Koupily byste to jorkšírkovi?

2
25.7.12 13:19

Koupily byste to jorkšírkovi?

Ahoj, narazila jsem na tenhle vak

http://www.kampet-shop.cz/…vetle-modry/

už delší dobu hledám něco podobného, protože když jdeme na procházku s dětmi a pejsanem, tak je to fakt náročné a pomohlo by mi ho dát do toho vaku a jít. Co myslíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
25.7.12 13:23

Jaký je rozdíl mezi tímhle tím a jinou taškou na psy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
25.7.12 13:25

@marthina Nekoupila, je to jen na jedno rameno a i jorkšír se pronese… Já mám kapsu, která se dává na břicho a je na obě ramena (taková obdoba nosítka pro dítě) a je super, akorát jsem ji koupila někde na výstavě, takže odkaz nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
25.7.12 13:26

Podle mě se to líp nosí pánečkovi/paničce, protože to nemá rovné dno jak tašky a tím pádem to neodstává od těla. Taky to má delší ucho. Zas na druhou stranu díky absenci pevného rovného dna si nedovedu představit, jak pohodlné to musí být tomu psovi. Co takhle pořídit si spíš vak na děti a psa nechat na vodítku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
25.7.12 13:29

@Kapaz O pohodlí pro psa bych se nemála, ta naše kapsa taky nemá pevné dno a spokojeně v ní naše pesová jezdila 2 dny se mnou na lyžích… a moc si to užívala, ošklivě se koukala, že už zase má chvilku běhat po svých :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.7.12 13:29
@Kapaz píše:
Podle mě se to líp nosí pánečkovi/paničce, protože to nemá rovné dno jak tašky a tím pádem to neodstává od těla. Taky to má delší ucho. Zas na druhou stranu díky absenci pevného rovného dna si nedovedu představit, jak pohodlné to musí být tomu psovi. Co takhle pořídit si spíš vak na děti a psa nechat na vodítku? :mrgreen:

syn má 2 roky a nevydrží v klidu, takže jeho držet musím, dcerka má rok a je v kočárku, takže s dětmi to jinak vyřešit nejde, proto musím vyřešit psa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
25.7.12 13:30

@j.a.n.i1 No tak taky po sněhu, kdo by si v tom rousal pacičky, že jo? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
25.7.12 13:37

@marthina tady má jedna maminka psa vyřešeného tak, že je naučený nastoupit do košíku pod kočárkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
25.7.12 13:45

Já si myslím, že je to zbytečný. My máme teda normální tašku, ale nepoužíváme. Chodí normálně na vodítku nebo i bez. už celkem poslouchá :-) a když to nemá to pevné dno, tak si myslím, že to moc pohodlné pro psíka nebude…

• Citovat
  • Upravit
6263
25.7.12 13:49

Musela jsem obcas nosit mopse, a ten se uz celkem pronese. Mela jsem kapsu na bricho a popruhy pres obe ramena. Pevne dno to nemelo, pes byl spokojeny. Nicmene ja bych psa hodila do kocaru k diteti :oops:, klidne v jeho vlastni tasce. Jedno dite za ruku, druhe v kocare, psa na rameni- je toho dost, snazila bych se to zjednodusit.
Ale jestli ti to noseni projde optimalni, tak taska mi prijde v pohode :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.7.12 13:53

Měli jsme něco hodně podobného a náš Bobiš v tom vydržel asi tak dvě minuty. Takže jsem nakonec stejně vždycky nesla prázný vak a šmatlala za psem… Určitě je i pravda, že bez pevného dna je to pro pejska nepohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
25.7.12 13:55

@marthina Tak sem se ti nejdřív ušklíbla, že to jsou starosti, ale hned mě to přešlo. Já mám zlaťačku, chodíme na procházky, vždycky se hrozně těší a tahá za vodítko. Došlo mi, že až půjdeme ven, nevím jak po té silnici projdeme. Budu mít jí a k tomu kočár pro dvojčata, takže to bude mazec :roll:
Jinak se mi líbí ten nápad, naučit ho jezdit v košíku pod kočárkem, ale to u nás nehrozí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
25.7.12 13:56

Mám hafáka připnutého na vodítku ke kočáru, sem tam ho pustím, když jdu do obchodu zaleze pod kočár. ideální a nepronese se :P :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3642
25.7.12 14:12

Ahojky tazatelko, tak jak už tu bylo psáno, tak já bych do takové tašky taky nešla…jsem zastáncem pevného dna…můj názor vyjádřila přesně @Kapaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
25.7.12 14:17

Marthina a zkoušela jsi už pejska nosit v nějaké tašce? Vydrží v ní?
Myslím, že ten vak je super a vůbec nevadí, že nemá dno, naopak. Pesan se v něm stulí a připadá si jako v náruči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný