Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@ivašot. píše:
Teď v pátek? Tak to mi asi taky vypadnou.
mazec, ze… ![]()
Sakra, ja to napsala neuplne. JELA BYCH S MUZEM. Dite ne, samozrejme ![]()
@Poison Eve píše:
Neblbni, to udela jen sobecka matka. Ona se musi cele obetovat!
být s nemocným dítětem doma je pro mámu oběť? to by si každá měla uvědomit než ty děti má, že je to za cenu toho že holt někdy dovča neklapne a že mě bude to dítě holt třeba potřebovat ač mě se to do plánů moc nehodí..
@KackaDoup píše:
potkas cestou nekoho dospeleho kdo nesttovice nemel…nahodou to chytne protoze az do zaschnuti pupinku je dite infekcni a ot tak ze se infkcnim stava vsechno ceho se dotyka..a on treba zemre? Protoze to se muze lehce stat…a co bude delat dite u more? kdyz s nestovicemi se nesmi na slunce? Bud emit do smrti fleky? co kdyz mu bude spatne tam? Co z te dovolene budou mit? prave prodelavame nestovice doma, takze asi tak…
Já trnula, že se klukovi udělají pigmentové skvrny ještě 2 měsíce po neštovicích.
@Poison Eve píše:
Sakra, ja to napsala neuplne. JELA BYCH S MUZEM. Dite ne, samozrejme
ahaaa promin ![]()
@JaneDoe píše:
ahaaa promin
V pohode, ja si to po sobe precetla az ted ![]()
@KackaDoup píše:
potkas cestou nekoho dospeleho kdo nesttovice nemel…nahodou to chytne protoze az do zaschnuti pupinku je dite infekcni a ot tak ze se infkcnim stava vsechno ceho se dotyka..a on treba zemre? Protoze to se muze lehce stat…a co bude delat dite u more? kdyz s nestovicemi se nesmi na slunce? Bud emit do smrti fleky? co kdyz mu bude spatne tam? Co z te dovolene budou mit? prave prodelavame nestovice doma, takze asi tak…
no ano.. já dostala neštovice ve 30 a opravdu jsem skoro umřel a myslím že zrovna kvůli maminkám které nechápou že infekční nemoc je prostě infekční a dítko je tudíž potřeba izolovat, protože je nakažlivé.. ale co.. oni přece cosi chtějí.. třeba na zájezd (nemyslím tím zakladatelku, ale obecně)
@Poison Eve píše:
Sakra, ja to napsala neuplne. JELA BYCH S MUZEM. Dite ne, samozrejme
Tak to jo. Do pátku se asi bude dát poznat, jaký průběh neštovice budou mít.
@jdukolem píše:
být s nemocným dítětem doma je pro mámu oběť? to by si každá měla uvědomit než ty děti má, že je to za cenu toho že holt někdy dovča neklapne a že mě bude to dítě holt třeba potřebovat ač mě se to do plánů moc nehodí..
Predstav si, ze kdyz mam nemocne dite, tak chodim do prace a dite ma babicka. Opet v pripade nedramatickeho prubehu. Dite s horeckou a trpici ne. Ony totiz nestovice muzou byt i bez horecky a s par pupinky. Nevidim jediny duvod v takovem pripade na dovolenou nejet, kdyz v nasem pripade bude doslova ricet blahem, ze muze pobyt u prarodicu.
Tohle at si resi kazdy dle sveho, tvuj despekt je zbytecny.
@Poison Eve píše:
Predstav si, ze kdyz mam nemocne dite, tak chodim do prace a dite ma babicka. Opet v pripade nedramatickeho prubehu. Dite s horeckou a trpici ne. Ony totiz nestovice muzou byt i bez horecky a s par pupinky. Nevidim jediny duvod v takovem pripade na dovolenou nejet, kdyz v nasem pripade bude doslova ricet blahem, ze muze pobyt u prarodicu.Tohle at si resi kazdy dle sveho, tvuj despekt je zbytecny.
Presne tak. Muj maly mel tak 5 pupinkou a ani ho nic nesvedilo.
On je dostal v roce. Cim driv, tim jendodussi prubeh (obecne). Dospely chlap, to je neco uplne jineho.
Dite starsi 5 let je taky obecne snasi hur.
Ve trech a pul bych proste pockala do patku (kdyz to nepujde presunout) a jela bych sama kdyby bylo vsechno ok.
3.5 lete dite kvuli tomu sebevrazdu nespacha.
@Loki01 ale sakra je nakazlivy…pro nekoho ot muze byt strasne nebezpecne!!!