Pasení koníčků a ruce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7072
25.7.15 16:09

@sonulicka taky chodime na rehabku a pro posileni a srovnani zad jsem diteti rucky predsouvala vic pred sebe. Paseni se nejlepe trenuje na zaver koupani ve vane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
25.7.15 17:06

@Etcetera78 no fyzio nam rekla ze loket je o trochu vys nez rameno tzn rameno a loket nejsou na stejne urovni. Ale spis si rikam ze je to mozna takhle doporuceno kdyz ma dcera nutnost cvicit vojtu nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
25.7.15 17:07

@bee.rush takze taky nemate loket a rameno jakoby stejne jak je na obr?? Ve vane? Ty jo nase drzi hlavu jen chvilku aby se mi neutopía 8o ji to ted jde teochu lip na balonu ale taky zadny zazrak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
25.7.15 17:28

@sonulicka aha, myslíš loket před ramenem, uř chápu :) tím posunutím jí pomáháš, aby zvedala hlavičku, je to stabilnější a pohodlnější, když tak má setrvat delší dobu. Fakt si lehni na zem a vyzkoušej si to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
25.7.15 17:34

@Etcetera78 jj tak to ˇyslim spis ja se blbe vyjadruji :mrgreen: no pro me to prave bylo pohodlnejsi tak jak je to na obr :mrgreen: proto me zarazilo ze nam to rhb radila takhle. Uz jsem z toho paseni cela zblbla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
25.7.15 17:44

@sonulicka no jo, a to pak přijde přetáčení, to je teprv věda…pak lezení…jaký dlouhá cesta k chůzi :-D
ten míč je na pasení dost dobrý, i když ti to třeba nepřijde, tak při tom zapojuje hodně svalů, takže celkem intenzivní trénink ;) určitě bude zanedlouho pást ukázkově :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
25.7.15 17:58

@Etcetera78 to doufam :-) jen aby to bylo brzo jinak me z rhb hrabne na dobron :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7072
25.7.15 23:13

@sonulicka dej ji ve vane ruku pod bradu, aby si neklinkla hlavou a muzes nechat vody fakt jen na dne, i kdyz cim vic je to nadnasi, tim lip se jim pase. Latkujes? To taky muze trosku lip stabilizovat nez jednoraz, drzi to zadecek lip prikovany k podlozce. Ne, delali jsme to jinak, davali jsme ruce vic pred sebe. Ale nejvic pomohla ta vana. A mic je na procviceni taky fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
25.7.15 23:45

@bee.rush ne nelatkuju chtela jsem ale mala mi rve skoro cely den tak jsem rada kdyz usne ze muzu jit spat a ne jeste resit plinky bohuzel no mic vypada slibne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí