Pátá nemoc, nebo komár ?

Anonymní
21.9.18 21:11

Pátá nemoc nebo komár ?

Ahojky, syn 3 měsíce se dnes probudil s tímto… je to jen komár, nebo snad pátá-šestá nemoc?? :think:
Ve středu dobral ATB na zánět průdušek, ale nemoc byla bez teplot.. jen zahlenění. Do teď trochu pokašlává a pšiká..
Omlouvám se za neznalost, je to první dítě :lol:
Má to i na jedné ručičce- na hřbetu..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Adelajna
21.9.18 21:15

Podle mě sviňskej komár.

• Citovat
  • Upravit
a12
61085
21.9.18 21:15

Na patou je maly, sestou mel ted nas rocni.. Je to spis takova vyrazka, tqkova krupicka nebo jak to rict.. Tohle bych videla spis na toho komara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.9.18 21:16

Komár. Pátá nemoc by byla tři dny teplot a pak nafialovělá vyrážka. Je virová, takže antibiotika by na ni neměla vliv.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.18 21:20

Dekuji :kytka:
Ja jsem ze všeho vyplasena, je tu s námi 2,5 měsíce, a už toho má za sebou dost .. litame od doktora k doktorovi , takže za každým prdem už vidim další nemoc :nevim:
Komár je pro mě nejlepsi varianta. :srdce:
I když je to sviňák :mrgreen:
Díky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4099
21.9.18 21:30

Ja bych taky rekla a přála toho komára!!!
Zatím a doufám ze krome urazu a operace nosnich mandli mel maly nejhorsi virozu a rovnou dvakrat pusa-ruka-noha kdy se mu udelaly silene vyrazky jak na puse,rukou,nohou od plosek po kolena a kolen ritnihi otvoru…Tomaskovi slezlo poprve vsech deset nehtu na rukou a 6 na nohou plus komplet kuze po celych ploskach noho, vylozene prorval 24hod. V kuse nez mu ty puchyrky praskly …fakt hnus pohled a koukat se jak trpi a nejde pomoct :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
21.9.18 22:45

Prohledej včerejší diskuze. Dosti podobné pupínky měli včera děti dalších 2uzivatelek z ničeho nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí