Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@MeloryNox píše:
To zní, jako bys měla abnormálně malou dutinu ústní, a byla po pěti porodech, pokud se ti vejde dolů, ale do pusy ne. Něco mi na tom neštimuje
tak ve starych moudrych knihach o sexu pisi o ruznych velikostech ehm, no ty nazvy nedam, znalci kamasutry vi… v tomto by asi meli byt idealni par…
jen asi zapomeli zavest meritka pro velikost sanice u dam… srnka, lanka, losice? ![]()
@Anonymní píše:
Mám na Vás prosbičku milé dámy, máte nějaké tipy jak vykouřit partnera /manžela když má příliš veliký penis i žalud? Můj partner jej má přímo gigantický, při styku to tak hrozné není ale teď chce pravidelně i každý večer, orální sex, ale má ho opravdu jako kůň je to nový partner, a já nikdy takového neviděla, no a když ho vezmu přes veškeré úsilí do úst, začnu se dusit. Problém je, že partner to vyžaduje, nějaké tipy? Dá se třeba penis nějak zmenšit?
Poradne stiskni budena dve puli a hned bude vice mista.
@MeloryNox píše:
To zní, jako bys měla abnormálně malou dutinu ústní, a byla po pěti porodech, pokud se ti vejde dolů, ale do pusy ne. Něco mi na tom neštimuje
No, je pravda, že dítě by přes pusu asi neprošlo.
Pozvi si na pomoc Jů a Hele, nebo Mufa. Ti měli odklápěcí hlavu.
@stinga píše:
to píše jako vždy večerní troll - honič, nějak to nedomyslel, jako vždy
Já vím ![]()
To jsou ale krasne starosti
Pry ale existuje nejaka „kourici“ hlava, tak ji manzelovi kup a mas po starostech
A do zadku se ti vejde..? Nebo ho pak mas az v zaludku..?
![]()
@Janli píše:Říkám dneska manželovi rozřízni tu papayu podélně. No a co myslíš. Přesně naopak. Se divím, že máme tři děti.
Nesmíš ho kouřit napříč….. Bože, ta dnešní mládež, už ani neví, kterou stranou se tam strká……
A nešly by vykloubit čelisti? Myslím, že kvůli příteli bys to měla podstoupit…
@AnastazieB píše:
A nešly by vykloubit čelisti? Myslím, že kvůli příteli bys to měla podstoupit…
Jako had, aby do sebe vecpal třeba králíka ![]()
Pak je tu ještě možnost, že zakladatelka je slepice. Kloakou jí projde v pohodě vejce, ale do zobáku by ho nenacpala…
Holky, my na to příjdem… ![]()
@JancaS84 píše: Říkám dneska manželovi rozřízni tu papayu podélně. No a co myslíš. Přesně naopak. Se divím, že máme tři děti.
toto ma rozosmialo ![]()
ked uz ten troll je taky nezaujimavy
Protože se diskuze zvrhla špatným směrem prosím o smazání tématu. Rady mi moc nepomohly.
@Anonymní píše:
Protože se diskuze zvrhla špatným směrem prosím o smazání tématu. Rady mi moc nepomohly.
Bohužel, většina léty ověřených rad z moudrosti našich babiček se zaměřuje spíš na zvětšování než zmenšování. Máš ho malýho, nezoufej, strč ho do úlu a zabouchej… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat