Pavouk v šatně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4928
16.2.22 23:07

Výše zmíněný biolit na pavouky fakt funguje - skoro zázračně ve srovnání s jinými repelenty. Používám ho na některá místa preventivně. Nejsem z toho úplně nadšená, raději bych se obešla bez podobných sajrajtů, ale bohužel jsem jeden z těch poserů, kteří pavouky nesnesou. Pokoutníky, jmenovitě. Johany mi nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
16.2.22 23:12
@Bábrdl píše:
Co je pavouk Johana?

Pepík. Tak tomu říkáme my. Johanu jsem pochytila až po letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16392
16.2.22 23:20

Rekla bych, že jsem ho chytla a vyhodila ven. Já je doma chytám a když je prima kousek velikosti roháče, všem ho ukážu a jdeme ho zabydlet jinam. :lol: Snažím se svůj strach nepředávat dál. Chodila bych koukat do šatny a načapala bych ho, chytla do sklenice nebo …, on časem vyleze, chce to zkoušet. :kytka: A také se pavouků bojím. Včera jeden vylezl z látky, ze které jsem chtěla šít. Brr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
16.2.22 23:20
@MrsNorris píše:
Výše zmíněný biolit na pavouky fakt funguje - skoro zázračně ve srovnání s jinými repelenty. Používám ho na některá místa preventivně. Nejsem z toho úplně nadšená, raději bych se obešla bez podobných sajrajtů, ale bohužel jsem jeden z těch poserů, kteří pavouky nesnesou. Pokoutníky, jmenovitě. Johany mi nevadí.

Taky nemůžu pokoutníky. Proto si doma pěstuju ty třesavky, protože je likvidujou a ty vydejchám. :lol: Horší je, že tu máme strašníky dalmátské a to je jak pět pavouků ve frontě. :? :cert: Na ty jsou asi i třesavky krátké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16392
16.2.22 23:22

@MrsNorris pokoutníci jsou děsiví. Minulý týden se mi podařilo chytit fakt velikého. A to znamená, že tam se mnou žil celou zimu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16392
16.2.22 23:23
@Fíková píše:
Taky nemůžu pokoutníky. Proto si doma pěstuju ty třesavky, protože je likvidujou a ty vydejchám. :lol: Horší je, že tu máme strašníky dalmátské a to je jak pět pavouků ve frontě. :? :cert: Na ty jsou asi i třesavky krátké.

Tak jsem si šla googlit třesavku, v domnění, že je to kytka… no a máme je doma taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
16.2.22 23:26
@tulipán píše:
Tak jsem si šla googlit třesavku, v domnění, že je to kytka… no a máme je doma taky.
:mrgreen: Já jim říkám technopavouk, jak se vždycky rozvibrujou, když mají pocit ohrožení. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16392
16.2.22 23:43
@Fíková píše: :mrgreen: Já jim říkám technopavouk, jak se vždycky rozvibrujou, když mají pocit ohrožení. :lol:

To je roztomilé, musím se na to zaměřit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.22 00:00

To by byla moje smrt :roll: úplně dceru chápu… Představa, že si například oblékám bundu a v rukávu bych našla tuhle „krasavici“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.22 00:04
@tulipán píše:
Rekla bych, že jsem ho chytla a vyhodila ven. Já je doma chytám a když je prima kousek velikosti roháče, všem ho ukážu a jdeme ho zabydlet jinam. :lol: Snažím se svůj strach nepředávat dál. Chodila bych koukat do šatny a načapala bych ho, chytla do sklenice nebo…, on časem vyleze, chce to zkoušet. :kytka: A také se pavouků bojím. Včera jeden vylezl z látky, ze které jsem chtěla šít. Brr.

Do jaké sklenice?? :D já bych to botou ve chvíli naprostého záchvatu adrenalinu, ubila k smrti :lol: :lol: nebo ještě nastrikat sprejem proti pavoukům… A nebo, kdybych přecenila své síly, tak by začalo hysterické jeceni na přítele, ať okamžitě tu osminohou svini zabije :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
17.2.22 00:06

Teda tahne mi na pade a ze se pavoukovci sekáčovi rika Johana nebo tresavka slysim prvne :mrgreen:

Ja bych nasla nejaky maly cerny cucek z ponozek např a vyfotila to a dceři rekla, ze jsem pavouka nasla, zabila a vyhodila…a vyfotila si to, aby to videla a byla klidná…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
17.2.22 00:08
@Barevné klubíčko píše:
Do jaké sklenice?? :D já bych to botou ve chvíli naprostého záchvatu adrenalinu, ubila k smrti :lol: :lol: nebo ještě nastrikat sprejem proti pavoukům… A nebo, kdybych přecenila své síly, tak by začalo hysterické jeceni na přítele, ať okamžitě tu osminohou svini zabije :lol: :lol:

Pamatuju si tu na diskusi, kdy dotyčný psal, ze mu nájemnice rozbila v koupelne dve velkoformátové dlaždice na zdi, protoze zabíjela pavouka kladívkem :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21593
17.2.22 00:29
@Midaku píše:
No já ji naprosto chápu, pavouků se hrozně bojím. Je dobrá, že si to oblečení sama. vyndala a šatnu vymetla, to já bych nedala. Vždy čekám na manžela :mrgreen: najdete spolu na netu nějaký blviny, co jakože pomáhají proti pavoukum, dejte to do té šatny, proveďte očisty rituál…cokoliv, co jí psychicky pomůže a čemu sama uvěří, že to bude ok. Ale já bych teda měla slušný psycho v hlavě, kdybych si našla pavouka ve skříni, fakt ji chápu, neměj ji to za zlé a snaž se ji pochopit a pomoct ji to překonat.

na podzim se pavouci radi stahuji do domu. Neni tutiz dobre nechavat otevrene okno na vetrani, protoze to je pozvanka.

Je tomu uz par let, sedim si takto na posteli a brouzdam internet, kdyz v tom jsem slysela, jak neco spadlo na plovoucku. Byl to dost hlasity a zretely zvuk. Nikde ale nic nebylo, tak jsem si myslela, ze to asi strelila podlaha nebo ja nevim. Po nejake chvilce jsem v perifernim videni zahledla pohyb. Po koberci bezel proti me posteli pavouk GIGANTICKYCH rozmeru. Neco tak nechutne obrovskeho jsem v nasich zemepisnych sirkach nikdy nevidela. Ja se pavouku jinak nebojim, jsou mi jedno. Tento me vydesil. Hrabla jsem po telefonu a zavolala manzelovi, co mam delat. Byla jsem napul hystericka. Manzel radil, at si dojdu do kuchyne pro hrnek, nebo jeste lepe odmerku, at ho vidim a priklopim ho tim. Skocila jsem do kuchyne teda pro odmerku a kdyz jsem se vratila, pavouk nikde.

No holky, co vam budu povidat. V pokoji jsem mela takovou tu klasickou valendu, ta se neda odsunout a ze bych nahledla pod ni, jestli ten pavouk je tam. Ostatne, i kdyby nebyl pod posteli, spat s timhle v mistnosti bych nedala. Byla jsem lehce hystericka, manzel se mne snazil uklidnit, ale co delat, ze jo. No po asi hodine se pavouk objevil zase na koberci. Diky bohu. Popadla jsem odmerku a zaklopila ho. Ani nevim, jak se mi to povedlo, ta vec behala jako blesk. Nohy mel tak velke, ze se sotva pod odmerku vlezl. Jenze co ted? Manzel navrhoval pod odmerku vsunout papir, nebo staniol, abych ho mohla vynest ven, jenze ono bylo uz notne po pulnoci a ja totalne unavena, nechtelo se mi to resit, tak jsem si sla lehnout s tim, ze pavouk stejne nema jak vylezt, tak to poresim rano.

CHYBA! Pavouk se snazil najit cestu ven a v tichu noci jsem stale slysela, jak nozickou skrabe o odmerku. U toho se usinalo uplne bombasticky. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.22 00:58
@warita píše:
na podzim se pavouci radi stahuji do domu. Neni tutiz dobre nechavat otevrene okno na vetrani, protoze to je pozvanka.

Je tomu uz par let, sedim si takto na posteli a brouzdam internet, kdyz v tom jsem slysela, jak neco spadlo na plovoucku. Byl to dost hlasity a zretely zvuk. Nikde ale nic nebylo, tak jsem si myslela, ze to asi strelila podlaha nebo ja nevim. Po nejake chvilce jsem v perifernim videni zahledla pohyb. Po koberci bezel proti me posteli pavouk GIGANTICKYCH rozmeru. Neco tak nechutne obrovskeho jsem v nasich zemepisnych sirkach nikdy nevidela. Ja se pavouku jinak nebojim, jsou mi jedno. Tento me vydesil. Hrabla jsem po telefonu a zavolala manzelovi, co mam delat. Byla jsem napul hystericka. Manzel radil, at si dojdu do kuchyne pro hrnek, nebo jeste lepe odmerku, at ho vidim a priklopim ho tim. Skocila jsem do kuchyne teda pro odmerku a kdyz jsem se vratila, pavouk nikde.

No holky, co vam budu povidat. V pokoji jsem mela takovou tu klasickou valendu, ta se neda odsunout a ze bych nahledla pod ni, jestli ten pavouk je tam. Ostatne, i kdyby nebyl pod posteli, spat s timhle v mistnosti bych nedala. Byla jsem lehce hystericka, manzel se mne snazil uklidnit, ale co delat, ze jo. No po asi hodine se pavouk objevil zase na koberci. Diky bohu. Popadla jsem odmerku a zaklopila ho. Ani nevim, jak se mi to povedlo, ta vec behala jako blesk. Nohy mel tak velke, ze se sotva pod odmerku vlezl. Jenze co ted? Manzel navrhoval pod odmerku vsunout papir, nebo staniol, abych ho mohla vynest ven, jenze ono bylo uz notne po pulnoci a ja totalne unavena, nechtelo se mi to resit, tak jsem si sla lehnout s tim, ze pavouk stejne nema jak vylezt, tak to poresim rano.

CHYBA! Pavouk se snazil najit cestu ven a v tichu noci jsem stale slysela, jak nozickou skrabe o odmerku. U toho se usinalo uplne bombasticky. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: to by byla moje smrt… Ničím bych to nedokázala priklopit, to je nad mé síly :lol: ale stala se mi podobná věc. Když jsem ještě bydlela u rodičů a večer jsem seděla na posteli pod střešním oknem. Bylo léto, takže okno naplno otevřené. V pokoji šero, jen já seděla s notebookem na klíně. A najednou, stejně jak ty, slyším plesknutí o podlahu :lol: jsem myslela, že nějaká můra… Ale nedalo mi to, zvedla jsem se, rozsvítila… No infarkt se o mě málem pokusil :lol: :lol: na podlaze se otáčel kolem dokola (asi zraněný z pádu) obří černý pavouk :lol: no… Začalo hysterické jeceni, schody jsem brala po třech a řvala na svého otce, AT OKAMŽITĚ TU SVINI ZABIJE, NEBO SE ZÍTRA STEHUJI PRYČ :mrgreen: :mrgreen: tys mi to svým příběhem úplně připomněla… Ale respekt, já jsem se na víc než hysterický záchvat nemohla, natož to priklapet nějakou odmerkou a pak spát při zvuku škrábání :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
17.2.22 03:20

@Petra890 Asi bych řekla, že malý pavouk je v pohodě a vlastně jí oblečení chrání, pokud by se tam objevili moli, pavouk si na nich pochutná a oblečení neutrpí škodu. Prostě hrála bych to na fakt, že lepší mít jednoho chránícího pavouka v šatně, než bezpočet jiné havěti, která na rozdíl od toho pavouka, škodí. Ale že jestli jí to tak moc vadí, tak koupíte sprej na hmyz a šatna se pořádně vystříká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný