Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@verjanku
já je máčím jednou týdně přes noc a jsou nádherné. Tak dej do lavoru plnýho vody květináč, ten naplnit přes noc vodou a když pavouk vyleze, spadne do lavoru a utopí se tam. Jestli má ty vzduchový bubliny vyčkávala bych, jak dlouho mu asi zásoba vydrží?
![]()
Omlouvám se milovnicím pavouků ![]()
@martina.se píše:
Každý má svoje terárko, společně jsou ve stěně (policový systém, každý svůj kutloch).. Mívali jsme 15 plus asi 1000 mláďat, teď je to fakt máloJinak jsou ještě za sklem (ty police zasklený), většina hodně jedovatá, tak pojistka kvůli dítku).
Hele tak přemýšlím, jestli by ti admini neměli zamezit přístup
při tolika obludách se bojím i jen tvého nicku
![]()
Holky, že se nestydíte, dávat fotky pavouků na diskuzi arachnofobičky!!!
![]()
Vyděsily jste mě tak, že jsem volala manželovi a s tím, že pokud mě má rád, vezme dnes milou orchidej do Globusu, ať mu ji vymění, nebo vrátí peníze. Ještě tam bude nějaké hnízdo, fuj!
@verjanku Zkus ještě tu vodu, třeba hnusnák vyleze. Máš doma Biolit? Já skoro v každý místnosti
a když něco hubím, mám v každý ruce jeden.
Takže kytku do vany, sprchu a biolit do rukou a udoláš ho!
@Loll
Biolit nemám, ale já se kácím při pohledu na lezoucího pavouka, to by neklaplo ![]()
@verjanku píše:
@Loll
Biolit nemám, ale já se kácím při pohledu na lezoucího pavouka, to by neklaplo
Tak v tom případě okamžitě vyšoupni kytku na parapet za okno a už se k ní nepřibližuj. ![]()
Já si pamatuju, jak nám kdysi na wc lezl po podlaze megahnusák, ale opravdu hnusnej, velkej, černej, chlupatej a já na něj v rychlosti jen hodila mísu a zavřela dveře. Celý den jsme nechodili na wc, dokud nedojel muž a tu tarantuli nezlikvidoval. Mísu jsem pak taky vyhodila. ![]()
@Loll píše:
Tak v tom případě okamžitě vyšoupni kytku na parapet za okno a už se k ní nepřibližuj.
Já si pamatuju, jak nám kdysi na wc lezl po podlaze megahnusák, ale opravdu hnusnej, velkej, černej, chlupatej a já na něj v rychlosti jen hodila mísu a zavřela dveře. Celý den jsme nechodili na wc, dokud nedojel muž a tu tarantuli nezlikvidoval. Mísu jsem pak taky vyhodila.
Jj, já běžně jako dítě budila rodiče, nebo na prázdninách babičku, když jsem šla v noci na wc a byl tam pavouk. Teď budím manžela a když jedeme na víkend k jeho rodičům, tak volám manželovu maminku, aby pavouky likvidovala
, díkybohu si na to už všichni zvykli a berou mě i s touto fobií ![]()
( Nejhorší teda vždy bylo, že babička pavouky vynášela ven a ti se samozřejmě vraceli - ona měla takové ty velké, černé, tlusté, chlupaté, velké jako dětská dlaň, fuj!)
Haha a v práci jsme jednou měli pavouka na sesterně nad pracovním stolem, kde jsem měla jít něco nachystat…to jsem si zavolala paní uklízečku, aby ho zabila, ona ještě větší poseroutka než já, tak jsme ho tam společně vraždily mopem, taky sranda, potom jeho mrtvolku vítězoslavně vynášela na mopu, nataženým před sebou přes celé oddělení
![]()
Až budeš tu orchidku sprchovat, tak dewj bacha na to, aby ti nenatekla voda do srdíčka listů, pak by ti chcípla ![]()
Naší sestřenici se stalo to samé, měla novou orchidei, namočila kořenový bal do kyblu s vodou a vylezl z tama pavouk velikosti nehtu u palce s tenkýma dlouhýma nožičkama. Prý to bylo na infarkt. Naštěstí tam byl její otec, ten ho nabral do sklenice od tatarky a odnesl nějakému známému. Prý nebyl jedovatý. Mojí tchýni se to stalo taky že měla nějakýho menšího pavouka v kořenu orchideje, taky to zjistila až když kytku namočila do vody a pavouček vylezl. Hádám tedy že to bude celkem rozšířený.
@papavlinka33
My ho máme s krátkýma nohama a strašně chlupatého
, dnes pojede do Globusu, sprchování fakt nedám, aby ještě zdrhnul… ![]()