Chrastítka Lamaze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
123
31.5.06 16:48

Chrastítka Lamaze

Jakou máte zkušenost-vyhrají si děti s chrastícími zvířátky-delfín,žirafa atd. od Lamaze,nebo je to zbytečná investice? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
750
31.5.06 16:58

Ahoj,

náš Tobík má od narození několik hraček Lamaze a úplně je zbožňuje. Nad postýlkou má kolotoč na dálkové ovládání, což je super hlavně pro rodiče - nemusí se pořád natahovat. Pak má v postýlce zavěšenou takovou rybu, v ní je chrastítko v takové kouličce a ryba šustí a má na sobě zavěšené malé rybí miminko.
Náhodou jsme u nás V Rokycanech narazili na obchod, kdy měli na toto zboží 50% slevu, takže kolotoč stál místo 2000,– jen polovinu.

pa Ivule+Tobi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
31.5.06 16:58

MArketko

mne se to zda predrazene. radeji kupuji Jollybaby, nebo sassy

A malej ma nejradeji stejne ovladac od TV a pet lahve

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
31.5.06 17:05

Ahoj Markéto,

naší Julče jsem od Lamaze pořídila na MMB kočičku Alie. Malá si s ní ráda hraje, ale tak od tří měsíců. Teď je jí pět měsíců a zkoumá jak jí šustí nožičku, strká si do pusinky kroužky, které má na ruce.
Za zbytečnou investici to nepovažuji. Navíc tyhle hračky jsou dost oblíbené, tak se nebojím, že bych ji pak neprodala.

Peťula a Julinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
31.5.06 17:19

Ahoj,
kazdy preferuje neco jineho my jsme preferovali Sassy.
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
31.5.06 18:54

doporučuju

Je fakt, že každý preferuje něco jiného. Třeba my milujeme Lamaze milujeme. Teda hlavně naše malá - má kočičku a taky světlušku Freddie. S tou si hraje skoro od narození a ještě ji neomrzela, pořád má co objevovat. Taky se mi to zdálo předražený, ale investice nelituju. Sassy taky dost dobrý (máme pár), ale u naši Anky prostě vede Lamaze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
31.5.06 18:55

teda to jsou překlepy: milujeme milujeme :D . Už blbnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
31.5.06 20:21

Ahojky,

máme od Lamaze „tři kamarády“, ale kupovala jsem na MMB. Peťka si s nimi začal hrát až tak kolem 4. měsíce. Do té doby měl daleko víc radši obyčejný chrastící kolečka apod.
Jinak nejvíc se nám osvědčil „balónek“ od Tiny Love. Když jsem ho poprvé viděla, tak jsem si říkala, že tohle je pro Peťku moc složitý, ale jen co ho zmerčil /máme cca od 2.měsíce/, tak už ho nepustil - fakt super věc

Lamaze se mi líbí moc, ale podobně barevné věci má jedna polská firma, mrkni na http://www.marko-zabawki.pl/index.php?id=2 a u nás je prodávají na www.tulipanek.cz mjí tam naprosto suprové ceny a paní z obchůdku je velice vstřícná. Nechci dělat nějakou velikánskou reklamu, ale máme pár věciček a barevně i vzhledově se opravdu docela Lamaze vyrovnají :wink:

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
4.6.06 12:31

Charlotko a šustí ta světluška? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
27.6.12 23:39

Lamaze jsem obejvila na slevomatu za par korun…

zadejte si slevy pro děti a uvidíte je tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
28.6.12 00:15

Tak malej Lamazze taky od porodu zbožňoval - předpokládám, že je to kvůli těm výrazným barvám a kontrastům, protože je jediná z kupy Lamazze hraček, kterou dodnes nedává - ta světle modrá chobotnice, ta ho prostě nebere :nevim:
Dneska, na pěti měsících, jsou jeho favoriti pet lahve, mobily, počítače, klíče, boty, papírové kapesníky… ale i tak si s Lamaze hodně vyhraje.

• Citovat
  • Upravit
4091
28.6.12 07:58

Já Lamaze dostala pro dceru…ale můžu říct že jí to bralo tak 2 měsíce…ted jí zájímá ovládač, mobil a i pytlík s vlhčenýmy ubrouskama…Ale znám jednu co musí mít každou blbost i tu nejdražší tak ta potom prodávala toho kupu za pár kaček…Tak koukni do bazaru..Za mně osobně já bych to nekoupila!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
28.6.12 08:27

@Michala5 Diky za tip! Objednala jsem dcerce vilu :) mame uz svetlusku a je to jeji nejoblibenejsi hracka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
28.6.12 08:46
@BBBpetule píše:
@Michala5 Diky za tip! Objednala jsem dcerce vilu :) mame uz svetlusku a je to jeji nejoblibenejsi hracka.

neni zač… mají tam i jiné zajímavé věci pro děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
28.6.12 08:53

Jinak u nás byli favoriti - sluníčko/lvíček a šnek (z těch menších hraček) a z těch větších byl největším favoritem červený koník s rytířem. Naopak, jak jsem říkala, malá modrá opička a velká modrá chobotnice prcka neberou.
Teď chci ještě dokoupit takový ten propletený uzel, ten mi přijde super. A jestli ještě seženu, tak velkého červeného hracího koníka/oslíka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino