Látkový tunel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
377
29.5.06 09:19

Látkový tunel

Nevíte, kde se dá sehnat látkový tunel ? Já bych to tipovala na IKEU, ale abych tam nejela zbytečně. A kolik to tak stojí ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7708
29.5.06 09:23

V Ikei ho mají za 600,– 8O na stránkách www.ikea.cz si ho najde v Dětská ikea a můžeš se podívat jestli ho mají v té „vaší“ ikei na skladě… my jsme koupili za 800,– v Quelle i se 2 stanama,ale ta kvalita není tak ohromující :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
29.5.06 10:46

Ahojky,

v ikee ho mají, je takový modro-bílý a je z nějakého takového silnějšího igelitu. My jsme koupili malé k narozeninám v obi za 600,– tunel s domečkem a iglú, vypadá to docela hezky, je to ze šusťáku a myslím, že ten stan není špatná kvalita. Tunel je červený a mě přijde, že se to do bytu hodí víc než ten z Ikei.

Orpet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
29.5.06 12:08

Já si představuju taky ten šusťákový, aby vydržel ( za ty prachy :D ). A líbil by se mi taky s tím barákem, malá ráda někam leze a prolízá, tak bude mít zábavu. Proto jsem ráda, když poradíte, kde co mají, ať to nemusím objíždět všechno. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
29.5.06 12:59

My mame taky tunel plus dva stany, staly 450,–, zatim drzi a to jsou venku. Na schovavani jsem do pokojiku postavila velkou krabici (Lukas se tam vejde ve stoje), vystrihala okynka a je o zabavu postarano. Vsechny deti co u nas kdy byly na navsteve byly z krabice nadsene.
 Pepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815