Pavouk v šatně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
6.2.23 18:49

@pletiplot diky, uz mi to bylo vysvětleno pred rokem

• Citovat
  • Upravit
7223
6.2.23 18:56

Nechápu čeho bojíte? Je to jenom pavouk. Jsme v ČR a tady žádná transformace na Spidermana fakt nehrozí.
A že má nohy.? I lidí máj nohy a co?
Vážně si myslíte že takový malí nic otevzlre hubu plnou zubů jako predátor a ukousne vah hlavu u sami zadele? Znovu jsme v ČR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
6.2.23 19:02
@Anonymní píše:
Nechápu čeho bojíte? Je to jenom pavouk. Jsme v ČR a tady žádná transformace na Spidermana fakt nehrozí.
Vážně si myslíte že takový malí nic otevzlre hubu plnou zubů jako predátor a ukousne vah hlavu u sami zadele? Znovu jsme v ČR

Vůbec nemáte tušení, co umí taková arachnofobie. To není normální stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9652
6.2.23 19:05

-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.23 19:06
@pletiplot píše:
Vůbec nemáte tušení, co umí taková arachnofobie. To není normální stav.

Jenže spousta lidí žádnou nemá. Jen dělá hystericky scénu. To je ten problém. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
6.2.23 19:08
@Anonymní píše:

A ja zas nechapu proc používáš anonym u příspěvku, kde anonym vubec neni potreba @admin

• Citovat
  • Upravit
Janli
6.2.23 19:08
@Hanka1 píše:
A ja zas nechapu proc používáš anonym u příspěvku, kde anonym vubec neni potreba @admin

Páč se stydí sám za sebe a má důvod….. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7887
6.2.23 19:48
@Anonymní píše:

Pavouci jsou pěkně hnusní. Alespoň na chuť. Před pár lety mi jich pár nalezlo na jídlo a nevšiml jsem si, že jsem přikousl i pavouka. Pamatuju si tu nahořklou chuť dodnes. Takže také nechci, aby mi lezli úplně všude, alespoň to jídlo by mohli vynechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
23.6.23 11:55

Narazil jsem na zajímavé video, při kterém jsem si vzpomněl na tuto diskusi, tak dávám odkaz :)

https://musisvidet.cz/…vouk-k-obedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11364
23.6.23 11:58

Babouk v šatně? To je špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
23.6.23 12:02

Taky máme doma problém s pavoukama. Jsou hrozně nešikovní ve výberu lapacích míst. A i když vím, že vydrží bez úlovku dlouho, tak… dá mi docela práci je zásobovat dostatkem much, co se ještě hejbou, aby je to nalákalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný