Pátek odlet a neštovice!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
14.4.15 21:56
@Poison Eve píše:
Co chces resit? Bez dcery nepojedes, takze zajezd silne pod cenou s kusem stesti prodas nebo ti kamaradka presune termin.Pokud by nemoc nemela dramatictejsi prubeh, tak bych jela.

potkas cestou nekoho dospeleho kdo nesttovice nemel…nahodou to chytne protoze az do zaschnuti pupinku je dite infekcni a ot tak ze se infkcnim stava vsechno ceho se dotyka..a on treba zemre? Protoze to se muze lehce stat…a co bude delat dite u more? kdyz s nestovicemi se nesmi na slunce? Bud emit do smrti fleky? co kdyz mu bude spatne tam? Co z te dovolene budou mit? prave prodelavame nestovice doma, takze asi tak…

• Citovat
  • Upravit
1219
14.4.15 21:58
@ivašot. píše:
Teď v pátek? Tak to mi asi taky vypadnou.

mazec, ze… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
14.4.15 21:58

Sakra, ja to napsala neuplne. JELA BYCH S MUZEM. Dite ne, samozrejme :lol:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
14.4.15 21:59
@Poison Eve píše:
Sakra, ja to napsala neuplne. JELA BYCH S MUZEM. Dite ne, samozrejme :lol:
:mrgreen: uf :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
49159
@Poison Eve píše:
Neblbni, to udela jen sobecka matka. Ona se musi cele obetovat!

být s nemocným dítětem doma je pro mámu oběť? to by si každá měla uvědomit než ty děti má, že je to za cenu toho že holt někdy dovča neklapne a že mě bude to dítě holt třeba potřebovat ač mě se to do plánů moc nehodí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
@KackaDoup píše:
potkas cestou nekoho dospeleho kdo nesttovice nemel…nahodou to chytne protoze az do zaschnuti pupinku je dite infekcni a ot tak ze se infkcnim stava vsechno ceho se dotyka..a on treba zemre? Protoze to se muze lehce stat…a co bude delat dite u more? kdyz s nestovicemi se nesmi na slunce? Bud emit do smrti fleky? co kdyz mu bude spatne tam? Co z te dovolene budou mit? prave prodelavame nestovice doma, takze asi tak…

Já trnula, že se klukovi udělají pigmentové skvrny ještě 2 měsíce po neštovicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
14.4.15 22:00
@Poison Eve píše:

ahaaa promin :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
14.4.15 22:01
@KackaDoup píše: :mrgreen: uf :kytka:

Jako zase tak free fakt nejsem :-D

• Citovat
  • Upravit
Poison Eve
14.4.15 22:02
@JaneDoe píše:
ahaaa promin :kytka:

V pohode, ja si to po sobe precetla az ted ;-)

• Citovat
  • Upravit
49159
@KackaDoup píše:
potkas cestou nekoho dospeleho kdo nesttovice nemel…nahodou to chytne protoze az do zaschnuti pupinku je dite infekcni a ot tak ze se infkcnim stava vsechno ceho se dotyka..a on treba zemre? Protoze to se muze lehce stat…a co bude delat dite u more? kdyz s nestovicemi se nesmi na slunce? Bud emit do smrti fleky? co kdyz mu bude spatne tam? Co z te dovolene budou mit? prave prodelavame nestovice doma, takze asi tak…

no ano.. já dostala neštovice ve 30 a opravdu jsem skoro umřel a myslím že zrovna kvůli maminkám které nechápou že infekční nemoc je prostě infekční a dítko je tudíž potřeba izolovat, protože je nakažlivé.. ale co.. oni přece cosi chtějí.. třeba na zájezd (nemyslím tím zakladatelku, ale obecně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
@Poison Eve píše:
Jako zase tak free fakt nejsem :-D
:mrgreen: :kytka: jasny
  • Citovat
  • Upravit
15431
14.4.15 22:03
@Poison Eve píše:

Tak to jo. Do pátku se asi bude dát poznat, jaký průběh neštovice budou mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
14.4.15 22:06
@jdukolem píše:
být s nemocným dítětem doma je pro mámu oběť? to by si každá měla uvědomit než ty děti má, že je to za cenu toho že holt někdy dovča neklapne a že mě bude to dítě holt třeba potřebovat ač mě se to do plánů moc nehodí..

Predstav si, ze kdyz mam nemocne dite, tak chodim do prace a dite ma babicka. Opet v pripade nedramatickeho prubehu. Dite s horeckou a trpici ne. Ony totiz nestovice muzou byt i bez horecky a s par pupinky. Nevidim jediny duvod v takovem pripade na dovolenou nejet, kdyz v nasem pripade bude doslova ricet blahem, ze muze pobyt u prarodicu.

Tohle at si resi kazdy dle sveho, tvuj despekt je zbytecny.

• Citovat
  • Upravit
8814
14.4.15 22:11
@Poison Eve píše:
Predstav si, ze kdyz mam nemocne dite, tak chodim do prace a dite ma babicka. Opet v pripade nedramatickeho prubehu. Dite s horeckou a trpici ne. Ony totiz nestovice muzou byt i bez horecky a s par pupinky. Nevidim jediny duvod v takovem pripade na dovolenou nejet, kdyz v nasem pripade bude doslova ricet blahem, ze muze pobyt u prarodicu.Tohle at si resi kazdy dle sveho, tvuj despekt je zbytecny.

Presne tak. Muj maly mel tak 5 pupinkou a ani ho nic nesvedilo.
On je dostal v roce. Cim driv, tim jendodussi prubeh (obecne). Dospely chlap, to je neco uplne jineho.
Dite starsi 5 let je taky obecne snasi hur.
Ve trech a pul bych proste pockala do patku (kdyz to nepujde presunout) a jela bych sama kdyby bylo vsechno ok.
3.5 lete dite kvuli tomu sebevrazdu nespacha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
14.4.15 22:12

@Loki01 ale sakra je nakazlivy…pro nekoho ot muze byt strasne nebezpecne!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix