Partners market
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Partners market
Ahoj našel jsem tu řadu ale starších témat na Partners, vystupují pod Partners market ale asi je to stejné jako Partners. Témata byly převážně o pojištění než o práci.
Nejde mě o zkušenost s jejich pojištěním, ale jak funguje práce pro ně, mám od nich nabídku a vůbec nevím co od toho čekat. Má někdo s nimi zkušenost případně nějakou novější zkušenost?
Pochopil jsme že bych neuháněl lidi a nabízel nebo radi, doporučoval pojisky a pomáhal s financemi.
Vypadá to že je to na hpp, ale jak říkám nic pořádně nevím.
Chci se optat předem máte někdo zkušenost? Nabíraj v Praze, Berouně i pro celý střed. kraj.
Inzerát vypadá tak že bych čekal že to nebude nějaká sviňská práce, ale znáte to dnes inzeráty píšou tak aby lidi nalákali.
Například
https://www.jobs.cz/rpd/1456272824/?…
Děkuji za jakékoliv a reakce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Partners market je jiná forma klasického partners poradenství. Předpokládám, že se jedná o pozici koncipienta na pobočce. Je to normální práce s klientem, v podstatě jako by jsi pracoval v bance, jen máš širší záběr. Většinou jde o správu klientského kmenu a servis stávajících klientů. Výhoda je, že získáš tak dobré znalosti a zkušenosti v oblasti financí, včetně potřebných zkoušek, že i kdyby ti tahle práce dlouhodobě nesedla, uchytíš se v kterékoliv bance nebo pojišťovně.
- Citovat
- Upravit
Švagrová tam šla dělat, taky si naivně myslela, že jí tam hodí na stůl nasmlouvané klienty a ona to nabouchá do PC, spočítá si provizi a půjde po 8hod domů. REALITA.. musíš udělat zkoušky, které se zaplatíš sám (bylo to 10tis.), děláš jako OSVČ, naháníš lidí, přizpůsobuješ se jim. Z 10 klientů asi jeden si dá nějakou pojistku. Po roce to vzdala. prosím anonym- údaje rodina
- Citovat
- Upravit
@Janli vidíš a já to právě vím od švagrové takhle- viz. výše
A to nemluvě o tom, že ta její školitelka mě uvrtala do pojištění, které v závěru fáze nešlo uplatnit a já prakticky přišla za rok na platbách o 12tis.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Janli vidíš a já to právě vím od švagrové takhle- viz. výšeA to nemluvě o tom, že ta její školitelka mě uvrtala do pojištění, které v závěru fáze nešlo uplatnit a já prakticky přišla za rok na platbách o 12tis.
Ale ty mluvíš o klasickém poradci Partners. To je něco jiného. Markety fungují v jiném režimu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Janli vidíš a já to právě vím od švagrové takhle- viz. výšeA to nemluvě o tom, že ta její školitelka mě uvrtala do pojištění, které v závěru fáze nešlo uplatnit a já prakticky přišla za rok na platbách o 12tis.
To není nic překvapujícího, drtivá většina „finančních poradců“ jsou totálně vymletí jedinci, kteří nedají matematiku ani na úrovni základní školy. Jde jim jen o provize.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa až složíš všechny zkoušky, který musí v dnešní době finanční poradce složit, tak tady můžeš machrovat. Do té doby to je jen plkání.
- Citovat
- Upravit
@Janli píše:
@Zumpa až složíš všechny zkoušky, který musí v dnešní době finanční poradce složit, tak tady můžeš machrovat. Do té doby to je jen plkání.
Doučoval jsem na pár zkoušek u ČNB holku, která má IQ sotva 80, řidičák udělala na xtý pokus a neudělala ani „zkoušky“ na prodavačku v Lídlu. Testy na pojištění jsou trapně primitivní - a ta holka je dala. Jsou to tři roky zpátky.
A pak mi bohatě stačí ti, se kterými se setkávám. Naposledy jsem jednal s borcem, jehož nekonečné sebevědomí přesahovalo hranice heliosféry. Když jsem po něm chtěl rozložení anuitních splátek, tak pořád něco matlal na partnerských webech, když mi docházela trpělivost, tak jsem se ho zeptal, jestli by to nebylo rychlejší v excelu. Odpovědí mi bylo, jestli nejsem vadný, že excel takovéto supersložité výpočty vůbec neumí a dostal jsem přednášku o anuitních splátkách. Tak jsem vytáhl svůj noťas a udělal jsem si to sám za asi tak 60 sekund a borcovi vysvětlil, že anuitní splátky fakt vůbec nechápe. Za polistopadovou dobu jsem ještě nepotkal chytrého finančního poradce. Spíše jsem měl štěstí jen na ty vychytralé. A zkoušky dělat nebudu, nemám potřebu se živit okrádáním lidí, mám naštěstí výrazně důstojnější práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa díky za shrnutí, vzhledem k tomu, že se v oboru pohybuju a naštěstí mezi profíkama, mám úplně jiné zkušenosti. I finančního poradce si musíš vybírat, jako všude i tady se bohužel najdou blbci. Bohudík, co bylo před třemi roky, to už dnes není. Finančního poradce dneska už nemůže dělat každý pako, co udrží pero a moč. Ty současný zkoušky z pojišťovnictví je problém udělat.
- Citovat
- Upravit
@Janli Jen pro zajímavost jsem se mrknul na ČNB a ona dotyčná má role „Podřízený pojišťovací zprostředkovatel“ a „Vázaný zástupce“. Nicméně ono to není jen o zkouškách, dokud profese typu finanční poradce, realitní makléř, právník apod nebudou mít žádnou odpovědnost, tak se mezi nima bude pohybovat velké procento vychcánků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janli to dobře popsala v prvním příspěvku
.. mám kamarádku co takhle dělá na pobočce partners, a vyloženě finančního poradce nedělá. Mně sice dobře zná, tak mi pomáhala pro děti nařídit nejlepší úrazový pojištění kvůli tomu že hodně sportují a jezdí po závodech, a když něco nevím, tak mi poradí, ale jinak si myslím, že tady je to víc všeobecný než že by měli s klientem bližší vtah, a rozebírali jejich finanční situaci. Podle mě mají obě práce své výhody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit