, to se da překousnout.. ale co mě nejvíc zarazilo bylo to, ze si foti random holky v obchode, praci, na autobusu.. některé jsem i z fotek poznala..většinou si je foti ze zadu..
Uprimne, ja ho miluju, nas vztah je super, sex mame skoro každý den, pokazdy ho necim vylepšujeme, on tvrdi, ze me taky silene miluje, ze chce byt jen se mnou a nikoho jinyho nechce.
Ale mam tu jedno velke ALE.. od ty doby, co jsem to vse našla, konfrontovala ho s tim, na cez mi on na to vlastně nic nerekl, ani blby promin jsem deb…, spis mi vlastne rekl, ze ze sebe nemam delat chudinku. A ze on na to nic vic rict nema co.. se mi z toho vsechno fakt dela spatne.. uplne se mi tim znechutil 😞
Proto píšu tady, abych zjistila i jiny názor na věc, jestli jsem zbytečně přehnaná a je to normalni..
Nebo to normalni neni a mam vzít radši nohy na ramena.. uz jsem z toho opravdu zoufala ze všeho..
(Jinak mobil si půjčujeme a bohuzel si zapomínal zavirat stranky a aplikace, ale ted uz si pro jistotu dal jine heslo a mobil uz neda z ruky.)
Snad to nejak pochopíte a dava to hlavu i patu..