Problém s kakáním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.9.10 18:53

Problém s kakáním

Ahoj maminy mám 8týdeního chlapečka už jsme bohužel přešli na UM nechtěl prso a já neměla mlíko takže jíme sunar complex 1 ale mám problém s kakáním a já nevím co s tím, musím mu pomáhat teploměrem. Nemáte s tím některá zkušenosti? Jinak mě papá po 2 hodinách. Prosím poraďte mi někdo už jsem zoufalá. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Daraho
2.9.10 19:00

Jindřiško, a co zkusit vyměnit mlíko? Nešlo by to? Moje starší dcera se po sunaru taky ucpávala.

• Citovat
  • Upravit
24837
2.9.10 19:02

Ahoj, po Sunaru bývá často zácpa, pokud je to takhle, asi bych uvažovala o změně UM :wink: Zkuste Nutrilon nebo Bebu, třeba bude malému sedět líp :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.10 19:04

já už jsem to chtěla zkusit ale nevím jaký? Jestli BEBU nebo NUTRILON peněz taky zrovna moc nemám. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.9.10 19:05

Jinřiško, to ti nikdo neporadí, které UM :nevim: Holt každému prckovi sedí něco jiného :wink: Za sebe hlasuju pro Nutrilon, ale nezaručím ti, že zrovna u malého to bude to pravé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daraho
2.9.10 19:06

Ještě jsem si tak uvědomila - k tomu teploměru: radši si pořiď rekt. rourku (v lékárně, stojí do 20-ti Kč). Třeba se ti bude hodit, jestli bude tvůj chlapeček trpět na prdíky. Já ji potřebovala u holky i u kluka.

• Citovat
  • Upravit
Daraho
2.9.10 19:07

Tak u nás to vyhrálo na celé čáře Hami.

• Citovat
  • Upravit
15404
2.9.10 19:09

Malý měl ze začátku Nutrilon, teď jsme přešli na Hami a spokojenost největší :wink:
Jinak s kakáním jsme problémy měli taky, vyřešily to Lactobacílky Baby, které mu každé ráno dávám v jedné dávce mléka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.10 19:10

já s tou rourkou má trošku strach všude jsem četla, že si pak na to miminka zvyknou a bez toho se nevykadí........dneska jsem zkoušela odvar z ovesných vloček je tam vláknila ale ani to nepomohlo asi budem muset přejít na něco jiného je to škoda protože mu ten sunar moc chutná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.10 19:12

a které Hami forte nebo extra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.9.10 19:14

JIndřiš, hele, ono je to jedno, jestli mu pomůžeš teploměrem nebo rourkou, ve finále by mohlo být navýkový jedno i druhý :wink:

No jo, na Hami jsem zapomněla :think: Hami obyč. eventuelně na noc Hami hajaja, taky není špatný 8-)

Příspěvek upraven 02.09.10 v 19:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.10 19:15

tak já to zkusím děkuju za rady už se mi trošku ulevilo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daraho
2.9.10 19:16
Jindřiška 31 píše:
já s tou rourkou má trošku strach všude jsem četla, že si pak na to miminka zvyknou a bez toho se nevykadí

Můžou si zvyknout, ale taky nemusí. Ti moji broučci si nezvykli, ani jeden neměl problém. Hned jak se začli plazit, střevíčka rozhýbali a byl klid.

• Citovat
  • Upravit
24837
2.9.10 19:16

Jindřiško, neboj, to bude dobrý :-D A té rourky se neboj, u Věrky jsme používali též a dost dlouho, návyk rozhodně nebyl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daraho
2.9.10 19:20
Jindřiška 31 píše:
tak já to zkusím děkuju za rady už se mi trošku ulevilo :dance:

Neboj, chvilku vás to asi potrápí, ale to skoro každého prcka. To přežijete. Jo to mlíko stačí obyčejné Hami.To Hajaja je až od 4. měsíce, tuším. Do 4. měsíce si mimča většinou vystačí jenom s mlíkem. Tuší teda, jestli se nepletu… :oops: :?: .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure