Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
nevíte náhodou některá, kde se dá koupit takový ten pásek s pěnovými trojůhelníčky, co se dětem připíná kolem hrudníčku na plavání? Jednou jsem tyto pomůcky viděla v prodejně se zdravotnickými potřebami, ale bylo to dost drahé (nepamatuju si ale kolik za to chtěli
. Byla bych ochotná pro to zajet do Phy. Dovolená se blíží ![]()
Díky předem
Lasička a Matýsek 17 m.
Ahoj Lasičko,
neplavete náhodou v nějakém kurzu? Jestli ano, dá se to objednat přes instruktorku, my tenhle pásek (vel.2) objednávali. Stál asi 180Kč. Kdysi dávno ho měli v nabídce i na www.rumburak.cz , ale nevím jestli je tam stále mají. Kdyžtak načíhni.
Katka
Ahoj,
nevím, jestli je to přesně to, co myslíš, ale koukni se sem
http://www.easy-shop.cz/…ts/index.php
Hanka a Matýsek
Katko, dík
já tam mám už delší dobu zálusk na ty jejich vodolepky, tak proto vím, kde hledat. ![]()
H.
Ahoj,
díky moc za tipy. Chodíme do kurzu, ale ten teď přes léto není. Pásek jsme používali v kombinaci s deskou nebo kolečky. Ten samotný pásek moc nenadnáší, nebo ano? Jednou s námi na kurzu byla starší holčička - ccca 3 roky - a ta musela pořád šlapat vodu, aby se udržela na hladině a přitom pásek měla.
Díky
Lasička a Matýsek 17 m.
Ahoj Lasicko, dneska se zrovna ptala maminka, ze by k nadlehcovacimu pasu koupila diteti - asi triletemu klukovi i krouzky na ruce. Odpoved cvicitelky byla: At maka jen s pasem:-)
Mozna se tak deti nauci lip plavat. Vitek se udrzi nad vodou i bez krouzku, jen s paskem. Ale teda fakt maka. Me se pasek taky moc libi a asi ho koupim. Ale krouzky ne. Stejne nebude cely pobyt v bazenu jen v pasu a je takovy divoch, ze mu krouzky padaji. A v bazenech casto nejake pomucky pujcuji. Me se libi i takovy ten penovy kruh kolem briska. Ten ho udrzi nejlip. A jednou, az bude vetsi, asi koupim obyc nafukovaci rukavky. Pokud nezjistim, ze jsou nevhodne? Ale zas nepadaji.
Aladino, na plavču mi říkali (i jsem to četla v Betynce), že právě nafukovací urkávky nejsou moc vhodné, protože je omezený pohyb rukou. Leda říkala paní vyzkoušet, že se nafoukne jen jedna komora. Že právě jsou lepší ta kolečka.
Jinak máme páseček takovýho jako ježka - dva typy „destiček“ na pásku, dá se různě nastavit velikost i přidat ty destičky podle váhy, jenže to dost převáží dítě, takže to dávám v kombinaci s něčím. Ale byly jsme i na bazéně jen s rukávkama a malá se vyřádila, anvíc do vody skáče beze všeho a hezky vyplavává a už má tendence jako se udržet na hladině…
Jinak kdysi tu někdo psal super stránky s odkazem na vodolepky, myslím někde v Pze7 holešovice? Ale nemůžu je už najít…
G