Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@sonulicka taky chodime na rehabku a pro posileni a srovnani zad jsem diteti rucky predsouvala vic pred sebe. Paseni se nejlepe trenuje na zaver koupani ve vane.
@Etcetera78 no fyzio nam rekla ze loket je o trochu vys nez rameno tzn rameno a loket nejsou na stejne urovni. Ale spis si rikam ze je to mozna takhle doporuceno kdyz ma dcera nutnost cvicit vojtu nevim ![]()
@bee.rush takze taky nemate loket a rameno jakoby stejne jak je na obr?? Ve vane? Ty jo nase drzi hlavu jen chvilku aby se mi neutopía
ji to ted jde teochu lip na balonu ale taky zadny zazrak
@sonulicka aha, myslíš loket před ramenem, uř chápu
tím posunutím jí pomáháš, aby zvedala hlavičku, je to stabilnější a pohodlnější, když tak má setrvat delší dobu. Fakt si lehni na zem a vyzkoušej si to ![]()
@Etcetera78 jj tak to ˇyslim spis ja se blbe vyjadruji
no pro me to prave bylo pohodlnejsi tak jak je to na obr
proto me zarazilo ze nam to rhb radila takhle. Uz jsem z toho paseni cela zblbla ![]()
@sonulicka no jo, a to pak přijde přetáčení, to je teprv věda…pak lezení…jaký dlouhá cesta k chůzi ![]()
ten míč je na pasení dost dobrý, i když ti to třeba nepřijde, tak při tom zapojuje hodně svalů, takže celkem intenzivní trénink
určitě bude zanedlouho pást ukázkově ![]()
@Etcetera78 to doufam
jen aby to bylo brzo jinak me z rhb hrabne na dobron ![]()
@sonulicka dej ji ve vane ruku pod bradu, aby si neklinkla hlavou a muzes nechat vody fakt jen na dne, i kdyz cim vic je to nadnasi, tim lip se jim pase. Latkujes? To taky muze trosku lip stabilizovat nez jednoraz, drzi to zadecek lip prikovany k podlozce. Ne, delali jsme to jinak, davali jsme ruce vic pred sebe. Ale nejvic pomohla ta vana. A mic je na procviceni taky fajn ![]()
@bee.rush ne nelatkuju chtela jsem ale mala mi rve skoro cely den tak jsem rada kdyz usne ze muzu jit spat a ne jeste resit plinky bohuzel no mic vypada slibne ![]()