Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám na Vás prosbičku milé dámy, máte nějaké tipy jak vykouřit partnera /manžela když má příliš veliký penis i žalud? Můj partner jej má přímo gigantický, při styku to tak hrozné není ale teď chce pravidelně i každý večer, orální sex, ale má ho opravdu jako kůň je to nový partner, a já nikdy takového neviděla, no a když ho vezmu přes veškeré úsilí do úst, začnu se dusit. Problém je, že partner to vyžaduje, nějaké tipy? Dá se třeba penis nějak zmenšit?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Mám na Vás prosbičku milé dámy, máte nějaké tipy jak vykouřit partnera /manžela když má příliš veliký penis i žalud? Můj partner jej má přímo gigantický, při styku to tak hrozné není ale teď chce pravidelně i každý večer, orální sex, ale má ho opravdu jako kůň je to nový partner, a já nikdy takového neviděla, no a když ho vezmu přes veškeré úsilí do úst, začnu se dusit. Problém je, že partner to vyžaduje, nějaké tipy? Dá se třeba penis nějak zmenšit?
@Anonymní píše:
@stinga píše:![]()
![]()
![]()
![]()
tak mu ho kousek ukousni, hned bude menší
Zkusila bych do něj nejdřív píchnout špendlíkem. Třeba se vyfoukne.
To zní, jako bys měla abnormálně malou dutinu ústní, a byla po pěti porodech, pokud se ti vejde dolů, ale do pusy ne. Něco mi na tom neštimuje ![]()
@MeloryNox píše:
To zní, jako bys měla abnormálně malou dutinu ústní, a byla po pěti porodech, pokud se ti vejde dolů, ale do pusy ne. Něco mi na tom neštimuje
Asi má špatně rozměry
Tohle jsem teda nikdy neslyšela ![]()
@MeloryNox píše:
To zní, jako bys měla abnormálně malou dutinu ústní, a byla po pěti porodech, pokud se ti vejde dolů, ale do pusy ne. Něco mi na tom neštimuje
to píše jako vždy večerní troll - honič, nějak to nedomyslel, jako vždy
Nesmíš ho kouřit napříč….. Bože, ta dnešní mládež, už ani neví, kterou stranou se tam strká…… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat