PCO a lazně nebo léčba

108
8.3.16 15:20

PCO a lazně nebo léčba

Ahoj holky jelikož jsou všechny diskuze na tohle tema stare rozhodla jsem se zalozit novou chtěla bych jestli by se nekdo nepodelil o zkusenosti nebo zda se i pres PCO nekomu zadarilo otehotnet s manzelem se snazime uz 4 roky a porad nic podstoupili jsme uz nekolik IUI a 2 IVF veskere vysetreni a porad nic na Clostylbegyt nereaguju a uz jsem s nervama fakt v haji vim ze to tomu taky moc neprida ale je to stresujici ted uvazuju jeste nad laznema mate nekdo zkusenost ze by tohle treba pomohlo? Popripadne ktere jsou lepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4692
8.3.16 15:29

@evkaa7 Byla jsem na tom podobně jako ty. V lázních jsem byla dvakrát, pokaždé ve frantovkách a uplně super hlavně na psychiku. Sice nám to nepomohlo k těhotenství, ale já si krásně odpočinula po psych. stránce. Takže pokud máš možnost, určitě jeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
8.3.16 15:29

Ja mam PCOS, absolutne jsem nereagovala n zadnou lecbu, nakonec jsem odlozila snazeni na dobu neurcitou, zmenila praci a po 3mesich prirozene otehotnela. (Po 5letech snazeni) Ted mam 3mesicni dvojcatka:) pokud ti pojistovna lazne schvali tal urcite jed do Frantiskovejch.. ja sama zkusenost nemam, ale kolem me mam zeny ktere tam byli a pak otehotneli. Drzim palce at se co nejdriv poradi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
8.3.16 16:00

@evkaa7
Ahoj, já mám také PCO se vsim co k tomu patří a nenávidím to, hlavně tu pleť, je to katastrofa, o neplodnosti nemluvě. Nam se zadarilo na 3 IVF, lázně jsem měla napsane, díky tehu už jsem nestihla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
8.3.16 16:20

Taky mám PCO, do lázní bych určitě jela:) my se snažili teda,,jen" rok a půl..za tu dobu jsem neměla ani jedny samovolné měsíčky a ani ovulaci.. zkoušela jsem čínskou medicínu a nic.. měla jsem nasazené hormony a nic..(teda po dobu užívání MS chodila) hned další měsíc ale zase nic.. pak jsem dali na 5 měsíců pauzu s tím, že pak přijdu, domluvíme operaci na drilling vaječníků..byla jsem objednaná na 3.8 na předoperační vyšetření.. v jedné poradně mi ještě poradili ať zkusím Sarapie mensis Plus, olej z pupalky..přidala jsem si k tomu ještě gynex..a chodila na pravidelné procházky, min na půl hodiny.. tahle,,kůra" stačila 2 měsíce..v červenci jsem měla svoji první ovulaci po dlooouhé době a toho 3.8 jsem zjistila, že už na operaci nemusím:))) teď jsem už ve 36tt:) Hlavu vzhůru! PCO není úplná neplodnost..! :srdce: užijte si lázně, vypusťte všechny starosti a užívejte si lásku partnera:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
8.3.16 17:13

Ja mam taky pcos. clostylbegyt byl nanic. prvni ET taky nanic. ale odesla jsem ze stresujici prace do o neco mene stresujici prace, pred druhou stimulaci na ET odjela do lazni a zafungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
8.3.16 20:00

@jakalm divala jsem se na ten sarapis ale ten nesmim jsem alergicka na vceli produkty gynex uzivam i kyselinu listovou pak jsem si nechala namichat i specialni caje ale na Clostylbegyt jsem taky vubec nereagovala leto si chci uzit zatim jen tak ze pojedem na dovcu a nebudem to resit a pak ty lazne pry si muzu vybrat bud klimkovice nebo ty frantiskovy tak spus zjistuji kdo ma jake zkusenosti a co je lepsi kazda rada dobra uhradila @Irinka0210 a lazne vam proplatila cele pojistovna nebo jste si museli doplacet neco sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
8.3.16 20:05

@evkaa7 A neco na zpusob nosifolu jsi dlouhodobe zkousela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
8.3.16 20:05

@evkaa7 zkus i ten olej z pupalky..to si myslím, že bylo to co mi hlavně pomohlo.. je prospěšný na cyklus a navíc na cholesterol..a ten je u pco taky problémový..:))
Já na hormony taky vubec nic no:(( akorát jsem byla zavodněná… a operaci jste nezkoušeli?? ta prý taky dost pomáhá..
Lázně ti neporadím já zatím nikde nebyla..ale určitě ti někdo řekne kde je to nejlepší:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
8.3.16 20:43

@Cuddy Nosifol jsem zkousela 2 roky v kuse to je prvni co me doporucovali at piju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
8.3.16 20:45

@jakalm zkusim ten olejicek zy to uz nic nedam operaci nevim jakou myslis delali me jen pruchodnost vejcovodu jinak jsem nic nepodstupovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
8.3.16 20:53

@evkaa7 určitě ho zkus:)) děla se pri pco drilling vajecniků.. U toho ti,,oskrabou" tu vrstvu z povrchu a pomůžou vajíčkum ven.. Mrkni na internetu;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
8.3.16 21:10

@evkaa7 Také mám PCO. Zkoušeli jsme 3X časovany styk s clostylbegytem a pregnylem, nebyla téměř žádná reakce. Pak jsme zkoušeli 2X IUI, neúspěšně. 1X Ivf úspěšně, ale hned v 6.tt jsem potratila. Z CAR nás poslali na imunologii, kde mi zjistili protilátky proti vajíčkům a doporučili při dalším IVF kortikoidy. Dali jsme si asi tři měsíce pauzu, kdy jsem užívala Inofolic, začala jsem běhat a MS začala sama chodit. Zkusili jsme třetí IUI s kortikoidy, vyrostl mi pouze jeden folikul a v druhém vaječníku 5cm velká cysta. Od začátku jsem si byla jistá, že tentokrát to opravdu nemůže vyjít. No a co si myslíš? Vyšlo. A teď už mám 7 měsíční princeznu.

Jen pozor ❗ Nosifol se u PCO nedoporučuje, protože obsahuje fruktózu.
U PCO se doporučuje pít Inofolic.
A do lázní bych určitě jela. Taky jsem o nich uvažovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
9.3.16 20:12

Ten drilling je zajimavy slysim o tom poprve a divim se ze me to nikdo nenabidl ani se o tom nezminili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
9.3.16 20:21

@evkaa7 jj slyšela jsem na to chvalu:) také se divím u mě to teda bylo první o čem jsme mluvili..teda po hormonech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí