Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj mamky, mohla by mi některá poradit s výběrem kočárku?! Mám vyhlídlé tyto dva Patron Bohemia - Apollon Alux a Hoco Diamond (popř.Zaphir). Máte s nimi nějaké zkušenosti, který by jste doporučily. děkuji
Příspěvek upraven 06.01.11 v 20:30
Ahojky.
Já bych šla do Hoca Diamon nebo v závorce Zaphir
ten bych brala všemy 10.
Hoco jsem měla ale sporták a byla spokojená držím moc palečky ve výběru kočárku.
ja som riesila tiez tuto dilemu, nakoniec som nasla Hoco Zaphir za 249 EUR z rakuskeho e-shopu, tak som nevahala a mam ho doma.. prakticke skusenosti vsak mozem dat az v kvetnu (maji) ![]()
ja mela patron a horsi kocar sem vzivote v ruce nemela…je to hrozny chrastitko..covek ma pocit ze se to musi co chvila rozpadnout
hned sel z domu..
Já mám patron, ale jiný Fenix F4R a maximální spokojenost
- nemám teda pocit že by se měl rozpadnout.
měla jsem Patron fenix f3 a byl super používala jsem ho na obě děti jako hluboky i jako sporťák a byl super a že by to bylo nějaké chrastítko to teda nemůžu říct
ale srovnání s tím druhým kočárkem nemám
Já jsem měla Patron Apollon Alux, perfektní kočár. Co ten všechno vydržel, to bylo neuvěřitelné. Je schovaný, pokud budeme mít druhé dítko, tak ho určitě použiju. Potah je jak nový - prala jsem, a navíc je obrovský.
Ahojky, máme Patron Apolon Allux a fakt super kočár, super traktor a super velký
Záleží, co od něj očekáváš? Ve městě pro někoho horší manipulace bez otočných koleček, do auta mu musíme sundavat kolečka, nevejde se, ale jinak maximální spokojenost. Perfektní je ta vložná taška na přenášní dětí do 13kg, ani jsem nedávala vloni fusak
Ten samý, ale starší, použitý jsem si pořídila na chalupu a zvládá pískové, kamenné a bahnité lesní cesty. Kubík se v něm i teď krásně vyspinká vleže i s kombinézou a fusakem(Kuba měří cca 83cm). Ještě jsme ani nepíchli za rok používání. ![]()
Máme Hoco Diamond a vesměs jsem byla spokojená. Pár nedostatků by se našlo, ale to myslím skoro u každého kočárku za přijatelnou cenu. Sporťák je super, prostorný a pohodlný. Hluboká korba je malá, naše beruška je na konci května a byla tam tak 3 měsíce, bylo teplo, tak to šlo. Teď čekáme mimi v únoru, tak doufám, že aspoň ty 3 měsíce se mi tam vleze i s fusakem, dekama apod. Ale podle kočárků kámošek v podobné cenové kategorii jsem si mohla pískat ![]()
Lucie1977 píše:
měla jsem Patron fenix f3 a byl super používala jsem ho na obě děti jako hluboky i jako sporťák a byl super a že by to bylo nějaké chrastítko to teda nemůžu říctale srovnání s tím druhým kočárkem nemám
ja mela ten stejny…byl teda po jednom diteti od kamaradky…ale to bylo hrozny…trojkolka..kazdy kolo jelo jinam..ze ten kocar jak dyby plul a ne jel…ten vrch se viklal tak ze sem mela strach ze to upadne…ale treba to byl teda vadnej kus co ja vim…ale proste za me patrona uz nikdy… ![]()
Hoco
,ale s Patronem nemám zkušenost.I teď o Hocu přemýšlím,protože za ty peníze je dokonalý a nesmrtelný,jezdila jsem 3 roky bez sebemenší vadičky.A ta přehazovací rukojeť je přednost..Potřebuji ty velká kola…takže u nás se teď řeší Hoco Carat (Zaphir) nebo Icoo Peak 4 air ? ![]()
Měla jsem Apollon Alux pro oba kluky a byl super, rozhodně ne chrastítko. Po 4 letech používání jsem ho prodávala a vypadal jako nový.
Kamarádka měla Hoco Diamond a rozhodně bychom obě šly do Patrona. Patron má delší lůžko i vložnou tašku, je lehčí a má větší košík.
Martina
Miluju našeho Apollona ![]()
Nejdřív jsem měla vysněný PP GT3 a šel sakra rychle z domu, jízda hrozná, prcek vyklepaný, chlap nadával jak špaček ![]()
Pořídila jsem Apollona a musím říct, komfort pro dítě nesrovnatelný a to je pro mne hlavní. Je lehký, proto i s neotočnými kolečky se s ním jede dobře.
S Hoco zkušenosti nemám, ale myslím že to bude taky dobrý kočárek ![]()
ahoj
máme Hoco Tornado trojkolku, ale co jsem koukala, lůžka jsou stejná asi u všech HOCO — nevím jak Patron, ale tady je ta vložná taška fakt úzká
dlouhá by i byla, ale va fusaku s větším dítěte, je tam jak sardinka ![]()
za mě, navštívit prodejny, porovnat, popř přeměřit a vybrat ten s větším lůžkem
(podle ohlasů tady jsou oba kočárky kvalitní - já s konstrukcí Hoca žádný problém nemám, je fakt skvělý, masivní kočárek)
Taky máme patron apollon alux a je to bytelný kočárek
Vypadá pořád jako nový, projede vším, je prostorný, zkrátka u nás spokojenost
Ten druhý kočárek neznám.