Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobré ráno, chtěla jsem se zeptat naší dceři spadl pavouk za skříň a ona odmítá vstoupit do pokoje.
Nevíte někdo jak ho máme dostat pryč? ![]()
taky bych tam nešla…
Jinak než skříň odstavit od zdi asi těžko ![]()
Jak je dcera stara? Pokud mensi, nastrikala bych za skrin nejaky sprej (klidne vodu s tea tree olejem) a tvrdila, ze ho to zabilo ![]()
@bara728 odsunout skříň a vysát ho.. to platilo na mě.. taky jsem strašpytel. Vždy jsem stála mamce za zády a dívala se, jestli ho opravdu vysala. ![]()
@hani28 tak asi to dopadne jak u nás.. vystěhovat všechen nábytek vše poumyvat a vše vysát..
to musela mamka dělat když ho nemohla najít.
@Lizatko15 píše:
@hani28 tak asi to dopadne jak u nás.. vystěhovat všechen nábytek vše poumyvat a vše vysát..to musela mamka dělat když ho nemohla najít.
Tak to jsi mela dobre
mne taky rodice zabijeli pavouky, ale aby kvuli nich stehovali nabytek, to ne ![]()
Po dobu svého života (nejčastěji ve spánku) průměrný člověk sní 70 kusů hmyzu a 10 pavouků…ale tohle dceři neříkej ![]()
@hani28 já jsem chytla vždy takový záchvat že jim nic jiného nezbylo.. seděla jsem až před domem a odmítala jít domů. Mohli mě tahat jak chtěli a nic
. Teď už vím že pavouk „nic“ není ale taky se bojím ![]()
@Malaga asi začnu spávat s rouškou.. ale každý den vysávám a žádného pavouka jsem v ložnici nenašla
snad tu žádný není