Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máte někdo zkušenosti s touto stavebnicí? Hodí se pro cca roční dítě? Nebo máte jiný tip na stavebnici pro ročního kluka? Lego????
Díky
Ahoj,já mám doma jen vzorek kostiček,byly myslím přibaleny v časopisu Maminka.Jsou krásně měkoučké a voní.Připadají mi fajn,mimčo se nezraní a i když s nimi hodí,nic nerozbije…
Ahoj,my jsme ji teď kupovali.je super.Kostičky jsou měkké,takže se s nima nezraní.Prcek má ve zvyku se vším mlátit
.Takže neublíží sobě ani bráchovi.Jsem s nich nadšená.Kupovali jsme 24kostek za cca375,–kč a když budu mít cestu do Brna tak přikoupím další.Vojtík si s nima vyhraje,fakt jsem nenašla žádný negativum.
Dana
My tuto stavebnicu tiez mame. Maly to ocucaval, najradsej hlavy tym pandrlakom
Podla mna je to fajn stavebnica, urcite tym nic nepokazis.
Ver mi, kupte lego duplo. Stoji vic, ale budete i s nim hrat roky. Moje holky si s nim vyhraji obe.
L.
Ahoj Haji, my mame clemmy a vobec sa s tym nehra, oni ako su tie kocky makke, tak v sebe moc nedrzia. ![]()
Ale L. sa nehra ani s inymi bezne oblubenymi hrackami, takze podla nas sa riadit asi moc neda ![]()
Krasne vonaju, to je fakt.
Ja som dala na rady skusenych mamin a kupila Megablocks a s tym sa uz celkom pekne vyhra, ale v roku to este nevedel, no kazde mimco je inak sikovne, verim, ze Fanysek to zvladne!!
Ahoj..
Tak my je máme taky, malý si s nima hodně vyhraje, když na ně spadne, tak se mu nic nestane a rád do nich kouše.. My jsme koupili stavebnici farmu, stála 649,– Kč, to je ona - http://www.dino.cz/…4710%5D.html
Ahojky,
tak my jsme jí koupili prckovi minulý týden ![]()
Mají v Makru 24ks za 320,–
Peťkovi je teprve osm měsíců, tak do toho povětšinou kouše a hlavně ho baví bourat komíny, které mu postavím ![]()
Koupili jsme tyhle obyč dopředu a na Vánoce máme od babičky slíbenou farmu. Jinak se mi nezdá, že by nedržely pohromadě. Když je Peťka shodí, tak se většinou skácí jako čára a odpadnou jen některé.
Určitě je vhodná právě pro mladší děti tím, že je měkká a že si s ní neublíží. Až bude Peťula starší a začne si komíny stavět sám, tak přejdeme na klasiku ![]()
Klára