Partnerův penis se mi nevejde do úst.

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4373
11.2.24 21:49
@MeloryNox píše:
To zní, jako bys měla abnormálně malou dutinu ústní, a byla po pěti porodech, pokud se ti vejde dolů, ale do pusy ne. Něco mi na tom neštimuje :think:

tak ve starych moudrych knihach o sexu pisi o ruznych velikostech ehm, no ty nazvy nedam, znalci kamasutry vi… v tomto by asi meli byt idealni par…
jen asi zapomeli zavest meritka pro velikost sanice u dam… srnka, lanka, losice? :oops:

• načítám...
12719
11.2.24 21:50
@Anonymní píše:
Mám na Vás prosbičku milé dámy, máte nějaké tipy jak vykouřit partnera /manžela když má příliš veliký penis i žalud? Můj partner jej má přímo gigantický, při styku to tak hrozné není ale teď chce pravidelně i každý večer, orální sex, ale má ho opravdu jako kůň je to nový partner, a já nikdy takového neviděla, no a když ho vezmu přes veškeré úsilí do úst, začnu se dusit. Problém je, že partner to vyžaduje, nějaké tipy? Dá se třeba penis nějak zmenšit?

Poradne stiskni budena dve puli a hned bude vice mista.

• načítám...
10073
11.2.24 21:50
  • načítám...
4383
11.2.24 21:51

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂

• načítám...
95
11.2.24 21:52
@MeloryNox píše:
To zní, jako bys měla abnormálně malou dutinu ústní, a byla po pěti porodech, pokud se ti vejde dolů, ale do pusy ne. Něco mi na tom neštimuje :think:

No, je pravda, že dítě by přes pusu asi neprošlo.

• načítám...
42858
11.2.24 21:52

Pozvi si na pomoc Jů a Hele, nebo Mufa. Ti měli odklápěcí hlavu.

• načítám...
6532
11.2.24 22:01
@stinga píše:
to píše jako vždy večerní troll - honič, nějak to nedomyslel, jako vždy

Já vím ;)

• načítám...
Sonarka
11.2.24 22:03

To jsou ale krasne starosti :lol: :P :mrgreen: :lol: Pry ale existuje nejaka „kourici“ hlava, tak ji manzelovi kup a mas po starostech :nevim: :mrgreen: A do zadku se ti vejde..? Nebo ho pak mas az v zaludku..? :think: :*

• Upravit
36402
11.2.24 22:05
@Janli píše:
Nesmíš ho kouřit napříč….. Bože, ta dnešní mládež, už ani neví, kterou stranou se tam strká…… :roll:
Říkám dneska manželovi rozřízni tu papayu podélně. No a co myslíš. Přesně naopak. Se divím, že máme tři děti.
  • načítám...
13821
11.2.24 22:54

A nešly by vykloubit čelisti? Myslím, že kvůli příteli bys to měla podstoupit…

• načítám...
16639
11.2.24 22:57
@AnastazieB píše:
A nešly by vykloubit čelisti? Myslím, že kvůli příteli bys to měla podstoupit…

Jako had, aby do sebe vecpal třeba králíka :pankac:

• načítám...
Janli
11.2.24 23:45

Pak je tu ještě možnost, že zakladatelka je slepice. Kloakou jí projde v pohodě vejce, ale do zobáku by ho nenacpala…
Holky, my na to příjdem… 8)

• Upravit
6413
11.2.24 23:52
@JancaS84 píše: Říkám dneska manželovi rozřízni tu papayu podélně. No a co myslíš. Přesně naopak. Se divím, že máme tři děti.

toto ma rozosmialo :lol:
ked uz ten troll je taky nezaujimavy

• načítám...
Anonymní
12.2.24 00:56

Protože se diskuze zvrhla špatným směrem prosím o smazání tématu. Rady mi moc nepomohly.

• Upravit
414
12.2.24 01:03
@Anonymní píše:
Protože se diskuze zvrhla špatným směrem prosím o smazání tématu. Rady mi moc nepomohly.

Bohužel, většina léty ověřených rad z moudrosti našich babiček se zaměřuje spíš na zvětšování než zmenšování. Máš ho malýho, nezoufej, strč ho do úlu a zabouchej… :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová