Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
rozhodla jsem se, že vám popíšu dnešní bláznivý den. V duchu jsem si všechno krásně připravila, dokonce jsem se u toho i (v duchu) zasmála - haha, jak jsem ten dnešní den vtipně popsala. No, a teď sedím u počítače a v hlavě prázdno. Jak tak o tom přemýšlím, tak on to vlastně byl obyčejný den. Jenom se mi moc nedařilo. Mimko mi dnes víc řvalo a já měla dnes větší splín než mívám obvykle.
A jak jste prožily pátek 13tého vy? Bylo u vás něco vyjímečného?
Ajdina
Ahoj holky,
dnešní den byl super, vůbec ho nepovažuji za černý, protože se dneska vdávala moje kamarádka, a doufám, že pro ni to bude ten nejšťasnější dne. Moje malá byla taky hodná, takže na mě nepadá žádná podzimní deprese, ale jen samá radost a optimismus, doufám, že i vy jste v pohodě.
Katka
Já teda nejsem pověrčivá, ale přece jen, pátek 13-tého:-))) Ale to bylo dřív…
13.8. se mi narodil Vojtíšek, tak od té doby považuji 13. za šťastné číslo
, nejen že nám jeho „výroba“ trvala skoro 3 roky, ale od toho dne je prostě každý den super:-) - bez ohledu na datum ![]()
A včera - v pátek 13-tého, jsme oslavili 2. měsíce
![]()
Tak nevim jak vy ale já si ani ráno neuvědomila jaké je datum. Chystala jsem se s malym do krámu a tak jsem ho oblékla a že teda půjdeme jenže jsem si vzala bundu tašku a vyjdu ze dvěří a zacvaknu dveře, v tom jsem si uvědomila že jsem tam nechala naše jediný klíče od bytu. Takže jsem sháněla zámečníka a jeho 2 vtařiny práce mě stály 250 Kč. Takže v tom mi nějak docvaklo že je dneska pátek .Od včerejška tomu věřim. Jana
tak u nás kalamitka:) jeli jsme se podívat na chalupu, je v hrozném kopci a jede se tam po šílené „cestě“. Za tímto účelem jsme minulý týden koupili v bazaru takového malého teréňáčka, abychom se tam hlavně v zimě dostali. No a po cestě dolů zpátky manža jel na neutrál a najednou vyskočila z kloubu řadící páka a nešla zpět zařadit. No tak jsme dojeli samospádem dolů do vesnice a volali všechny známé-pátek v 7 večer, tma a zima-je to v horách. Všichni měli buď upito anebo byli mimo. No nakonec otec kamaráda pro nás dojel, ale hodinu jsme čekali u toho auta, v zimě, malý nachlazený, navíc to je taková náves, kde se kříží dvě cesty a všichni zrovna někam jeli-a malý samozřejmě měl za cíl vběhnout nám do cesty, neb ho nebavilo na motorce jezdit při kraji…no umíte si to představit:) Nakonec vše OK-pán přijel, odvezl nás dom, Vítek měl celou dobu skvělou náladu, akorát byl dost zmrzlý a dnes kašle:/ Auto na laně jiným kámošem odtaženo přímo do servisu:)
K.
Ahojte,
tak vidím, že to včera proběhlo v pohodě ![]()
Zabouchlé dveře se za 250,– zase otevřely,
auto skončilo v servisu,
dvouměsíční oslava narození Vojtíška,
svatba, .....
Proč by 13 měla být nešťastné číslo, že? A proč by se měl člověk „stresovat“ nějakým datumem!
Já jsem byla včera asi nějak unavená, tak mi přišlo, že je blbý datum ![]()
Ajdina
Ahojky,
tak pro mě byl pátek 13-tého dobrý den, jelikož jsem oslavila narozeniny
. Nikdy jsem s pátkem 13-tého neměla problém, myslím si, že každý den se někomu něco přihodí a nemusí to být zrovna v pátek 13-tého ![]()
Pěkný večer
Zuza