PCOS menstruace řešení

Anonymní
17.2.23 13:29

Pcos menstruace řešení

Prosím o radu mám pcos brala sem hormony momentálně sem 12 měsícu bez hormonů menstruaci sem dostávala každý měsíc jenže teď už druhý měsíc se my stalo to že sem krvácela i mimo ms minuli měsíc to trvalo jen 3 dny což byla slabá ms momentálně mám zase slabou ms ta trvá 5 den tak se chci zeptat má to cenu řešit když momentálně neplánují miminko moc se my nelíbý ty hormony když to jen potlačí simptomy a nevyléči to prosím o radu, zkušenot moc děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
401
17.2.23 14:00

Já jsem to měla hodně podobně (tak mám PCOS) a dokud jsem neplánovala děti, moc jsem to neřešila, ale dneska si říkám, že jsem měla. Jednou mi pak doktorka musela nasadit něco, co funguje jako antikoncepce i když už jsem se snažila otěhotnět a to jsem si říkala, že kdybych to byla začala řešit dřív, nemusela jsem se tímhle zdržovat.
hormonů bych se nebála, však to jsou ty hormony co by v těle normálně měly být, ne? Já jsem jednu dobu i měla pocit, že mi pomáhají, abych byla taková vyrovnanější, klidnější - že ty prášky jsou trochu schopné vykompenzovat ty skoky co PCOS dělá.
Ale to je můj pohled :)

jo a jenom drobnost - nelíbí by asi mělo být měký i na konci - ale chápu, překlep ;) já občas napíšu takovou pravopisnou koninu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.23 16:14

Já po hormonech hodně přibrala častá únava a strašně chutě na jídlo snížené libido a strašné bolesti břicha prsou takže to moc nepřispělo jen tím že sem měla menstruaci ale stejně my chodila o 10 až 14 dnů opožděně

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa