OČR kdy přijdou peníze?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.4.20 10:13

OČR kdy přijdou peníze?

Ahoj… Víte někdo prosím, kdy přijdou penízky za ošetřovne? Nechodí třeba s výplatou od zaměstnavatele? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.4.20 10:20
@Anonymní píše:
Ahoj… Víte někdo prosím, kdy přijdou penízky za ošetřovne? Nechodí třeba s výplatou od zaměstnavatele? :)

Ne nechodí, záleží kdy se na cssz dostali podklady od zaměstnavatele a pak na to mají 30 dní

• Citovat
  • Upravit
19981
14.4.20 10:37

Jak by mohly přijít s penězi od zaměstnavatele, když to platí ossz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20858
14.4.20 12:31

Urcite nechodi. A vy musite vedet, kdy jste vyplnovala a posilala formulare. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.20 16:08

Mně třeba z práce napsali, že odesílali až teď před Velikonocemi, takže tom jsem úplně bez příjmu a nevím, co tedy budeme dělat. Zítra musím zaslat peníze za nájem

• Citovat
  • Upravit
3400
14.4.20 18:28
@Cenarius píše:
Urcite nechodi. A vy musite vedet, kdy jste vyplnovala a posilala formulare. :roll:

To je paní úplně k ničemu, že ví kdy poslala formuláře. Záleží na tom kdy pošle očr zaměstnavatel přílohu a očr na příslušnou správu. Například u nás. Jsme velká organizace nad 6tis. zaměstnanců se nosí očr i DPN apod. vždy jednou týdně ve středu. Takže pokud dostanu očr ve středu odpoledne, tak půjde od nás, až za týden ve středu ráno. Já odešlu přílohu elektronicky hned, ale ještě papírovou očr bez které správa dávku nepošle dostanou až za týden. A je samozřejmě potřeba mít oba díly (začátek a konec) nebo stejně jako je „lístek na peníze“ u nemocenské, tak je i lístek na peníze u očr pokud se láme mezi měsíci a maminka je sama a potřebuje peníze i za jeden týden dřív. Pokud je očr doložen pouze začátek, tak se nic neřeší, hodí se do šuplíku a čeká se na konec nebo další díl potvrzující pokračování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
14.4.20 22:27

A to bylo očr kvůli uzavření škol? Dodala jste vše - i výkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8503
15.4.20 07:22

Já jsem na OČR, vše jsem si jako mzdovka posílala 1.4. v 8 ráno datovkou a doteď nic nepřišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
15.4.20 10:24

Tak oni toho mají na OSSZ hodně, klasická očr a neschopenky, do toho očr z důvodu uzavření škol a neschopenky z důvodu karantén. A do toho ještě někteří doktoři bojují i teď s vystavováním e-neschopenek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
15.4.20 11:24
@Hanula1212 píše:
Já jsem na OČR, vše jsem si jako mzdovka posílala 1.4. v 8 ráno datovkou a doteď nic nepřišlo.

Jak píše @Livlin na ossz se toho teď sesypalo hodně. Ošetřovne už začalo chodit OSVČ, kteří to mají bez chyb a i když to první den nebyla povinnost, tak i přes to daly přílohou očr ze školy. Ale to je pouze tím, že to zpracovává MPO a kromě dotaci už nic nemají. Ossz musí dělat nárůst o snad milion DPN než běžně kvůli karanténě a pak tisíce očr zaměstnanců děti do 13 let. Takže to ještě potrvá chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat