Patrová POSTEL/postele ne úplně nad sebou

685
20.9.06 11:19

Patrová POSTEL/postele ne úplně nad sebou

Ahoj,
chtěla bych vás poprosit o radu. Nemáme zrovna velký dětský pokojíček a protože čekáme druhé miminko, zvažujeme jejich spaní. Nejlepší bude na patrovkách, resp. na postelích, které jsou v různé výšce, ale ne přímo nad sebou (dávají se do rohu pokoje a pod tou vyšší je třeba stůl nebo nějaké odkládají prostory). Slyšela jsem, že existují postele, kde ta vyšší má schůdky, které slouží zároveň jako šuplíčky a podobné vychytávky.

Máte s tím někdo zkušenost? Na Internetu po zadání patrových postelí moc odkazů nevyjede, možná se jim říká jinak?

Díky,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
374
20.9.06 11:28

postele

Ahojky ,asi bych zkusila nějaké studia ,myslím ,kde dělají postele na míru .Mě se jednou líbilo v bydlení je hra tam dělali postele pro 3 děti ,taky do rohu s tím ,že 2 postele byli nahoře a v rohu odkládací prostor a ta spodní byla dole pod nima i dole v rohu vznikl ukládací prostor myslím že tam byli poličky .Taky to budem ted ke konci roku řešit ,pro 3 dítka pokojik cca 13m .Taky v rohu ,ale trochu jinak tak že pod postelema se vejde jedna šatní skřín a pod druhou stolek s tv+postel pro nejmladší holčičku .

Taky mě zajímají nápady jak nejvíc ušetřit místo .
Majdalenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
20.9.06 11:47

Zkus kouknout na www.domestav.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.9.06 12:49

Ahoj, my máme ložnici s postelí s ůložným prostorem od téhle firmy: http://vestl.cz/. Jsou fajn a udělají v podstatě cokoliv si vymyslíš… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lau
248
20.9.06 15:07

Ahoj.

Díky za odkazy. Zatím čekáme první mimčo, ale časem budeme potřebovat 2 dětičky také nacpat do jednoho pokojíčku, takže inspiraci sbíráme už teď.

A jenom poznámečka k tomu, co napsala SARAH3. Já jsem si do ložnice vymyslela taky postel se spoustou úložného prostoru, manžel (truhlář) jí udělal přesně podle toho, co jsem chtěla a je to děsný hybrid a potvora velká, ze které se špatně slézá. Takže radím, abyste si to pořádně rozmyslely. Sice mám přesně to, co jsem si vymyslela, ale spokojená nejsem. Zkuste se na potřeby podívat i z jiného úhlu a zkusit hledat další řešení. Třeba se nikam nedostanete, ale třeba vás napadne něco mnohem lepšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
20.9.06 15:33

Jak už tady bylo zmíněno , zkusila bych domestav nebo ještě lepší f. Gazel. Obě značky dělají doplňky ve formě skříní , komod, šuplíků, poliček , polohovacích židlí a stolů. U těchto patrových postelí, ale pozor protože jsou vyšší než klasické patrové palandy, takže se nevejdou do klasického bytu s výškou stropů 2,6 m.
My jsme kupovali nakonec od Gazel a to z toho důvodu ,že se dala koupit pouze jedna postel se zábranou a zbytek nástavby na palandu dokoupit kdykoliv později . Nechtěla jsem mít někde kus druhé postele 2 roky ve sklepě.
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401