Manžel má 30 let

202
6.10.06 13:34

Pomoc, manžel má 30 let :(

Pomůžete mi ?? Manžel za 14 dní slaví narozeniny 30 :(

Sice už ode mě jeden dárek dostal, ale protože bude slavit doma se známýma, nechci mu přát s prázdnýma rukama. Prosím, poradíte mi nějaký malý dárek okolo 500 korun ???

Moc díky za jekékoli nápady.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
551
6.10.06 13:55

Ahoj,

já tohle řeším klasicky: dortem. Manžel je celkem na sladké a „za rohem“ bydlí fajn paní, co nám dělala dorty na svatbu - u té si vždycky objednám, je profesionálka, tak to vypadá (a chutná) líp, než zdyž se snažím sama… Posledně stál 180 Kč, byl celý oříškový s polevou z tmavé čokolády a krom číslice věku manžela bohatě zdobený mandlovými růžičkami. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
6.10.06 13:59

Listky do divadla? Pozvanku do restaurace na veceri ve dvou? Projizdka na koni? U me by asi vyhralo neco zazitkoveho.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
6.10.06 14:04

Ahoj,

a co takto nieco srandovneho? Neviem presne co, ale existuju obchody so srandickami a tam sa nejaka ta blbustka pre kazdeho najde ;)

Tak vesele oslavy!

Legerka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
6.10.06 14:45

Ja bych dala dobropis na nejakou masaz… holky u nas davaly jako darek i thajske masaze, ovsem to vyslo mnohem draz… ale bylo to pry uzasny :-)

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
6.10.06 15:56

nápad

vstupenky na jazdu - motokáry, štvorkolky, kone, … čo ho baví
alebo na nejaký šport napr. bowling (ak teda nechodíte každý víkend)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.10.06 16:15

Já bych to udělala asi takhle :D

Romantická večeře, procházka, a krásná noc … :D

• Citovat
  • Upravit
202
6.10.06 18:56

Díky všem, je to lenoch línej. Takže asi vyhraje ta masáž nebo večeře bez procházky a romantika :)
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.10.06 00:34

Jeste me napadlo predplatne casopisu - vim, ze u meho muze by mel velky uspech treba casopis FOTO VIDEO nebo neco o pocitacich…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
8.10.06 20:46

janulika
já bych byla za nějaký přínos k oslavě
buď již zmiňovaný dort - třeba v nějakém tvaru nebo speciálním zdobení (auto, raketa, ženská, oblíbené zvíře…)
nebo láhev obzvlášť dobrého pití
nebo nějaká zábavná společenká hra, kterou si pak můžete rovnou zahrát (výborný je třeba twister , ten se dá i snadno vyrobit)
nebo jestli je u vás poblíž třeba bowling, tak zamluvit hodinu a jít si s kamarády zahrát, to vždycky rozproudí zábavu

nebo co se dá udělat vždycky: dát mu třicet něčeho, co má rád (čokoláda, oblíbená tyčinka, třicet různých piv, 30 ponožek …)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová