Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nechápu čeho bojíte? Je to jenom pavouk. Jsme v ČR a tady žádná transformace na Spidermana fakt nehrozí.
A že má nohy.? I lidí máj nohy a co?
Vážně si myslíte že takový malí nic otevzlre hubu plnou zubů jako predátor a ukousne vah hlavu u sami zadele? Znovu jsme v ČR
@Anonymní píše:
Nechápu čeho bojíte? Je to jenom pavouk. Jsme v ČR a tady žádná transformace na Spidermana fakt nehrozí.
Vážně si myslíte že takový malí nic otevzlre hubu plnou zubů jako predátor a ukousne vah hlavu u sami zadele? Znovu jsme v ČR
Vůbec nemáte tušení, co umí taková arachnofobie. To není normální stav.
@pletiplot píše:
Vůbec nemáte tušení, co umí taková arachnofobie. To není normální stav.
Jenže spousta lidí žádnou nemá. Jen dělá hystericky scénu. To je ten problém. ![]()
@Anonymní píše:
A ja zas nechapu proc používáš anonym u příspěvku, kde anonym vubec neni potreba @admin
@Anonymní píše:
Pavouci jsou pěkně hnusní. Alespoň na chuť. Před pár lety mi jich pár nalezlo na jídlo a nevšiml jsem si, že jsem přikousl i pavouka. Pamatuju si tu nahořklou chuť dodnes. Takže také nechci, aby mi lezli úplně všude, alespoň to jídlo by mohli vynechat.
Narazil jsem na zajímavé video, při kterém jsem si vzpomněl na tuto diskusi, tak dávám odkaz ![]()
Taky máme doma problém s pavoukama. Jsou hrozně nešikovní ve výberu lapacích míst. A i když vím, že vydrží bez úlovku dlouho, tak… dá mi docela práci je zásobovat dostatkem much, co se ještě hejbou, aby je to nalákalo.
@pletiplot diky, uz mi to bylo vysvětleno pred rokem