Peče celá země

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11416
18.1.26 09:08
@smile_xxx píše: Více

Slanost mě nudí, takže jsem přepínal na zprávy z kongresu ODS. Sakra, kdy bude ten Schwarzwald?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.1.26 09:25
@Lily-of-the-valley píše: Více

Všimla jsem si toho už dřív, zdobící špičku olízl pokaždé, když ji zvedl od výrobku. Bylo to v minulém (nebo předminulém?) díle. Byl teda v pozadí, když byl záběr na soutěžícího u stolu před ním… :poblion: Achjo.

Já i doma, když ochutnávám, nikdy nevrátím olíznutou lžičku zpět do mísy… Vždycky beru čistou. A tady někteří olíznou třeba vařečku a pokračují s ní dál.

Jinak se dívám moc ráda, soutěžící jsou sympatičtí… Favorita ještě nemám, to se ještě vybarví časem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13824
18.1.26 09:28
@Ryanee píše: Více

A tak to já doma neřeším, jediny co, tak bych neolízla třeba lžíci od marmelády a vratit ji zpátky, aby tam nebyla plíseň pak. Ale když dělám recept na doma pro nás, tak klidně oblíznu, však pusu si dáme taky :D když dělám něco na akci, tak jsem mnohem hygieničtější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11416
18.1.26 10:08
@Ryanee píše: Více

Ryanee, já myslím, že všem dělají při každým natáčecím dni testy na covid, černej kašel, výtěry, měří jim teplotu a tak. Mě ale spíš zajímá jiná věc (soutěžící s nudlí bych vykopl, ještě mi naprskají na Koptíka):

1. Jak se natáčí? Vím, že soutěžící říkali, že si berou dovolenou, ale mě to zajímá logisticky. Předpokladám, že celou sérii natočí naráz, natáčení probíhá od května do června.
  1. Asi se ty dva měsíce netýkají jen samotného natáčení, ale i castingů. Nicméně mě napadlo, co je se soutěžícíma: to si na dva týdny všichni zaplatí soutěžící ubytko v okolních hotelích a penzionech, nebo dojíždí na každý natáčecí den z místa svého bydliště, což je ale blbost asi. No, pointa tohohle bodu je v tom, že si tak na 10 dní musí soutěžicí překopat svůj život.

A protože jsem prasácký hovado, tak jsem si tuhle reality šou přejmenoval na oplzlý název. Ale koukám na to rád, uklidňují mě ty barvy, krásný, pastelový, je to meditace. A včera mě ještě napadlo, co se stane s těma upečenýma věcma? Sežerou to soutěžící mezi sebou? Nebo štáb? Včera mě Landová nazrala u těch kornoutků, takovejch 15 fešáků u každýho a ona vždycky ochutná na špičku vidličky. Naprostá neúcta k jídlu. Kdyby si u každýho soutěžícího pořádně kousla, nimra jedna. Omlouvám se, trochu jsem se rozohnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
18.1.26 10:14
@Ploskutáček píše: Více

Ve slovenské verzi říkali, že pečou vždy o víkendu, což odpovídá těm 3 úkolům (osobní a technická výzva v jeden den, kreativní den druhy). A pak zase odjíždí domů. Ubytování měli blízko toho stanu, kde pekli.
Upečené výrobky sní soutěžící, štáb (není jich tam málo), popř si to vezmou domů - nikde to neprodávají, nedávají cizím lidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11416
18.1.26 10:20
@izabe píše: Více

Dík moc, to je ale dost opruz jezdit pokaždý domů, já myslel, že tam zůstávají v okolí soutěžicí po hotelích po celou dobu natáčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
18.1.26 10:29

Pro některé ano, ale zase pokud si nemůžou vzít v práci volno, je to pro ně lepší. Plus ještě mají ten pracovní týden na to natrénovat na další kolo.
Např na tom Slovensku měli jeden díl cestovatelský. Na konci posledního kola si (zbyly jen ženy) losovaly zemi a měly si za ten pracovní týden nastudovat, jaké jídlo je pro danou zemi typické a zkusit si to doma upéct - dokumentovaly to na domácím videu. No a pak v tom daném kole to pekly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11416
18.1.26 10:41
@izabe píše: Více

Aha, dík, to jsem vůbec nevěděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7911
18.1.26 13:13

Sežere to štáb. Ty kornoutky včera jsem jim taky záviděla, jak na sladký moc nejsem, tak tohle vypadalo super. Jednoduchý, nepřekombinovaný. :palec:
Jinak přiznám se, že jeden z důvodů, proč na to ráda koukám, jsou ty nádherný záběry exteriérů s těma zelenejma loukama a rozkvetlejma kytičkama, koukat na to takhle v lednu, kdy je venku akorát šedo a na zemi rozježděnej kekel, to je přímo balzám pro duši. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
18.1.26 13:41

Mě by i zajímalo, jak to dělají s oblečením, když mají na sobě oba dva dny to samé. Jestli je to jejich a mají možnosti si aspoň to tričko někde přemáchnout a usušit? :D Nebo je to fundus a stará se o to někdo z televize? Protože předpokládám, že během prvního dne se zpotí, možná i umažou a druhý den to musí zase na sebe navléct. Taky obdivuju, že mají vždycky na vlas stejné účesy, ženské make-up do detailu stejný… I když kromě Elišky se tam nikdo moc výrazně nemaluje, tak to asi není úplně problém, trefit to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13824
18.1.26 13:52
@Michelle_M píše: Více

Maji kostymérnu, náhradní oblečení, a vizážisty, co je líčí. Součástí soutěže je i to krásno, tak nemohou spoléhat na to, že tohle každý soutěžící ovládne sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13824
18.1.26 13:53

Neúcta :lol: :lol: :lol: co má dělat, víš jak by chudák vypadala, kdyby si od každého nabrala porci jak v cukrárně? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11416
18.1.26 15:05
@Lily-of-the-valley píše: Více

Porci v cukrárně ne, ale neždibrat. Já bych klidně zaskočil jako tester :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13824
18.1.26 15:55

Musíš příště vychytat natáčení, na rameno hodit kameru a nenápadně se vetřít. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí