patrové postele pro dětičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
76
21.1.08 14:23

patrové postele pro dětičky

Ahojte maminky,

mám dotaz ohledně patrové postele v dětském pokojíčku. Plánujeme na léto, že děti dáme dohromady do pokojíčku. Zatím tam přebývá pouze starší syn (3r.) na klasické dětské posteli, ale za půl roku by tam mohla jít i dcera, které v té době bude rok a půl (zatím je s námi v ložnici). Starší syn bude spát nahoře, ale mám strach, aby se neskulil dolů i přes zábranu a hlavně jak to bude dělat v noci, když bude chtít jít do ložnice za námi - dělá to tak teď a nevím, jestli v rozespalém stavu zvládne žebřík na posteli, aby si nepolámal nohy, ruce.
Máte nějaké zkušenosti s pobytem dětí na patrovce?

Díky
Kamila a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
21.1.08 14:42

Ahoj,

mame patrovou postel Kura z Ikea a dcera tam spi uz pul roku bez problemu. Taky jsem mela strach ale…schody nemame original, ale je to takova skrinka udelana schodovym typem, takze po ni sleze v pohode i polospici. Horni zabrana jsou takove nebesa, takze i kdyz se hodne stehuje, jeste nespadla dolu.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
25.1.08 13:14

Teriku,
můžu Tě poprosit o info, jestli je ta Kura postel proměnlivá co se týče té jedné plné strany? Našla jsem, že žebřík se dá dát doprava nebo doleva, ale vždycky je ta plná strana vpravo.
Prostě mě zajímá, jestli se ta strana se žebříkem (přístupová) dá dát z obou stran postele.

Kamilo,
na klasicky vysokou palandu je Tvůj (i můj :lol: ) Matěj podle mě ještě malinkej. My chceme koupit jen zvýšenou, ale spíš pořád pátrám, jakou a kde, ale to je jiná. Nicméně zvýšená nevyřeší prostor, ale kluci budou mít aspoň prima bunkr a pak tam můžou mít úložný prostor na hračky, které zase v pokoji uvolní místo na druhou postýlku. K té vyvýšené budeme mít schodové police, takže pro něj bude bezpečné lézt tam a zpět. Na žebřík to ještě nevidím a už vůbec ne z té vyšší palandy. Co se týče skulení dolů, toho bych se nebála, teda aspoň pokud ji nepřeleze úmyslně. Spíš na ty noční návštěvy to nebude. Já počítám s tím, že až buou kluci spát spolu, nebudou už k nám chodit.

Jo a taky pokud máte nižší stropy (klasika ak do 2,5 metru, tak se spaní na palandě moc nedoporučuje, protože je tam moc teplý vzduch. Vůbec se palanda doporučuje až v krajním případě,kdy je pokojíček hodně malý.
Děkuji M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kalich
1.4.10 21:45

Vážené maminky, omlouvám se za trochu té reklamy, ale domnívám se, že je to k tématu: http://patranaspani.vyrobce.cz/
Ahoj Honza

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný