Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tady asi zadna rada nepomuze, je mi lito.
Drzim palce, at vyjde ten oklad.
Tak to asi tak dobrá známá nebude
Já teda pokud jedeme s cestovkou, tak od té doby co máme děti tak jedině s pojištěním storna. To ti ovšem teď už nepomůže. Kam jste se chystali, k moři?
Na to rada není - neuděláš nic
taky se nám stalo, naprosto nevhod
malé to vysvětli, že poletíte později
Jinak pokud je to k moři, tak dřív, jak za 2-3 m ne - nemohla by na sluníčko, jinak bude mít fleky
To je pech teda. K doktorce nechoď… Nebo nejdřív zavolej, ať nenakazíte další děti.
Měli jsme jet k moři. Dcerce je tři a půl roku. Uvidíme ráno, ale mám tucha, že to skutečně neštovice budou.
@Anonymní píše:
Měli jsme jet k moři. Dcerce je tři a půl roku. Uvidíme ráno, ale mám tucha, že to skutečně neštovice budou.
zkus zájezd narychlo prodat - s nějakou slevou. a pak koupit jiný ![]()
@Anonymní píše:
k doktorce ani nechodte, k cemu? akorat nakazite dalsi deti…horecku nechat bezet, koupit si gel na nestovice a hypermangan, dene potirat ruzovou vodou z nej a natirat…chodit k lekari je zbytecn avec.
S dětma jedině pojištění storna. Pak by vám vrátili 80% ceny za všechny 3 osoby.
Tak to naštve
Hlídat bych rozhodně nenechala, průběh může být naprosto pohodový (měla dcera - jeden den zvýšenou teplotu, pak už úplně v klidu) nebo příšerný - syn měl neštovice před 3 týdny, ještě ted se mu sloupávají pupínky - 5 dní skoro 40 horečky, vysypávaly se mu postupně přes týden! svědilo ho to tak, že nepomáhalo lautr nic, Dithiaden, Fenistil, pudr, prostě nic, jen ten hypermangan, díkybohu za něj (koupali jsme i v noci) a na střídačku s manželem celé noci škrabkali.. bylo to docela peklo. Takže rada „nechte hlídat a jeďte sami“ je za všechny peníze ![]()
O nějakou tu kačku asi přijdete, ale ber to tak, že by mohlo být i hůř
ať má malá klidný průběh!
Ahoj,

v pátek máme odlétat na dovolenou, letenky máme v deskách doma. Dnes před koupáním koukám a neštovice.!!! Je mi do pláče. Okamžitě jsem volala do cestovky, je to známá, a jediné co je možné že mi vrátí 80% z ceny za malou a pojedeme jen my dva, což nepřipadá v úvahu.
Těší se na to půl roku. Bude tolik zklamaná
Ráno hned jdeme k doktorce, má je na zádech, krku, bříšku a rukou a pulínu.
Jsem z toho úplně hotová
Promiňte, ale každá rada dobrá.
Prosila jsem i o náhradní termín, třeba o tři týdny, měsíc, a to zjistí do zítra, zda by šlo..