Pas pro mimino

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.4.13 19:25
@Regina Hero píše:
@TerryAndRuddy stovka… ;)

nooo dokonce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
13.4.13 12:46

@tamata @Ali-Ali @subsomi
Tak som si to dnes po sebe prečítala a holky, ja sa nechápem, čo to do mňa vošlo :oops: :zed: Takto fakt reagovať nezvyknem, ospravedlňujem sa. (Asi boli nejaké „erekcie“ na slnku, alebo proste „dni blbec“ vrcholili…)

Samozrejme, po prečítaní odkazov uznávam, máte pravdu, fakt som si pôvodne myslela, že v Schengene deti pasy nepotrebujú, ale zrejme teda áno.. Ešte raz sa ospravedlňujem za nevhodné reakcie… :oops: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
65393
13.4.13 13:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
13.4.13 13:55

Prosím Vás o radu :) za měsíc mám rodit a po porodu se budeme stěhovat cca 100 km od současného bydliště. Je to skoro u hranic s Německem a bohužel nejkratší cesta tam vede právě přes Německo, další věc je, že přítel v Německu pracuje a má tam hodně svých aktivit, jezdíme tam nakupovat a za přáteli a prostě mimčo potřebuje pas. Jenže si neumím představit, jak se týdenní mimčo bude fotit na pas? Navíc takhle malé dítě si nemusí být podobné už za měsíc a dělat každý měsíc nový pas? Je to dost blbá situace… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
13.4.13 14:19

@AndrejkaS my jsme malé dělali pas ve dvou měsících, na úřadě měli dětskou židličku, za prtě dali bílou plenku a paní ji tak vyfotila… kupodivu i když potom vypadala trochu jinak, tak na ten pas v pohodě vyjela v roce ven a prošla všemi kontrolami v Bosně, Černé hoře, Srbsku i v Albánii… a že si nás prohlíželi docela podrobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
13.4.13 14:19
@Gabika píše:
@tamata @Ali-Ali @subsomi
Tak som si to dnes po sebe prečítala a holky, ja sa nechápem, čo to do mňa vošlo :oops: :zed: Takto fakt reagovať nezvyknem, ospravedlňujem sa. (Asi boli nejaké „erekcie“ na slnku, alebo proste „dni blbec“ vrcholili…)Samozrejme, po prečítaní odkazov uznávam, máte pravdu, fakt som si pôvodne myslela, že v Schengene deti pasy nepotrebujú, ale zrejme teda áno.. Ešte raz sa ospravedlňujem za nevhodné reakcie… :oops: :kytka:
:mrgreen: ;) no někdy se zadaří, co? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
13.4.13 14:52

@Gabika tak v tom případě beru zpět i moje pindy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
13.4.13 15:45
@Regina Hero píše:
@AndrejkaS my jsme malé dělali pas ve dvou měsících, na úřadě měli dětskou židličku, za prtě dali bílou plenku a paní ji tak vyfotila… kupodivu i když potom vypadala trochu jinak, tak na ten pas v pohodě vyjela v roce ven a prošla všemi kontrolami v Bosně, Černé hoře, Srbsku i v Albánii… a že si nás prohlíželi docela podrobně…

děkuji, ale pořád si neumím představit, jak týdenní mimčo sedí nebo leží na židličce, spí a někdo ho u toho fotí :D chápu, že děti potřebují svůj doklad kvůli únosům a tak, ale tohle mi přijde trochu moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
13.4.13 17:36

@AndrejkaS Problém právě u malých dětí je, že nesmí spát! Dítě na fotce musí mít otevřené oči a neutrální výraz. Dobrý, co? U takhle malých dětí doporučuju hodně času na focení a vypočítat si dobu, kdy dítě bude vzhůru, najedené a pokud možno spokojené. Řvoucí dítě vám nevyfotí.
Většinou mají v kabince dětské židličky, úplně malé děti je možné vyfotit tak, že maminka je drží pod pažemi a stojí mimo záběr a dítěti se fotí hlava za bílým pozadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
13.4.13 19:52

@Regina Hero Njn, :oops: oj, veru nie som dokonalá, hoc' sa snažím, čo to dá… :lol: :lol:
@tamata :D :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
66815
13.4.13 19:55

Levnější je „dětský pas“ za 50 Kč, plní stejné funkce jako pas (při cestování po Evropské unii). Nechala jsem ho udělat i staršímu kvůli slevě v MHD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
14.4.13 02:21

Ja jsem malemu delala pas ve 2.mesici a uz ted si na nem moc podobny neni :-( jako platit plati, ale kdyz natrefis na idioty tak te nemusi pustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
14.4.13 10:54
@blecha72 píše:
Levnější je „dětský pas“ za 50 Kč, plní stejné funkce jako pas (při cestování po Evropské unii). Nechala jsem ho udělat i staršímu kvůli slevě v MHD.

To myslíš dětskou občanku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
14.4.13 19:56

Jo, občanka, :mrgreen: chybička se vloudila. Dobrá rada nad zlato

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
18.7.13 10:56

Prosím rychlou radu. Když mám dceru v OP můžu sní vycestovat? nebo musí mít pas? musíme zažádat tam s manželem oba nebo stačí jen můj podpis/nebo jeho. Chci jí vzít do Disneylandu
moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario