Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nevíte, kde se dá sehnat látkový tunel ? Já bych to tipovala na IKEU, ale abych tam nejela zbytečně. A kolik to tak stojí ?
V Ikei ho mají za 600,–
na stránkách www.ikea.cz si ho najde v Dětská ikea a můžeš se podívat jestli ho mají v té „vaší“ ikei na skladě… my jsme koupili za 800,– v Quelle i se 2 stanama,ale ta kvalita není tak ohromující ![]()
Ahojky,
v ikee ho mají, je takový modro-bílý a je z nějakého takového silnějšího igelitu. My jsme koupili malé k narozeninám v obi za 600,– tunel s domečkem a iglú, vypadá to docela hezky, je to ze šusťáku a myslím, že ten stan není špatná kvalita. Tunel je červený a mě přijde, že se to do bytu hodí víc než ten z Ikei.
Orpet
Já si představuju taky ten šusťákový, aby vydržel ( za ty prachy
). A líbil by se mi taky s tím barákem, malá ráda někam leze a prolízá, tak bude mít zábavu. Proto jsem ráda, když poradíte, kde co mají, ať to nemusím objíždět všechno. Díky.
My mame taky tunel plus dva stany, staly 450,–, zatim drzi a to jsou venku. Na schovavani jsem do pokojiku postavila velkou krabici (Lukas se tam vejde ve stoje), vystrihala okynka a je o zabavu postarano. Vsechny deti co u nas kdy byly na navsteve byly z krabice nadsene.
Pepsi