Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Ahoj přišla jsem do kontaktu s nakaženým, ale je málo míst na pcr testy, takže jsem objednaná až na 9.den po kontaktu s pozitivním. Kdybych měla být pozitivní, pozná to ten test i po takové době nebo ne? Protože by mě štvalo kdybych byla pozitivní, ale ten 9. den už negativní a neměla bych certifikát o prodělané nemoci. Je prostě málo míst a někam 100km dalako jezdit nechci. Děkuju
Nevíte někdo prosím?
Pozná. Ale když budeš pozitivní až 9. den, budeš doma v podstatě 3 týdny. Odkud jsi, našla jsem místa na úterý i na čtvrtek.
@Havlova píše:
Pozná. Ale když budeš pozitivní až 9. den, budeš doma v podstatě 3 týdny. Odkud jsi, našla jsem místa na úterý i na čtvrtek.
Ja v Praze i na zitra, ale ja jsem ten typ, co kvuli tomu klidně tech 100km pojede. Jak kvuli terminu, tak kvuli zpusobu odberu.
Bohužel Prahu nemám moc blízko. Termín mám na pátek. Prostě budu asi doma dýl, jde mi hlavně o to aby to ten test poznal i takhle dýl v případě pozitivity ![]()
Pátek mám 9.den od kontaktu, ono je už asi jedno jestli budu doma o 2-3dny dýl než kdybych šla tak jak bych měla. Jen teda doufám, že pokud budu pozitivní, test to odhalí, ať mám ten certifikát!! ![]()
Ahoj, zajímá mě jestli nevíte jak dlouho průměrně po covidu může vyjít pcr „falešně“ pozitivní? kvůli mrtvému viru ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímá mě jestli nevíte jak dlouho průměrně po covidu může vyjít pcr „falešně“ pozitivní? kvůli mrtvému viru
to ti to 2× nestačilo? Stejně je to individuální
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímá mě jestli nevíte jak dlouho průměrně po covidu může vyjít pcr „falešně“ pozitivní? kvůli mrtvému viru
V tomto případě místo PCR testu doporučuji IQ test ![]()