SAMOLEPICÍ ZRCADLOVÁ FÓLIE

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5846
26.5.06 10:24

SAMOLEPICÍ ZRCADLOVÁ FÓLIE

Ahoj, nevíte někdo, kde se dá koupit samolepicí zrcadlová folie ?Malý se rád prohlíží, bohužel nejraději v lakovaném nábytku, který má dost škaredé úchytky, chci mu udělat „zrcadlo“, aby se mohl kochat sám sebou bezpečně. :wink:

Mám na mysli tip na konkrétní obchod, objíždět s miminem postupně všechny DIY supermarkety by byl pro mě trochu problém, potřebuju jít „najisto“. Díky a hezký den. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ili
1486
26.5.06 11:51

Obi Praha Roztyly, Bauhaus Praha Pankrác - obojí oddělení samolepicích tapet. Prodávají je po centimetrech - nejméně 5 cm a šíře tapet jsou různé (od 45 do 90 cm). No ale nepíšeš, z jakého jsi města, tak nevím, jestli je ti moje rada co k čemu :-)
A pokud chceš mít jistotu, že v daném marketu teď zrovna nemají vyprodáno, zavolej tam. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
26.5.06 12:15

Díky, jsem z Ostravy, ale tyhle DIY supermarkety tu máme snad všecky, ale trochu z ruky a každý jinde, tak jsem nechtěla jezdit s kočárem „na blind“ :lol: Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
26.5.06 14:00

Náš malý má zrcadlovku na skříni, kupovala jsem jí v klasiclém papírnictví s tapetama, měli jí všude…je dost drahá já mám dvě nad sebou 30×40cm ja to super, ALE! pozor musíš to nalepit na ideálně hladkou plochu…já to nalepila na bok skříně, má to takový ten malilinko vroubkatý povch, je to tak dýhovaná dřevotříska, mě to říjde dost hladké a ta tapeta dost tvrdá ale mýlila jsem se. Tapeta perfektně přilnula a přisůsobila se povchu a to zrcadle tím pádem není úplně čiré, ale koukat na sebe i tak jde. Zatím to má úspěch i tak, ale časem to předělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
26.5.06 17:26

Díky za radu, já to chtěla nalepit na kus překližky pro Dalíska, aby se mohl okukovat; i tak to bude určitě větší kvalita obrazu než když se prohlíží ve dvířkách obývací stěny. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí