Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@martina.se píše:
@1simona1 chovam pavoučky.. klidně uvítám nového
Tebe bych nechtěla za kamarádku a kdyby jo tak bych tě nikdy nenavštívila
![]()
můj známej chová tarantuli a nikdy jsem u něj nebyla ![]()
@Janichka to, že jsou palmy pěstované ve skleníku nic nevylučuje. Známej si dovezl sklípkana v botě v batohu až z brazílie
prošel rentgenema, kontrolama, vše v cajku. Že tam má breberu zjistil až když vyndal boty, šup je do botníku, druhý den otevřel a málem ho ranila mrtvice, bo na něj čučel pavouk
oni jsou mršky, bez žrádla vydrží klíďo pár měsíců, takže zase tak nemožné to není ![]()
@martina.se Přijď k nám, ve tři ráno při krmení mi jeden velkej lezl po zdi, nemohla jsem mimino odložit, řvalo by. Tak jsem přemýšlela, jestli neexistuje něco jako svazek levandule (nebo čeho) do šatníku proti molům, tak něco takového, aby se ke mně nestěhovali pavouci.
@1simona1 simTě, kdo přijde, ani neví
pokud to sama neřeknu.. Přivedl mě k tomu přítel, já se jich štítila.. teď jich máme jen 8, něco nám pomřelo stářím a tak, po dovolené jdeme rozšiřovat chov… ![]()
@martina.se píše:
@Janichka to, že jsou palmy pěstované ve skleníku nic nevylučuje. Známej si dovezl sklípkana v botě v batohu až z brazílieprošel rentgenema, kontrolama, vše v cajku. Že tam má breberu zjistil až když vyndal boty, šup je do botníku, druhý den otevřel a málem ho ranila mrtvice, bo na něj čučel pavouk
oni jsou mršky, bez žrádla vydrží klíďo pár měsíců, takže zase tak nemožné to není
to by byla moje smrt,
![]()
@martina.se píše:
@1simona1 simTě, kdo přijde, ani nevípokud to sama neřeknu.. Přivedl mě k tomu přítel, já se jich štítila.. teď jich máme jen 8, něco nám pomřelo stářím a tak, po dovolené jdeme rozšiřovat chov…
jen 8
, jako kde je chováš, v rohu stěny nebo v akvárku?? brrr ![]()
@danyk neexistuje
ono každej pavouk má rád jiné místo, nedá se to udělat, že je mít nebudeš.. u nás jsou ty normální taky, zalezou ná dovnitř oknem.. ale zase chytaj hmyz, to je dobrý, né ![]()
@1simona1 píše:
jen 8![]()
![]()
, jako kde je chováš, v rohu stěny nebo v akvárku?? brrr
Každý má svoje terárko, společně jsou ve stěně (policový systém, každý svůj kutloch).. Mívali jsme 15 plus asi 1000 mláďat, teď je to fakt málo
Jinak jsou ještě za sklem (ty police zasklený), většina hodně jedovatá, tak pojistka kvůli dítku).
@martina.se píše:
Každý má svoje terárko, společně jsou ve stěně (policový systém, každý svůj kutloch).. Mívali jsme 15 plus asi 1000 mláďat, teď je to fakt máloJinak jsou ještě za sklem (ty police zasklený), většina hodně jedovatá, tak pojistka kvůli dítku).
1000
a jedovaté?
![]()
chraň mě před tebu
![]()
@martina.se Mně je z toho tak hrozně špatně, že bych to chtěla vidět. Nemáš fotku toho tvýho odchovu? ![]()
@martina.se mamka teda říkala, že nemjí rádi (asi myslela obyčejný český pavouky) tiskařskou čerň, takže ať si dám noviny třeba do krabic s dětskýma nepoužívanýma oblečkama anebo k rezervním peřinám. To je škoda, kdyby třeba neměli rádi nějaký bylinky, hned bych si obstarala. Předstva, že mi ve spaní ťape třeba po hlavě, brrr.
@martina.se píše:
Každý má svoje terárko, společně jsou ve stěně (policový systém, každý svůj kutloch).. Mívali jsme 15 plus asi 1000 mláďat, teď je to fakt máloJinak jsou ještě za sklem (ty police zasklený), většina hodně jedovatá, tak pojistka kvůli dítku).
Ty vole…
@1simona1 na emimino je nacpat neumim.. jo, jedovatý jsou všichni, záleží na velikosti, druhu (stromoví jsou jedovatější)… máme extra jeduli, ta je pod zámkem.. a už mlčim, tohle je OT. Každopádně ať se zakladatelce povede ho vypudit ![]()
@Loll píše:Žádné fotky, safra, se kouknu a už nikdy neusnu
@martina.se Mně je z toho tak hrozně špatně, že bych to chtěla vidět. Nemáš fotku toho tvýho odchovu?