Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminy mám 8týdeního chlapečka už jsme bohužel přešli na UM nechtěl prso a já neměla mlíko takže jíme sunar complex 1 ale mám problém s kakáním a já nevím co s tím, musím mu pomáhat teploměrem. Nemáte s tím některá zkušenosti? Jinak mě papá po 2 hodinách. Prosím poraďte mi někdo už jsem zoufalá. ![]()
Jindřiško, a co zkusit vyměnit mlíko? Nešlo by to? Moje starší dcera se po sunaru taky ucpávala.
Ahoj, po Sunaru bývá často zácpa, pokud je to takhle, asi bych uvažovala o změně UM
Zkuste Nutrilon nebo Bebu, třeba bude malému sedět líp ![]()
já už jsem to chtěla zkusit ale nevím jaký? Jestli BEBU nebo NUTRILON peněz taky zrovna moc nemám. ![]()
Jinřiško, to ti nikdo neporadí, které UM
Holt každému prckovi sedí něco jiného
Za sebe hlasuju pro Nutrilon, ale nezaručím ti, že zrovna u malého to bude to pravé…
Ještě jsem si tak uvědomila - k tomu teploměru: radši si pořiď rekt. rourku (v lékárně, stojí do 20-ti Kč). Třeba se ti bude hodit, jestli bude tvůj chlapeček trpět na prdíky. Já ji potřebovala u holky i u kluka.
Malý měl ze začátku Nutrilon, teď jsme přešli na Hami a spokojenost největší ![]()
Jinak s kakáním jsme problémy měli taky, vyřešily to Lactobacílky Baby, které mu každé ráno dávám v jedné dávce mléka ![]()
já s tou rourkou má trošku strach všude jsem četla, že si pak na to miminka zvyknou a bez toho se nevykadí........dneska jsem zkoušela odvar z ovesných vloček je tam vláknila ale ani to nepomohlo asi budem muset přejít na něco jiného je to škoda protože mu ten sunar moc chutná ![]()
JIndřiš, hele, ono je to jedno, jestli mu pomůžeš teploměrem nebo rourkou, ve finále by mohlo být navýkový jedno i druhý ![]()
No jo, na Hami jsem zapomněla
Hami obyč. eventuelně na noc Hami hajaja, taky není špatný ![]()
Příspěvek upraven 02.09.10 v 19:16
Jindřiška 31 píše:
já s tou rourkou má trošku strach všude jsem četla, že si pak na to miminka zvyknou a bez toho se nevykadí
Můžou si zvyknout, ale taky nemusí. Ti moji broučci si nezvykli, ani jeden neměl problém. Hned jak se začli plazit, střevíčka rozhýbali a byl klid.
Jindřiško, neboj, to bude dobrý
A té rourky se neboj, u Věrky jsme používali též a dost dlouho, návyk rozhodně nebyl ![]()
Jindřiška 31 píše:
tak já to zkusím děkuju za rady už se mi trošku ulevilo
Neboj, chvilku vás to asi potrápí, ale to skoro každého prcka. To přežijete. Jo to mlíko stačí obyčejné Hami.To Hajaja je až od 4. měsíce, tuším. Do 4. měsíce si mimča většinou vystačí jenom s mlíkem. Tuší teda, jestli se nepletu…
.