Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to úplně jednoduché, jsou to internetové peněženky které se používají pro online transakce. Stačí si zajet na jejich stránky a založit si nový profil, zadat pravidvé údaje. Zkušenosti mám pouze s alertpay
@Anonym3 píše:
Je to úplně jednoduché, jsou to internetové peněženky které se používají pro online transakce. Stačí si zajet na jejich stránky a založit si nový profil, zadat pravidvé údaje. Zkušenosti mám pouze s alertpay
takže se tam zaregistruju a pak mi přijdou peníze na můj účet????
A ja je to zabezpečeno?? Myslím aby mi někdo nevybral ten můj ![]()
Jak si udělám paypal, když nemám pevnou linku?
A za jak dlouho je pak paypal aktivní?
@monika32 píše:
Jak si udělám paypal, když nemám pevnou linku?A za jak dlouho je pak paypal aktivní?
Tak já nevím, ale když jsem si dělala registraci na paypal, tak ani nevím, že by po mně pevnou linku chtěli.
@monika32 píše:
Jak si udělám paypal, když nemám pevnou linku?A za jak dlouho je pak paypal aktivní?
A jinak je tedy aktivní po potvrzení přes odkaz na emailu.
@Vertiline píše:
A jinak je tedy aktivní po potvrzení přes odkaz na emailu.
A za jak dlouho je možné přes něj platit? ![]()
@monika32 píše:
No chce to pevnou linku![]()
![]()
A kde přesně? hned při registraci? Já tam zadávala jen mobil… No, když to jakoby spáruješ s platební kartou, tak můžeš platit asi ihned. Já ho mám, ale ještě jsem s ním neplatila, ale předpokládám, že mužeš platit ihned…
@Vertiline píše:
A kde přesně? hned při registraci? Já tam zadávala jen mobil… No, když to jakoby spáruješ s platební kartou, tak můžeš platit asi ihned. Já ho mám, ale ještě jsem s ním neplatila, ale předpokládám, že mužeš platit ihned…
Jojo, hned při registraci
mobil tam nejde zadat ![]()
@monika32 píše:
Jojo, hned při registracimobil tam nejde zadat
ja mam u PP dva ucty a nikde jsem nezadaval pevnou linku..proste misto pevne tam dej to mobilni cislo, nebo tam proste neco napis.
Me se teda za x let nestalo, ze bych neco resila telefonem.
@Taminka píše:
ja mam u PP dva ucty a nikde jsem nezadaval pevnou linku..proste misto pevne tam dej to mobilni cislo, nebo tam proste neco napis.
Me se teda za x let nestalo, ze bych neco resila telefonem.
Přesně tak. taky jsem tam dala mobil a normálně mi to vzalo. Když někde chtějí jen pevnou linku, tak je to tam většinou i přesně napsaný u kolonek pro telefon a pak přímo pro mobil. Tady stačí dát číslo, který prostě máš, ať je to pevná, nebo mobil…
Tak jsem se na tu registraci ted divala a je tam JEN phone number, takze je absolutne jedno, jake cislo tam das
Takze fakt nevim, kde mas tu pevnou linku ![]()
Home phone je dotazovan POUZE u business account
@Taminka píše:
Tak jsem se na tu registraci ted divala a je tam JEN phone number, takze je absolutne jedno, jake cislo tam dasTakze fakt nevim, kde mas tu pevnou linku
Home phone je dotazovan POUZE u business account
No to je sice pěkné, ale jak se tam zadá mobil, píše to, že je číslo ve špatném formátu ![]()
Tak dneska mi to mobil vzalo, tak nevím, co s tím včera bylo ![]()
Ahoj mamky, nemá někdo z vás zkušenost s tímto výplatním systémem ????
Dělám přez net a výplata se má posílat přez alertpay nebo paypal a nemám vůbec potuchy jak to funguje a co to vlastně je????
Děuji