Peče celá země

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13975
6.1.26 18:07
@Ploskutáček píše: Více

Ja tedy Mirku sleduju na sítích a co tam tvoří mi nepřijde tak zajímavé, jako od Maršálka. :D Ale to je asi osobní dojem jen. Jakoze nevadi mi, ale je to takové malo moderní no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
17.1.26 21:16

Sleduju moc ráda a dala jsem si rovnou všechny řady, je to taková hrozně fajn kulisa a na iVysílání jsou všechny :)

Ze všech nejsympatičtější mi byla právě Mirka v první sérii. Misa mi nevadí, ale Mirka měla pro mě prostě šmrnc.

Taky si někdo píšete recepty a plánujete, co zkusíte, nebo jste něco zkoušeli? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14631
17.1.26 23:32

Ta první a třetí výzva dnes pro mě byla úplně zaměnitelná - furt dokolečka chleba s pomazánkou :D Obzvlášť, když někteří si s tím svým portrétem nedali moc práce. Spousta, velká spousta chlebů… :lol: Eliščiny vlasy už prý hýbou sociálními sítěmi :lol: U nás už mají děti své oblíbence, syn Martina a dcera Anežku. Já zatím nevím, tito dva se mi taky líbí, ale kromě nich ještě Alena, Denisa a Lenka :D Vojta - přiznám se, že chybět mi nebude, jeho projev byl na mě až moc afektovaný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7938
17.1.26 23:42
@Rhian píše: Více

Mně se to dneska líbilo moc, slané pečení mně oslovuje mnohem víc než sladké :) z těch trhacích chlebů určitě něco vyzkouším. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7938
17.1.26 23:44
@Michelle_M píše: Více

Jo plastiková Eliška to za ty rozpuštěné vlasy schytává hodně. Už jsem na to taky narazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13975
17.1.26 23:51

Souhlas. Moc podobne, hlavne kdyz prislo na chleby. Teatrální mezihry od moderátorů mě nebavi vubec. Nejak mi tahle rada nesedi tolik jako předchozí, ale porad na to koukat budu :)
Elišky vlasy me taky dost vadi, hlavne pak nechapu, ze nosi rukavice. Jinak je sice trochu umělá, ale velmi šikovná a trochu ji fandím. Vic Denise a Anežce, i Martinovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8668
17.1.26 23:52
@Sonmi píše: Více

Ani se nedivím, v pár záběrech je vyloženě máchala v tom, co připravovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14631
18.1.26 00:14

Ale všimly jste si, co dneska udělal Martin s tou špičkou při plnění kornoutků krémem? Olízl a plnil dál, to bylo teda taky hodně nechutný :poblion: Stejně jak když Lenka v minulém díle plácala tu rozteklou jahodovou pěnu na dort holýma rukama, to teda taky nevím, jestli bych úplně chtěla jíst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13975
18.1.26 07:42

No přesně, taky jsem myslela na to, že to přeci budou jíst jiní. Ale aspoň je vidět, že jsou fakt amatérští cukráři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22918
18.1.26 07:54
@Sonmi píše: Více

Taky určitě nějaký vyzkouším až bude příležitost. Minulý víkend jsme s dcerou dělaly tu malovanou roládu, na tu jsem úplně zapomněla. Tak si dcera udělala srdickovou :D ani jsem nestíhla vyfotit, jen se zaprasilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
18.1.26 07:57

@lucynka25 to je krasny :srdce: taky se na ni chystam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8567
18.1.26 08:14

A je vám jasné, že to tam ČT dala schválně? :lol: X hodin materiálu a oni si zrovna vyberou daný záběr, proč asi? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12627
18.1.26 08:46

Super porad, jeden z mala co me bavi..dozvim se spoustu zajimavych veci. Srdecni zalezitost byly pro me sodo chlebicky, pradeda cukrar je delal a byly skvela, akourat u nj bybyly ctverce ale mely tvar chlebicku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí