Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@KackaDoup To nic nemění na tom, že ta těhotná je může chytit kdykoliv i od někoho zodpovědného, kdo ještě netuší, že je má. Jak jistě víš jsou infekční nejvíce před výsevem. Těhotná, která má pocit, že je neprodělala by si měla před těhotněním hlavně nechat zjistit protilátky a nechat se případně naočkovat. To očkování není sice stoprocentní ale lepší jak drátem do voka jak se u nás říká ![]()
@KackaDoup píše:
Je třeba si uvědomit, že virus prochází i placentou a infekce plodu s sebou nese fatální následky, např. těžké vrozené defekty. Pakliže je matka postižena planými neštovicemi v období pěti dnů před porodem nebo dva dny po porodu, novorozenec je zpravidla postižen tzv. neonatální varicellou, která představuje vysoké riziko smrti pro dítě.U novorozenců, pubescentů, adolescentů, těhotných žen a lidí s oslabenou imunitou může dojít k tzv.progresivní varicelle, která má negativní dopad na viscerální orgány. Jako příznaky můžeme pozorovat silné bolesti břicha nebo krvácivé kožní projevy.
dáváš sem neustále nějaké odkazy, vysvětli mě co to je.
Lékařka nejsi, odborník se tak nechová ![]()
@plošina píše:
dáváš sem neustále nějaké odkazy, vysvětli mě co to je.
Lékařka nejsi, odborník se tak nechová
co? tohle si snad muze vyhledat kazdy ne ![]()
@KackaDoup píše:
co? tohle si snad muze vyhledat kazdy ne
vysvětlíš mě ty odborné výrazy?
@plošina Progresivní varicella
Je těžkou komplikací infekce, s postižením viscerálních
orgánů, krvácivými projevy a protrahovaným
průběhem. Prvními projevy mohou
být silná bolest břicha nebo krvácivé kožní projevy.
Riziko progresivní varicelly je vyšší u novorozenců,
adolescentů, dospělých, gravidních a v kterémkoli
věku při snizene imunite
a viscelarni organy jsou vnitrni organy ![]()
@KackaDoup píše:
@plošina Progresivní varicella
Je těžkou komplikací infekce, s postižením viscerálních
orgánů, krvácivými projevy a protrahovaným
průběhem. Prvními projevy mohou
být silná bolest břicha nebo krvácivé kožní projevy.
Riziko progresivní varicelly je vyšší u novorozenců,
adolescentů, dospělých, gravidních a v kterémkoli
věku při snizene imunite
a viscelarni organy jsou vnitrni organy
tohle je tady od Tebe nakopírované 3×, odpověď nikde
vím co jsou viscelární orgány, stále nevysvětluješ progresivní varicelle
zdravotník nejsi, tak se nepouštěj do neustálého kopírování článků, kterým nerozumíš, nedokážeš vysvětlit pojmenování cizích názvů. Proč to děláš? Nuda?
U kopírovaných článků bys měla uvádět zdroje, užití díla chráněného autorským zákonem může dojít pouze se souhlasem autora nebo na základě zákona. Dopouštíš se porušování autorského práva. V souladu s ustanovením § 2 odst. 2 autorského zákona.
Dnes jsem chtěla jít do diskuse o očkování, ale tam je Tě také plno, zase kopírované články, tentokrát o pití moče. ![]()
@plošina píše:
tohle je tady od Tebe nakopírované 3×, odpověď nikdevím co jsou viscelární orgány, stále nevysvětluješ progresivní varicelle
zdravotník nejsi, tak se nepouštěj do neustálého kopírování článků, kterým nerozumíš, nedokážeš vysvětlit pojmenování cizích názvů. Proč to děláš? Nuda?
U kopírovaných článků bys měla uvádět zdroje, užití díla chráněného autorským zákonem může dojít pouze se souhlasem autora nebo na základě zákona. Dopouštíš se porušování autorského práva. V souladu s ustanovením § 2 odst. 2 autorského zákona.
Dnes jsem chtěla jít do diskuse o očkování, ale tam je Tě také plno, zase kopírované články, tentokrát o pití moče.
U kopírovaných článků bys měla uvádět zdroje, užití díla chráněného autorským zákonem může dojít pouze se souhlasem autora nebo na základě zákona. Dopouštíš se porušování autorského práva. V souladu s ustanovením § 2 odst. 2 autorského zákona. TOTO JE JASNE JEN TAM KDE JE TO VYSLOVNE UVEDENO…U OBYCEJNYCH STRANEK JAKO JE VITALION KTERY SLOUZI OBCANUM ABY POCHOPILI RUZNE ZDRAVOTNI VECI A NEMOCI NE…CO JESTE NA ME VYTAHNES? a ni sem jsem to nedala abych machrovala, nebo co ty si vubec porad o me myslis, ale proto aby si mnozi uvedomili jak nebezpecne to muze pro nektere jedince byt.
@plošina http://www.pediatriepropraxi.cz/…07/06/10.pdf
tady mas zdroj a nastuduj si to sama…jsi pekne zakerna…mas svuj styl jak po me jit…
opět Tě prosím, nezapínej caps lock, hoď se do klidu a zase nám něco nakopíruj ![]()
@plošina @KackaDoup damy nemuzete se na to vykaslat? troufam si rict ze nejsem jedina kdo tu ceka na rozuzleni a toto je uz docela otravne
neni prece treba se tu dohadovat ![]()
já se nehádám, jsem v klidu. Taky mě to otravuje, chtěla jsem se něco dozvědět.