Stavebnice Clemmy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2773
8.6.06 11:09

Stavebnice Clemmy

Máte někdo zkušenosti s touto stavebnicí? Hodí se pro cca roční dítě? Nebo máte jiný tip na stavebnici pro ročního kluka? Lego????
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
123
8.6.06 12:21

Ahoj,já mám doma jen vzorek kostiček,byly myslím přibaleny v časopisu Maminka.Jsou krásně měkoučké a voní.Připadají mi fajn,mimčo se nezraní a i když s nimi hodí,nic nerozbije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
8.6.06 12:32

Ahoj,my jsme ji teď kupovali.je super.Kostičky jsou měkké,takže se s nima nezraní.Prcek má ve zvyku se vším mlátit :evil: .Takže neublíží sobě ani bráchovi.Jsem s nich nadšená.Kupovali jsme 24kostek za cca375,–kč a když budu mít cestu do Brna tak přikoupím další.Vojtík si s nima vyhraje,fakt jsem nenašla žádný negativum.

Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
8.6.06 12:34

My tuto stavebnicu tiez mame. Maly to ocucaval, najradsej hlavy tym pandrlakom :P Podla mna je to fajn stavebnica, urcite tym nic nepokazis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.6.06 13:56

Ver mi, kupte lego duplo. Stoji vic, ale budete i s nim hrat roky. Moje holky si s nim vyhraji obe.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
8.6.06 14:13

Ahoj Haji, my mame clemmy a vobec sa s tym nehra, oni ako su tie kocky makke, tak v sebe moc nedrzia. :-(
Ale L. sa nehra ani s inymi bezne oblubenymi hrackami, takze podla nas sa riadit asi moc neda :-)
Krasne vonaju, to je fakt.
Ja som dala na rady skusenych mamin a kupila Megablocks a s tym sa uz celkom pekne vyhra, ale v roku to este nevedel, no kazde mimco je inak sikovne, verim, ze Fanysek to zvladne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
31.7.06 17:09

Ahoj..

Tak my je máme taky, malý si s nima hodně vyhraje, když na ně spadne, tak se mu nic nestane a rád do nich kouše.. My jsme koupili stavebnici farmu, stála 649,– Kč, to je ona - http://www.dino.cz/…4710%5D.html

• je jich na výběr větší množství, chce to hledat..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
31.7.06 18:47

Ahojky,
tak my jsme jí koupili prckovi minulý týden :wink:

Mají v Makru 24ks za 320,–

Peťkovi je teprve osm měsíců, tak do toho povětšinou kouše a hlavně ho baví bourat komíny, které mu postavím :lol:

Koupili jsme tyhle obyč dopředu a na Vánoce máme od babičky slíbenou farmu. Jinak se mi nezdá, že by nedržely pohromadě. Když je Peťka shodí, tak se většinou skácí jako čára a odpadnou jen některé.

Určitě je vhodná právě pro mladší děti tím, že je měkká a že si s ní neublíží. Až bude Peťula starší a začne si komíny stavět sám, tak přejdeme na klasiku :wink:

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815