Bolest zad dcerky

12
12.7.17 13:25

Bolest zad dcerky

Ahoj, dceru (12) dnes ráno začala pobolívat záda v oblasti ledvin. Prý to není bolest, ale jakoby tlačení nebo něco takového. Teplotu naměřila 37,2. Nevím jestli to mám nějak hrotit. Také nevím, jestli to nemůže být psychické, jelikož si pokaždé něco přečte a pak je z toho akorát vystresovaná. Posledně si přečetla o otravě muchomůrkou zelenou (měli jsme k obědu dršťkovou z hlívy) kde údajně popisovali, že mají selhat ledviny. Člověk se jí v tom snaží zabránit, aby si něco četla, ale tak ona se prosté bojí. :( Prosím o radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2997
12.7.17 13:31
@Aneta A. píše:
Ahoj, dceru (12) dnes ráno začala pobolívat záda v oblasti ledvin. Prý to není bolest, ale jakoby tlačení nebo něco takového. Teplotu naměřila 37,2. Nevím jestli to mám nějak hrotit. Také nevím, jestli to nemůže být psychické, jelikož si pokaždé něco přečte a pak je z toho akorát vystresovaná. Posledně si přečetla o otravě muchomůrkou zelenou (měli jsme k obědu dršťkovou z hlívy) kde údajně popisovali, že mají selhat ledviny. Člověk se jí v tom snaží zabránit, aby si něco četla, ale tak ona se prosté bojí. :( Prosím o radu.

může mít zánět, nedoprovází jí časté močení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.7.17 13:45

@freeport v tomhle ohledu ji už moc nekontroluji. Myslím, ale, že nechodí nějak výrazně často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
12.7.17 13:49
@Aneta A. píše:
@freeport v tomhle ohledu ji už moc nekontroluji. Myslím, ale, že nechodí nějak výrazně často.

Tak když už tak čte projevy nemocí, dala bych jí přečíst projevy zánětu močového ústrojí, jestli se v tom najde. Zvýšená teplota a bolest v okolí ledvin by tomu odpovídaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.7.17 13:57

@freeport Děkuju, určitě to vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
12.7.17 14:03
@Aneta A. píše:
@freeport Děkuju, určitě to vyzkouším.

Jinak já jsem zažívala něco obdobného, když dcera nastoupila jako žákyňka zdravotní školy do nemocnice. To byly diagnózy!! Naštěstí už jí to přešlo. Držím palečky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.7.17 14:13

@freeport Moc děkuju! :srdce: Z příznaků si našla jenom již zmíněnou teplotu a bolest zad. Takže počkáme do zítra. Jenom by mě zajímalo, kde by to mohla chytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
12.7.17 14:14

Když mě boleli ledviny a měl jsem zánět, tak jsem byl i hodně vyslábly, pořád jsem jen spal a měl jsem problém vstát ze sedu, ne kvůli bolesti, ale kvůli slabosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
12.7.17 14:17
@Aneta A. píše:
@freeport Moc děkuju! :srdce: Z příznaků si našla jenom již zmíněnou teplotu a bolest zad. Takže počkáme do zítra. Jenom by mě zajímalo, kde by to mohla chytit.

jako lusknutí prstem! Je to hodně častý zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
12.7.17 16:00
@Aneta A. píše:

Ježiš. :zed: Tak zánět močových cest je docela běžné onemocnění. Přenáší ho bakterie E. coli. Bakterie se do močového ústrojí dostane z konečníku přes hráz do močové trubice i přes dodržování hygienických pravidel. Příčiny vzniku jsou i například velká a dlouhodobá konzumace tučných ostrých jídel, sladkého, mléčných výrobků nebo kyselinotvorných potravin. Sezení na studeném, pobyt v mokrých plavkách, stres…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.7.17 17:03

@Mefag-r Děkuju. Ty příčiny by i dávaly smysl! Je mi blbé, že o tom moc nevím. :nevim: Nemohla se třeba jenom nachladit?

Příspěvek upraven 12.07.17 v 17:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
12.7.17 17:07

@Aneta A. Mohla sedět na studeném, nebo i z mokrého oblečení. Nicméně bych zašla k lékaři a zanesla mu ranní moč na kultivaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.7.17 17:09

@Mefag-r Dobře, děkuju. Je pravda, že jsme včera zmokli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí