Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahojky holky…tak mám krásnou holčičku…akorát jsem se cgtěla zeptat jak jí přebaluju a utírám pipinku a tadeček ,všimla jsem si že mezi pipinkou a zydečkem má trochu prasklou hráz,,,jako kdyýž jí trochu naříznete,,,bojím se jestli ti nění něco vážného…v pondělí jdu k det.lékaři ale přeci jenom se tu ted optám vásjestli některá z vás s tím nemá zkušenosti?????
je to možní že je ta hráz ještě čerstvá a srustá?????????
ahoj,já mám chlapečka. Ale nezdá se mi že by to bylo tim že srustá. A neškrábla jsi jí třeba omylem při přebalování? Ale to je asi blbost co?
to ne neškrábla..to je vidět že je to prasklé…achjo mám strach př každém přebalování…a do pondělí je pro mě ted daleko
A nemůže to být z nějaké větší opruzeniny? Můj mimouš měl docela hodně opruzenou prdelku a měl přímo u ř.otvoru právě takovou jako prasklinku. Zahojilo se to samo.
Myslím, že tam nic nesrůstá.
pupííííček píše:
to ne neškrábla..to je vidět že je to prasklé…achjo mám strach př každém přebalování…a do pondělí je pro mě ted daleko
chodíte k dr na preventivky ne???
nám se dr na pipku vzdycky dívá,rozhrne, jestli nesrustají pysky.
neříkala nic??
Kapsarecek píše:pupííííček píše:chodíte k dr na preventivky ne???
nám se dr na pipku vzdycky dívá,rozhrne, jestli nesrustají pysky.
neříkala nic??
no když jsem přišla ted z porodnice a v pondelí tam jdu po porvé ![]()
Bébka píše:
A nemůže to být z nějaké větší opruzeniny? Můj mimouš měl docela hodně opruzenou prdelku a měl přímo u ř.otvoru právě takovou jako prasklinku. Zahojilo se to samo.
je to možné že to je nějáká oprizenina…ale kolem nic nemá jako pupínky…no rozhodně když jí přebaluju bojím se abych jí neporanila ješte víc…
pupííííček píše:Bébka píše:je to možné že to je nějáká oprizenina…ale kolem nic nemá jako pupínky…no rozhodně když jí přebaluju bojím se abych jí neporanila ješte víc…
kdyz nebudeš silou dřít,jen jemně utřeš,myslím, že neporaníš.
Pláče při přebalování a utírání toho místa????
Pupíčku a není to jakoby taková prasklinka,která jde od konečníku a je vidět spíš, když jí prdelku jakoby trošku rozevřeš? To jsme měly my, vůbec nic to nebylo. Volala jsem dr.,ta se skoro lekla, jak jsem jí to popsala, řekla,ať přiběhnem a pak se skoro smála (v dobrým). Byla to drobounká prasklinka a Kačce se to pak ještě občas udělalo, když se hodně najednou pokajdila. Jestli to je ono, stačí jemně namazat Bepanthenem, ono se to za den, dva zacelí. Naše malá vůbec nevěděla, že to tam má.
Uvidíš, určitě je to nějaká drobnost, ale chápu Tě, taky jsem z toho byla vyjukaná a vůbec ze všeho, přece jen jsou to drobečci.
Martina
No jasně, chce to něco na bázi lanolinu, takže bepanten, místo nedřít, a bude to ok.
přesně to je ono…tak to jsem ráda že to není nic vážného
jinak malé se zduřeli prsíčka ale to prý je taky normálka…
díky holky ještě že vás tu mám
Prosím vás,umíte vy vůbec psát?Četla jste to po sobě?