Problém s kakáním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
960
2.9.10 19:37

MUzete zkusit i nutrilon Comfort, je proti zacpe a kolikam, ale je trochu drazsi nez obyc. Plechovka 400g asi za 240kc. Sestre to moc pomohlo, jeji mala byla schopna proplakat, kvuli boleni briska celou noc. Od te doby je to hodne lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
2.9.10 20:56

Jindřiško, kdyby Vám to pomohlo,tak já tu mám nenačatou 1 krabici Nutrilonu (normal, ne comfort).Koupila jsem ho než se měla Kačka narodit,aby doma něco bylo a nikdy jsme nepoužily, plně jsem kojila a už ho nepoužijeme, malý je už 8 měsíců. Trvanlivost to má do roku 2011,takže pohoda. Klidně Ti jí někam pošlu, nic za ni nechci.
Doufám,že Tě ta nabídka neurazí. Pořád čekám, až se najde někdo,komu se bude hodit a on to zrovna nikdo z našich známých nepotřebuje a Vy by jste ho možná mohli vyzkoušet.Kdybys jí chtěla, napiš mi adresu v SZ a já Ti ho pošlu.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
2.9.10 22:53

Ahoj,nám doktorka radial zkusit Bebu sensitive,reguluje stolici,je na průjem i na zácpu,ale mám pocit,že se nedá použít pro novorozeně,že je pro větší miminka. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.10 09:05

Nutrilon

Ahoj Martinko to by jsi byla moc hodná já bych to zkusila. Nabídka mě rozhodně neurazí spíše naopak moc jsi mě potěšila. Pokud to tobě nevadí tak moje adresa je: Jindřiška Spurná, Žižkova 488/12, 682 01 Vyškov. Když za to nic nechceš tak ti pošlu aspoň něco pro malou princeznu jo? Moc děkuji :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
7.9.10 08:31

Malé Nut. Comfort nepomohl. Nebo spíš jen dočasně. Má Hipp 1 Plus Probio a bez problémů. Krabice 300g, bohužel teď nově zdražená z 90 na 109 až 119. Mají např. v Rossmannovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí