Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Překvapilo mě, že zde ještě není diskuze o tomto pořadu, i když včera začala už 3. série. Sledujete nebo sledovaly jste? Mně se to celkem líbí, hezká inspirace na recepty, jen mě překvapilo, že to byl cca hodinový pořad.
Zrovna jsme s manželem dokoukali
mam ten porad rada, jsou to normální lidé, kteří jsou na sebe příjemní a zrovna z dnešního dílu zkusím vytvořit ten pistaciovy chlebicek ![]()
@aiwwa píše:
Fandím tomu mlaďochovi.
Já asi taky. Ale trošku byl uražený, když jen náznak kritiky jeho kokosek. ![]()
@MartinaIrena píše:
Já asi taky. Ale trošku byl uražený, když jen náznak kritiky jeho kokosek.
Nojo, mladý a neklidný. ![]()
Taky jsme koukaly. Zatím takové nemastné neslané, ale to rozjezdy bývají. Oceňuji, že si pomáhají.
Jinak jsem zkoukla ještě i Buchty na neděli a taky tam měli zajímavé tipy. Sacher teda nezaujal, ale dort Esterházy vypadal výborně.
@Havlova píše:
Taky jsme koukaly. Zatím takové nemastné neslané, ale to rozjezdy bývají. Oceňuji, že si pomáhají.
To říkala dcera, že se jí taky líbilo
@Havlova tak mně se právě líbí, že se nehádají a příjemné je, že si i pomáhají. Ale je vidět, že nervozita hraje prim. Doma si to vyzkouší v klidu a tady pod časovým rámcem je vidět, že jsou hodně nervózní.
Ale recepty zajímavé. I ty kokosky. Pekly jste je některá v této podobě? Já jsem je takto viděla tedy jen v cukrárně, ale nezkoušela jsem je. Znám je klasické vánoční kokosky.
@MartinaIrena já ještě nevím, komu. Ještě se moc neprojevili. Uvidím v dalších dílech.
@Tony02 píše:
Ale recepty zajímavé. I ty kokosky. Pekly jste je některá v této podobě? Já jsem je takto viděla tedy jen v cukrárně, ale nezkoušela jsem je. Znám je klasické vánoční kokosky.
Tak i v minulých dílech delali treba likerove spicky, coz neni zadna domaci klasika.
Kokosky se mi libily, ja jsme vzdy nadsena, ze neco upecu, ale pak rychle zapomenu ![]()