nová snažilka-pár dotazů

139
1.10.06 16:57

nová snažilka-pár dotazů

Zdravím všechny snažilky i těhotné.Mám 18 měsíční holčičku a teď bysme se chtěli pokusit ještě o jedno mimi.Takže mám více dotazů…Na malou jsme si počkali asi tak 6 let,ale je pravda, že to nebylo nějaké cílené snažení,prostě jsme se jen nechránili,pak po pár letech mi řekli, že mám otočenou dělohu,takže to půjde jen „zezadu“ :wink: ..a teď si říkám,jestli zase budeme čekat tak dlouho,nebo máte některá zkušenost, že jste na první čekaly dlouho a druhé přišlo dřív, bez problémů?Druhý dotaz je ohledně ovulace,můžete mi napsat,kdy jsou tkzv. ovulační dny?Když mám menstruaci např. od 10-16,které dny probíhá ovulace?Měřila jsem si před prvním mimi teplotu dole,asi měsíc,jenže pak jsem zjistila, že teploměr byl vadný a už se mi do toho moc nechce :? No a poslední věc je, že už bysme nejraději začli hned,ale podle maminky od manžela bude mít v listopadu manžel po svých narozeninách mladší krev a tudíž by to měl být kluk 8) ,tak neříkám, že na to věřím,ale kdyby náhodou byla holka,tak ať jsme z toho venku „s čistým štítem“, že jsme poslechli :D ,ikdyž já bych nejraději začla „těhotnět“ už teď :oops: …máte někdo s touhle metodou zkušenost??Tak děkuji moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
505
1.10.06 17:17

ahoj, nechceš sa pridať k nám do zebričkového denníčku? sme kombinácia predsnažiliek/snažiliek/tehuliek/maminiek a určite sa dozvieš odpovede na všetky svoje otázky

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
1.10.06 21:47

Máš otočenou dělohu???Já taky, doktor mi řekl, že miminko mi nepůjde jen tak......no já nevim, u mě to malinko neplatí, třikrát jsem otěhotněla neplánovaně. Nesnažili jsme se, tím pádem si vykládám, že manžel má extrémně rychlé sperma.
Ovu dny jsou většinou týden po začátku menstuace, je na to takový vzorec´.....

Čekání tak dlouho na mimi, síla to byhc zešílela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
1.10.06 23:42

Já otěhotněla s otočenou dělohou první měsíc a zezadu to nebylo :) Jinak bych do toho šla hned, když se zadaří brzy, jen dobře. Ovulace se dá zjišťovat mnoho způsoby, teplota, výtok, vnitřní pohmat, ovulační testy. Určitě je to tady někde všechno popsáno. Přeji brzké bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 18:09

Ahoj já otočenou dělohu sice nemám tak ti moc neporadím, ale pokud chceš vědět kdy máš ty nejplodnější dny tak se koukni sem a určitě za chvíli budeš znát spoustu metod jak to zjistit
http://www.rodina.cz/…ka/oplodneni hodně štěstí na cestě za miminkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová