Polostan pro dítě k moři

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
256
5.6.06 12:15

Polostan pro dítě k moři

Prosím, poraďte, docela to spěchá. Chceme jet s prckem k moři, chci koupit takový ten polostan jako stín pro dítě. Nevíte, kde se to dá koupit, nebo jak se to přesně jmenuje? Nemám moc času na vyhledávání na netu, tak prosím takto o radu.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
750
5.6.06 12:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
5.6.06 12:34

Nedávno tu byla na to téma diskuze,zkus pohledat.

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
5.6.06 13:11

Ahoj,
tu předchozí diskuzi jsem založila já, ale stan sháním už rok a ne a ne ho sehnat :cry: . Ty odkazy výše jsou dobré, akorát ty stany mají rozměry kolem 2m a vejde se tam několik dospěláků - s tím na plnou pláž fakt nemůžeš a i ten 1,5, výška je DOST, když si to přeměříš. Já jsem si ho omylem koupila (taky jsem spěchala) a doteď to monstrum leží ve skříni a je nám s miminkem naprosto naprd :twisted: .

Jediné, co jsem našla odpovídající velikosti, je tohe stínítko - docela nad ním uvažuju:

http://www.medag.cz/index.php?…

Pokud ale nejedete třeba do Chorvatska nebo někam na plné pláže, můžete využít i ten velký...........

Zaítm, Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
5.6.06 13:16

Holky,

my máme úplně boží a zcela náhodou - kupovali jsme po 100 letech něco u Family Frost a byl tam los a na ten jsme vyhráli ten stan… Je perfektní, složí se do tašky, která je kolo o průměru asi 40 cm a rozložený je tak akorát na dvě děti, vešly by se i tři… :-)

• Citovat
  • Upravit
958
5.6.06 13:30

Ahojky,
tak já jsem koupila minulý týden v akci v Intersparu dětské jakoby iglu a beru ho k moři. Jde z jedné strany otevřít uplně, z druhé je kulatý průlez a svou službu myslim udělá i později na zahradě…Stál mě 170,– kč!!!

ta červená strana jde otevřít uplně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
5.6.06 14:03

Ahoj, my máme tohle iglů taky, na zemi to zabere čtverec 115+115cm. To jen k té velikosti.
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
5.6.06 14:08

Ahojky,my mame tiez polostan na plaz a je vazne super.Kupovali sme ho naFuerteventura ked sme dovolenkovali.Neviem kam idete ale v rekreacnych strediskach pri mori ho maju v hazdom supermarkete.Tu som ho chcela kupit mame ale nikde som ho nenasla :cry: Stal tusim 15eur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
5.6.06 15:49

Ahoj,
já jsem půliglůčko kupovala vloni v Hypernově. Minulý týden jsem ho viděla v letáku Lidlu.
Almerka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
5.6.06 16:59

ahojky,

jak uz bylo napsano vyse, na kazde plazi se obchodnici predbihaji, kdo ti ho proda. My ho mame uz delsi dobu prave z plaze. ale kolik tam tenkrat stal, opravdu nevim. Kazdopadne supr vec - stin i zavetri.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
6.6.06 14:24

i já jsem už jeden viděla v Albertovi (takže bude asi i v Hypernově), ale totálně bez popisu rozměrů apod, jen fotka. Neměla jsem zrovna čas tam někoho shánět, ale asi to bude ten menší, je za 399 Kč

Jinak díky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bllabla
2.6.10 12:19

polostan

Polostan (pod názvem malý stan) je možné zakoupit v Möbelixu (zde mají nábytek a vše možné), Kolbenova 50 v Praze. Je nyní v akci za 129 Kč. Též pro něj pojedu. Hezkou dovolenou…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino