PayPal, AlertPay

Anonymní
17.4.12 15:32

paypal, alertpay

Ahoj mamky, nemá někdo z vás zkušenost s tímto výplatním systémem ????
Dělám přez net a výplata se má posílat přez alertpay nebo paypal a nemám vůbec potuchy jak to funguje a co to vlastně je????
 Děuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonym3
17.4.12 19:09

Je to úplně jednoduché, jsou to internetové peněženky které se používají pro online transakce. Stačí si zajet na jejich stránky a založit si nový profil, zadat pravidvé údaje. Zkušenosti mám pouze s alertpay

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.12 22:06
@Anonym3 píše:
Je to úplně jednoduché, jsou to internetové peněženky které se používají pro online transakce. Stačí si zajet na jejich stránky a založit si nový profil, zadat pravidvé údaje. Zkušenosti mám pouze s alertpay

takže se tam zaregistruju a pak mi přijdou peníze na můj účet????
A ja je to zabezpečeno?? Myslím aby mi někdo nevybral ten můj :think:

• Citovat
  • Upravit
17013
2.10.12 20:17

Jak si udělám paypal, když nemám pevnou linku? :think: A za jak dlouho je pak paypal aktivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
2.10.12 20:42
@monika32 píše:
Jak si udělám paypal, když nemám pevnou linku? :think: A za jak dlouho je pak paypal aktivní?

Tak já nevím, ale když jsem si dělala registraci na paypal, tak ani nevím, že by po mně pevnou linku chtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
2.10.12 20:43
@monika32 píše:

A jinak je tedy aktivní po potvrzení přes odkaz na emailu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
2.10.12 20:53

No chce to pevnou linku :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
2.10.12 20:53
@Vertiline píše:
A jinak je tedy aktivní po potvrzení přes odkaz na emailu.

A za jak dlouho je možné přes něj platit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
2.10.12 21:00
@monika32 píše:
No chce to pevnou linku :nevim: :nevim: :nevim:

A kde přesně? hned při registraci? Já tam zadávala jen mobil… No, když to jakoby spáruješ s platební kartou, tak můžeš platit asi ihned. Já ho mám, ale ještě jsem s ním neplatila, ale předpokládám, že mužeš platit ihned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
2.10.12 21:13
@Vertiline píše:
A kde přesně? hned při registraci? Já tam zadávala jen mobil… No, když to jakoby spáruješ s platební kartou, tak můžeš platit asi ihned. Já ho mám, ale ještě jsem s ním neplatila, ale předpokládám, že mužeš platit ihned…

Jojo, hned při registraci :think: mobil tam nejde zadat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.10.12 21:26
@monika32 píše:
Jojo, hned při registraci :think: mobil tam nejde zadat :zed:

ja mam u PP dva ucty a nikde jsem nezadaval pevnou linku..proste misto pevne tam dej to mobilni cislo, nebo tam proste neco napis.
Me se teda za x let nestalo, ze bych neco resila telefonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
2.10.12 22:07
@Taminka píše:
ja mam u PP dva ucty a nikde jsem nezadaval pevnou linku..proste misto pevne tam dej to mobilni cislo, nebo tam proste neco napis.
Me se teda za x let nestalo, ze bych neco resila telefonem.

Přesně tak. taky jsem tam dala mobil a normálně mi to vzalo. Když někde chtějí jen pevnou linku, tak je to tam většinou i přesně napsaný u kolonek pro telefon a pak přímo pro mobil. Tady stačí dát číslo, který prostě máš, ať je to pevná, nebo mobil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.10.12 22:12

Tak jsem se na tu registraci ted divala a je tam JEN phone number, takze je absolutne jedno, jake cislo tam das :nevim: Takze fakt nevim, kde mas tu pevnou linku :think:
Home phone je dotazovan POUZE u business account

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
3.10.12 06:15
@Taminka píše:
Tak jsem se na tu registraci ted divala a je tam JEN phone number, takze je absolutne jedno, jake cislo tam das :nevim: Takze fakt nevim, kde mas tu pevnou linku :think:
Home phone je dotazovan POUZE u business account

No to je sice pěkné, ale jak se tam zadá mobil, píše to, že je číslo ve špatném formátu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
3.10.12 07:25

Tak dneska mi to mobil vzalo, tak nevím, co s tím včera bylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie