Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Ploskutáček píše: Více
Ja tedy Mirku sleduju na sítích a co tam tvoří mi nepřijde tak zajímavé, jako od Maršálka.
Ale to je asi osobní dojem jen. Jakoze nevadi mi, ale je to takové malo moderní no.
Sleduju moc ráda a dala jsem si rovnou všechny řady, je to taková hrozně fajn kulisa a na iVysílání jsou všechny ![]()
Ze všech nejsympatičtější mi byla právě Mirka v první sérii. Misa mi nevadí, ale Mirka měla pro mě prostě šmrnc.
Taky si někdo píšete recepty a plánujete, co zkusíte, nebo jste něco zkoušeli? ![]()
Ta první a třetí výzva dnes pro mě byla úplně zaměnitelná - furt dokolečka chleba s pomazánkou
Obzvlášť, když někteří si s tím svým portrétem nedali moc práce. Spousta, velká spousta chlebů…
Eliščiny vlasy už prý hýbou sociálními sítěmi
U nás už mají děti své oblíbence, syn Martina a dcera Anežku. Já zatím nevím, tito dva se mi taky líbí, ale kromě nich ještě Alena, Denisa a Lenka
Vojta - přiznám se, že chybět mi nebude, jeho projev byl na mě až moc afektovaný ![]()
@Rhian píše: Více
Mně se to dneska líbilo moc, slané pečení mně oslovuje mnohem víc než sladké
z těch trhacích chlebů určitě něco vyzkouším. ![]()
@Michelle_M píše: Více
Jo plastiková Eliška to za ty rozpuštěné vlasy schytává hodně. Už jsem na to taky narazila.
Souhlas. Moc podobne, hlavne kdyz prislo na chleby. Teatrální mezihry od moderátorů mě nebavi vubec. Nejak mi tahle rada nesedi tolik jako předchozí, ale porad na to koukat budu ![]()
Elišky vlasy me taky dost vadi, hlavne pak nechapu, ze nosi rukavice. Jinak je sice trochu umělá, ale velmi šikovná a trochu ji fandím. Vic Denise a Anežce, i Martinovi.
@Sonmi píše: Více
Ani se nedivím, v pár záběrech je vyloženě máchala v tom, co připravovala
Ale všimly jste si, co dneska udělal Martin s tou špičkou při plnění kornoutků krémem? Olízl a plnil dál, to bylo teda taky hodně nechutný
Stejně jak když Lenka v minulém díle plácala tu rozteklou jahodovou pěnu na dort holýma rukama, to teda taky nevím, jestli bych úplně chtěla jíst ![]()
No přesně, taky jsem myslela na to, že to přeci budou jíst jiní. Ale aspoň je vidět, že jsou fakt amatérští cukráři ![]()
@Sonmi píše: Více
Taky určitě nějaký vyzkouším až bude příležitost. Minulý víkend jsme s dcerou dělaly tu malovanou roládu, na tu jsem úplně zapomněla. Tak si dcera udělala srdickovou
ani jsem nestíhla vyfotit, jen se zaprasilo ![]()
A je vám jasné, že to tam ČT dala schválně?
X hodin materiálu a oni si zrovna vyberou daný záběr, proč asi?
![]()
Super porad, jeden z mala co me bavi..dozvim se spoustu zajimavych veci. Srdecni zalezitost byly pro me sodo chlebicky, pradeda cukrar je delal a byly skvela, akourat u nj bybyly ctverce ale mely tvar chlebicku. ![]()