Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Tony02 píše:
@Havlova tak mně se právě líbí, že se nehádají a příjemné je, že si i pomáhají. Ale je vidět, že nervozita hraje prim. Doma si to vyzkouší v klidu a tady pod časovým rámcem je vidět, že jsou hodně nervózní.
Presne, to bude tim sladkym, maji nervy obalene cukrem, takze je vse takove domacke a pohodove.
@MartinaIrena píše:
Jinak jsem zkoukla ještě i Buchty na neděli a taky tam měli zajímavé tipy. Sacher teda nezaujal, ale dort Esterházy vypadal výborně.
Buchty po ránu opakují, vyšla i kniha. Dort Esterházy jsem zkoušela už vloni a super 👍
Dívám se už od první řady a moc se mi to líbí. Ráda peču, ale před kamerou bych měla obrovskou trému. V první řadě mi ale neseděla cukrářka Van Gils Slavíková, a tak jsem ráda, že je zde už podruhé Míša Landová. Pepu Maršálka a moderátory mám ráda a myslím si, že je to fajn. Soutěžícím ale nezávidím, že jsou pod tlakem a stresem. Já vím, kdyby nechtěli, nepřihlásí se, ale poznají hodně brzy, že to není pečení doma, ale před kamerou a v omezeném čase. Já bych nemohla, stres mám dost velký. Ale klobouk dolů před mini, kdo skončí mezi 12 nejlepšími a jdou před kamery. I když hned v prvním díle někdo vypadne, už se i tak dostal mezi nejlepší a je to výhra. Pořad mě moc baví
@Adulinka186 píše:
Dívám se už od první řady a moc se mi to líbí. Ráda peču, ale před kamerou bych měla obrovskou trému. V první řadě mi ale neseděla cukrářka Van Gils Slavíková, a tak jsem ráda, že je zde už podruhé Míša Landová. Pepu Maršálka a moderátory mám ráda a myslím si, že je to fajn. Soutěžícím ale nezávidím, že jsou pod tlakem a stresem. Já vím, kdyby nechtěli, nepřihlásí se, ale poznají hodně brzy, že to není pečení doma, ale před kamerou a v omezeném čase. Já bych nemohla, stres mám dost velký. Ale klobouk dolů před mini, kdo skončí mezi 12 nejlepšími a jdou před kamery. I když hned v prvním díle někdo vypadne, už se i tak dostal mezi nejlepší a je to výhra. Pořad mě moc baví
Já měla raději Mirku.
Tak jsem teď četla názory na internetu, že sobotní díl byl divný, už je z toho důvodu, že tam nebyla porodkyně. Nejdřív byla, pak nebyla, pak byla… Jaký na to máte názor vy? Ale recepty byly hezké, bylo to něco jiného, že pečení „nasladko“.
@Tony02 píše:
Tak jsem teď četla názory na internetu, že sobotní díl byl divný, už je z toho důvodu, že tam nebyla porodkyně. Nejdřív byla, pak nebyla, pak byla… Jaký na to máte názor vy? Ale recepty byly hezké, bylo to něco jiného, že pečení „nasladko“.
Tak oni to natáčejí víc dní. Asi ji bylo blbě, to se může stát. Dorty naslano byly super. Zdobený chleby, nevím, to mě moc nezaujalo.
@aiwwa ano, vím, že se natáčí více dnů. Jen jsem to myslela tak, že si stěžovali lidé na jiném diskuzních fórech.
A už jsi něco z receptů vyzkoušela?
@Tony02 píše:
@aiwwa ano, vím, že se natáčí více dnů. Jen jsem to myslela tak, že si stěžovali lidé na jiném diskuzních fórech.
A už jsi něco z receptů vyzkoušela?
Ne, to vůbec. Ani to nemám v plánu. ![]()
@smile_xxx píše:
Já taky. Tady ta paní je taková nemastná neslaná. A Maršálka vyloženě nemám ráda, ale tady má scénář, kterého se drží, tak ho zkousnu.
Konečne niekto komu Maršálek nesedí. Ja ho tiež nejak nemusím, hlavne po konci druhej série.
Dívala som sa na viacero verzií. Pôvodnú britskú, NZ, Austrália, Slovensko. Ale úplne najradšej mám profesionálov, to je iný hukot a vybuchnúť môžu aj tí najlepší.
Taky koukáme, celá rodina
zatím mě baví všichni, favorita nemáme.
Tak já jsem si pustila schválne i Slovensko a nějak mi přijde, že jsou tam šikovnější. A mají super moderátora, který to komentuje. Ale i naši jsou šikovní, zatím nemám favorita.