Partnerův penis se mi nevejde do úst.

3515
11.2.24 20:54

Smazat

Mám na Vás prosbičku milé dámy, máte nějaké tipy jak vykouřit partnera /manžela když má příliš veliký penis i žalud? Můj partner jej má přímo gigantický, při styku to tak hrozné není ale teď chce pravidelně i každý večer, orální sex, ale má ho opravdu jako kůň je to nový partner, a já nikdy takového neviděla, no a když ho vezmu přes veškeré úsilí do úst, začnu se dusit. Problém je, že partner to vyžaduje, nějaké tipy? Dá se třeba penis nějak zmenšit?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
36402
11.2.24 20:56
@Anonymní píše:
Mám na Vás prosbičku milé dámy, máte nějaké tipy jak vykouřit partnera /manžela když má příliš veliký penis i žalud? Můj partner jej má přímo gigantický, při styku to tak hrozné není ale teď chce pravidelně i každý večer, orální sex, ale má ho opravdu jako kůň je to nový partner, a já nikdy takového neviděla, no a když ho vezmu přes veškeré úsilí do úst, začnu se dusit. Problém je, že partner to vyžaduje, nějaké tipy? Dá se třeba penis nějak zmenšit?

@admin

• načítám...
5783
11.2.24 20:57

Tak určitě :lol: :lol: :lol: :pankac:

• načítám...
42959
11.2.24 20:59

Šťastná to žena 8)

• načítám...
78489
11.2.24 21:02
@Anonymní píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak mu ho kousek ukousni, hned bude menší :palec:
  • načítám...
2673
11.2.24 21:03
@stinga píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak mu ho kousek ukousni, hned bude menší :palec:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
36402
11.2.24 21:04
@stinga píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak mu ho kousek ukousni, hned bude menší :palec:

Zkusila bych do něj nejdřív píchnout špendlíkem. Třeba se vyfoukne.

• načítám...
5986
11.2.24 21:26
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
31246
11.2.24 21:29

Naříznout pusu

• načítám...
6532
11.2.24 21:35

To zní, jako bys měla abnormálně malou dutinu ústní, a byla po pěti porodech, pokud se ti vejde dolů, ale do pusy ne. Něco mi na tom neštimuje :think:

• načítám...
4373
11.2.24 21:42

Nech si udelat tracheostomii :roll:

• načítám...
16639
11.2.24 21:42
@MeloryNox píše:
To zní, jako bys měla abnormálně malou dutinu ústní, a byla po pěti porodech, pokud se ti vejde dolů, ale do pusy ne. Něco mi na tom neštimuje :think:

Asi má špatně rozměry :mrgreen: Tohle jsem teda nikdy neslyšela :mrgreen:

• načítám...
78489
11.2.24 21:44
@MeloryNox píše:
To zní, jako bys měla abnormálně malou dutinu ústní, a byla po pěti porodech, pokud se ti vejde dolů, ale do pusy ne. Něco mi na tom neštimuje :think:

to píše jako vždy večerní troll - honič, nějak to nedomyslel, jako vždy

• načítám...
Janli
11.2.24 21:47

Nesmíš ho kouřit napříč….. Bože, ta dnešní mládež, už ani neví, kterou stranou se tam strká…… :roll:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová